Dr. Dt. Mahmut Kadıoğlu, Mesleki çalışmalarına özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.
Diş Hekimi Randevusu
Yukarı Dikmen,
Dentura Ağız Diş Sağlığı, Ortodonti, Çene Cerrahisi İmplant Uygulama & Estetik Diş Polikliniği
20'lik Diş Çekimi
Yukarı Dikmen,
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
X-Ray
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Mahmut Kadıoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Mahmut Kadıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Kadıoğlu, Diş Hekimi. Size Mahmut Kadıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Mahmut Kadıoğlu adresi nerede?Mahmut Kadıoğlu adresini belirtmedi. Mahmut Kadıoğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Mahmut Kadıoğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Kadıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Kadıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mahmut Kadıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mahmut Kadıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mahmut Kadıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Kadıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Kadıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.