Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Gökdemir, Konya Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir.

Güneş Sigorta

Efor Testi

Efor Treadmil Testi

Eforlu Ekg

Konum: Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Çocuk Kalp Hastalıkları

Yaklaşık 3 ay önce tanıştık mahmut hocayla. Oğlumu sekiz günlükken anjiyo yaptı. Büyük ameliyatı da ilerleyen zamanlarda olacağını söyledi. Ama bize çok güven veriyor kendisi. Her kontrole gittiğimizde daha da aydınlatıyor bizleri. İşini sevmesi ve bu kadar iyi yapması bizi mutlu ediyor.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Eko(Ekokardiyografi)

Bebeğim Eslem kalp hastası olarak dünyaya geldi ve yoğun bakıma alındı. Mahmut hocam ve ekibi bebeğimizle özverili bir şekilde ilgilendi ve ameliyatını gerçekleştirdi. Çok şükür bebeğimiz şimdi kucağımızda önce Allahım sonra Mahmut hocamız sayesinde. Böylesi bir hastaneye böyle bir hekime denk gelmek büyük bir şans dolayısıyla Allah hepimizin yolunu güzel insanlara çıkarsın sizlerinde nezdinde tekrar tekrar minnet duyuyor başarılarının devamı diliyorum.

Z
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Kalp Kapaklarında Darlık Ve Yetersizlik

38 günlük iken kızıma aort stenozu teşhisi konuldu. O gün Mahmut Gökdemir hocam anjiyo yaparak balon tedavisi uyguladı. Kızımın kalbini rahatlattı. Ama ileri yaşlarında ameliyat olması gerektiğini söyledi. Bugün 6,5 yaşında. Yaklaşık iki ay önce aort damarı kapak değişimi ameliyatı yapıldı ve kızıma metal kapak takıldı. Yaklaşık 7 yıldır Mahmut Bey'in kontrolünde kızım. Yıllar içinde ilgisi ve uyguladığı tedavi sayesinde hastalığının olumsuz etkilerini yaşamadı. Ameliyat sürecinde de olabilecek her durum için bilgilendirildik. Ameliyat edecek ekibi dahi Mahmut Bey bu Zaman zarfı içerisinde oluşturmuştu. Kızımın sağlık durumunu cerrahımızla yıllar içerisinde defalarca görüşerek olabilecek en uygun zamanda ameliyat kararını aldılar. Ameliyat sonrasında da kızımla ilgilenmeye ve aile olarak bizleri bilgilendirmeye devam etti. Kendisi işini titizlikle ve ciddiyetle yapan biri. En ufak ayrıntıyı dikkate alır.

T
Konum: Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Diğer

Cok iyi bir doktor. Kendisi oglumun takibini yapiyor. Aralik 2023 te oglumun kalbinde buyuk bir delikten dolayi acik kalp ameliyati oldu. Basindan sonuna kadar bizi cok bilgilendirdi ve acik sozlu oldu. Hala kendisinde takipteyiz umarim baska bir yere gitmez. Allah razi olsun mahmut beyden oglum sagligina kavustu.

Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi

Sağlık yolculuğunuzda yanınızda olmak ve memnuniyetinizi sağlamak en büyük önceliğimiz. Değerli geri bildiriminiz ve güveniniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Eko(Ekokardiyografi)

Kızımın kalbi delik ve damarlar ters yönlere akım yapıyordu önce Allah sonra Mahmut hocam sayesinde kızım sağlığına kavuştu. Hastasına olan ilgisi,güler yüzlü oluşuve bilgisi mükemmel.Herkes gönül rahatlığiyla Mahmut hocayı tercih edebilir.

Konum: Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Kardiyak Anjiyografi

Oğlum Ensar büyük bir kalp deliği vardı anjiyo ve ameliyat gecirdi. Tabiki önce Allah'ım sonra Mahmut hocam sayesinde tedavisini çok başarılı geçirdi. Zor süreçte bizi en ince detayına varana kadar bilgilendirme adım adım takip herşeyi ince dusunmesi ve hastalarına dediği gibi kendi evladı gibi görmesi işi mesleği haricinde insan olarkda kendisine hayran bıraktı ve bebeğimiz emin ellerde çok şükür diyebildiik. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim bir anne olarak çocuğunuz icin en iyi tercih kesinlikle diyebilirim. İşini sevgiyle yapan çok tecrübeli bir doktor..

Konum: Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Randevu

Yeni dogan bebegim 4 ay gibi uzun bir süreç yogun bakımda kaldı 2 defa paypast 4 defa anju + stent takıldı çok zor zamanlardı önce Allah sonra mahmut bey sayesinde iyileşti çok disiplinli anlayışlı ve yarımsever bir hekim aklınıza takılan en ufak bir soruyu bile atlamayan meslegini hakkı ile yapan bir doktor .Bebegimi muayane ettigi zaman gözündeki o sevinçi görünce dedigim tek sey bebegim emin ellerde ve kendisinede demiştim aldıgım cvp dahada mutlu etti... dediği şey ben kerim alp için evimden geldiğim gün oldu o bizim canımız
şuan bebegim agır ilaçlar kullanıyor mahmut beye o kadar bağlandıkki baska hekime gitmek bile istemiyoruz ve bizi kırmayıp aylık randevu oluşturuyoruz Allah yoluna taş koydurmasın nice talebe yetiştirmesi dileğiyle ve gerçekten şahitte oldum asistanlara hemşirelere o kadar morel motivasyon konuşması yapıyorki anlatamam konyada güzel yürekli bir insanla tanıştıgımız için minnettarız Sevgiyle kalın aile mutlulugunuz daimi saglıklı yaşam ile beraber olsun inşallah

Konum: Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi ASD

Oğlum Hasan Eymen YİĞİT'in kalbinde delik rahatsızlığı nedeniyle Mahmut Hocamla tanıştık. Günün her saati hastanede görebileceğiniz, iş disiplini olan, işine aşık birisi. Hocamızın yönlendirmeleri ile tedavi yolunda ilerliyoruz. Kendisine çok teşekkür ederiz.

İşine sevgisini katarak yapan insan evladı daha ne diyeyim Allah her daim yardımcısı olsun ...Teşekkürler

Hocam hastası ile yakından ilgili, işini en doğru ve layıki ile yapmaya özen gösteren bir doktordur.Kendisine kızımın tedavi sürecinde ki yardımları nedeni ile çok teşekkür ederiz.Allah böyle doktorlarımızın da yardımcısı olsun...