Hacettepe Üniversite'si diş hekimliği fakültesindan 2011 yılında mezun oldum. Çeşitli Polikliniklerden çalıştıktan ve askerlik görevini yaptıktan sonra 2011 yılından beri Uğurel ağız diş sağlığı polikliniğinde görev yapmaktayım. Estetik diş hekimliği ,gülüş dizaynı , şeffaf plaklar ile ortodonti ve hipnoz üzerine kurs ve seminerlere katılarak bu alanlarda çalışmalarda bulunmaktayım.
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Pendik Oval Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
X-Ray
oy...a
Mahmut Hoca ile geçen tedavi sürecimden ve devamında kontrollerimden oldukça memnun kaldım. E-max kaplama yaptırdım kendisine. Sağlamlık, tasarım, gülüş tasarımı, diş temizliği bütün süreçler çok sağlıklı ve sancısız geçti. Çok rahat kullanıyorum dişlerimi. Ve benim istediğim ama kendisinin gereksiz gördüğü her şeyi çok net anlatarak işleme onay vermiyor, gayet açıklayıcı ve bu da çok güven veriyor hastaya. Hiç acı ve ağrı çekmedim desem abartmış olmam. Ekibi de harika iş çıkarıyor. Kendisine ve ekibine sevgiler...
Mahmut Hocam'a ilgi ve alakasindan dolayı teşekkür ederim. Sürecin başından sonuna kadar çok ilgili ve bilgilendiriciydi. 20'lik diş çekimi gerçekleştirildi. Enfeksiyon oluşmaması için dikkat etmem gereken konularla ilgili detaylı bir şekilde bilgi verdi. Özellikle fobisi olanlara tavsiye ederim, korkularımı yenmemi sağladı.
al...z
Mahmut beye pandemi sürecinden önce gittim. Gülüş dizaynı konusunda uzman olduğunu televizyondan ve sosyal
medyadan öğrendiğim için kendisine başvurdum. Kaplama yapmak için dişlerimin uygun olduğunu söyledi ve tedaviye başladık. Mahmut beyin ilgi ve alakası sebebiyle tedavi sürecim başarıyla tamamlandı. Pandemi dönemimde olmamıza rağmen tedavi sonrasında her zaman sorularıma hemen cevap verdi. Tedavi sonrasında da ilgilenmeye devam etti. İşini ehliyle ve dürüst yapan bir insan. Teşekkür ederim.
m....k
İşini severek yapan, güleryüzlü, iyi bir doktor. Çok memnun kaldım. Basit bir dolgu işlemi olmasına rağmen çok ilgilendi. Buradan teşekkür ederim tekrar kendisine
f ...a
Full mouth all in 4 yaptırdım.Çok stresli ve korkuluydum ama gerçekten hiç acımadı ve çok da güzel oldu hepsi doktor Mahmut bey sayesinde
ke....
Öncelikle mahmut hocaya anlayışı ve güler yüzü için teşekkür ederim. kaplama yaptırmak istiyordum çok araştırdım tv de gördüm mahmut hocayı gittim ve iyiki gitmişim yaptığı kaplamalarda en ufak bir belirginlik bile yok orjinal dişim gibi çok teşekkür ederim :) gönül rahatlığıyla söylüyorum çok iyi bir doktor herkese tavsiye edilir
Mahmut Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Genç, Diş Hekimi. Size Mahmut Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Mahmut Genç adresi nerede?Mahmut Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler 37 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Genç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mahmut Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mahmut Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mahmut Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Genç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Genç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mahmut Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri