ha...k
Oğlumun kolunda kavgada bıcaklanmaya bağlı radiyal sinir kesisi oldu.düşük el bileği oldu,siniri diktirmek için sinir cerrahısı aradım,iki ay boyunca bu siniri dikebilecek doktor bulamadım.doktor mahmut bey e tavsıye üzerine gittim ,oğlumun kolundaki siniri mikrocerahi uygulayarak dikti,şimdi bir yıl sonra rabbime şükür oğlumun kolu eskisinden daha güçlü hale geldi, çok tşklr hocama her zaman dua edıyorum,
2014 yılında kalça çıkığı ameliyatı oldum . Şuan sanki hiç ameliyat olmamışım gibi koşabiliyorum hiç ağrım olmuyor kendimi o kadar iyi hissediyorumki hergün Dr Mahmut Beye dua ediyorum Allah ona uzun sağlıklı ömür versinki diğer hastalarıda benim gibi iyileştirsin. Paraya değer vermeyen, dürüst altın gibi kalbi olduğu için çok teşekkür ederim.
fu...n
Annemin çok ciddi diz ve diz arkası ağrıları vardı. Fizik tedavi uzmanı, sinir ve omuilik cerrahı, nöroloji gibi bölümlerin doktorlarına gittik. Hepsi ameliyat diyerek annemin moralini bozdu. Sayın Mahmut beyin muayenehanesine gittiğimizde, anneme acil bir durum olmadığını iğne yardımıyla idare edebileceğini söyledi. Ben hayatımda böyle dürüst, böyle mütevazi bir doktor görmedim. Asla tamahkar bir insan değil. Dr. dediğin böyle olur. Allah onun gönlündeki bütün dilekleri kabul etsin.
em...9
16 Mart 2015 tarihinde annemin kalça protezi ameliyatını yaptı. 17 'sinde ayağa kaldırıp yürüttü.Annem 1 nisan itibariyle 5.kata yürüyerek destekli çıktı. Bir de dikişi var ki sanki adam kanaviçe işlemiş. 10 numara 5 yıldız. Allah razı olsun.
as...l
4 yıl önce abimin ayak bileği burkulmasından dolayı şiddetli ağrı ve şişme şikayetleri sonucu çapada bir prof.a ciddi bir paraya ameliyat olmuştu..şikayetleri devam ettiği gibi dr. ilgilenmemişti bile..bazı Dr.lar ayağını bilekten dondurmamız gerekiyor falan demiş bileği sabitlemek demek sakat kalmak yada sekerek yürümek demek..neyseki allah mahmut beyi karşımıza çıkardı doğru teşhis ve ameliyatla abim sağlığına kavuştu allah ondan razı olsun çok insaflı ve vicdanlı biri çok iyi bir dr. ve mükemmel mütevazi bir insan...
ha...r
on yıl önce oğlum kolunun üstüne düştü ve oğlumun dirseğindeki büyümeyi sağlayan kıkırdak yerinden kaymış.tabi benimde hayatım kaydı.mahmut beyi karşıma çıkaran allahıma şükürler olsun.diğer doktorlar ameliyat olması şart,olsa bile sakat kalma ihtimali var derlerken.mahmut bey elleriyle alçıya aldı.o zamanlar durumumuz o kadar kötüydü ki tek kuruş almadan oğlumu sağlığına kavuşturdu.mahmut beye allah evlat acısı gösternesin diye dua ettim hep.şimdi oğlum 17 yaşında bilek güreşi yapıyor herkesi yeniyor ve ben hep mahmut beyi anyorum.onon sayesinde.allah razı olsun.
Mahmut Karamehmetoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Karamehmetoğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mahmut Karamehmetoğlu adresi nerede?Mahmut Karamehmetoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Karamehmetoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Karamehmetoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mahmut Karamehmetoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Karamehmetoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Karamehmetoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Karamehmetoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mahmut Karamehmetoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları