eb...
Ben premenopoz sürecindeyken 29 Temmuz itibarıyla kanama problemi yaşadım.Hocam ile böyle tanıştım, myomlarım olduğunu sıkıntılı göründüğünü ve ameliyat olmam gerektiği söyledi.Hikayemi değerlendirdiğinde rahim, yumurtalık ve tüplerin alınmalı dedi.Bu menopoz süreci demekti.Ayrıca kanser riski vardı.Hocam ilgisiyle ve bilgisiyle çok ama çok rahatlattı. Ekibiyle yaklaşık 8 saat süren bir ameliyat yaptı.Kapalı olarak başlayacağını gerekirse açık ameliyata döneceğini söylemişti ancak kapalı bir şekilde bitirdiler.Çok zor bir ameliyattı,rahim, bağırsak,idrar yolu ve miyomlar birbirine yapışmıştı.Ayrıca ameliyat sonrasında ağrım neredeyse hiç olmadı.Mahmut hcm elleriniz ve yüreğinizin hassasiyetinin farkında.Bugün kontrole gittim yine tüm ekibiyle beni rahatlatmak için çok emek verdiler. Ben kendisini tanımam,tanışalı 20 gün oldu,işi gücü rast gitsin.Bu ülkeye hocam gibi kıymetli,işinin ehli,mesleğinin hakkını veren değerler az gelir.Önünüzde saygıyla eğiliyorum.Varolunuz,ilminize sağlık
nn...b
Yaklaşık bir buçuk sene artan ağrılar ve kanamalar yaşam kalitemi düşürmüştü.Ögretmenim, yoğun ağrı sebebiyle dersten ağlayarak çıktığım zamanlarım oluyordu.Bir yakınımızın tavsiyesi ile gittiğim Mahmut Öncül hocamız İlk muayenede doğru teşhis (adenomyozis) ile tedavi sürecini başlattı ve şu anda çok şükür sağlığıma kavuştum.Alanına hakim hocamız .Kendisi hep dualarımda olacak.
ha...l
Miyomlarım sebebiyle hocamıza ulaştım. 3 adet ve ince bağırsak bölümüne dayanmış haldeydiler kanamalar çoktu. Hocamız gerekli bilgileri verdi. Ameliyat oldum. Bugün ilk kontrol günümdü . Kendisi ilgili işinde titiz harika bir doktor. Her süreçte ekibi ile yanınızda . Pratik ve güler yüzlü. Kesinlikle içiniz rahat olsun çok deneyimli bir hoca . Böyle değerli hocalarımızın ayağına taş değmesin eksik olmasınlar.
a....u
Mahmut hocam ailemin ve benim Allah razı olsun iyi ki karşılaştık dediğimiz bir doktor oldu. Yumurtalığımda bulunan dermoid kisti Laparoskopik ameliyat ile çıkardı. Ameliyatım zor ama başarılı bir ameliyat oldu. Çıkarılan kist patolojiye gidip sonucunun çıkması da 20 gün kadar sürdü. Yumurtalıklarım zarar görmeden ameliyatımın bitmiş olması beni ayrıca mutlu etti. Ameliyatımdan sonra ortalama 1 ay geçti. Bu süreci de bir sorun yaşamadan geçirdim. Dikişlerim düştü ve minik kesilerim fiziksel olarak çok hızlı iyileşiyor. Söylemeden geçemeyeceğim hocamızın ekibi de çok ilgili idi.
ke...k
rahimde miyom vardı. mahmut beye gittiğim ilk günden yani muayeneden itibaren ameliyat sonrasına kadar benimle çok ilgilendi. o kadar memnun kaldım ki iyiki dediğim doktorlardan birisi oldu. ona güvenip bu ameliyatı olduğum için çok şanslıyım. kontrollere cok önem gösteriyor. kontrol sürecinde dahi sadece kendisi ilgileniyor. iyiki sizi tercih etme şansım oldu.
b....t
6 ay önce doktora gittiğimde myom teşhisi kondu ve devasa boyutlarda olduğu için acil ameliyat olmam gerektiği söylendi. Ancak durumun riskli olduğu ve rahmi almak zorunda kalacaklarını söylediler. 27 yaşındayım ve daha yeni evliyim o yüzden çok korktum. Uzun araştırmalar sonucu Mahmut Hocaya ulaştım. Allah bin kere razı olsun ondan. İlk muayenede içimi rahatlattı ve deneyimlerini anlattı. Kendine olan güveni benim daha çok ona güvenmemi sağladı. Ameliyat öncesi ve sonrası o kadar ilgiliydi ki her konuda sorularıma açıklayıcı ve tatlı dille yanıtladı. 17 cm ve 7 cm olan 2 tane dev myomumu çok şükür rahmimi koruyarak aldı. Ameliyatımdan sonra sürekli kontrollere gelip durumumu takip etti.Mahmut hocaya güvenerek hayatımın en doğru kararlarından birini verdim. Çok memnun kaldım. Mükemmel bir insan ve harika bir doktor.
26 yaşındayım, 2022 Aralık ayında hocam ilk kontrolün ardından hızlı bir müdahale ile 25x15x10 cm boyutunda tüm batın bölgemi kaplayan miyomumu başarılı bir şekilde aldı. Dikine kesi açılması gerektiği ve iç kanamam olduğu halde kendisi ve ekibi inanılmaz bir ilgi ve özen gösterdiler ve minimum sorunla süreci atlattım. İlk gece kan değerlerimin düşüklüğü ve iç kanamamdan dolayı tekrar ameliyata alınma riskim vardı. Tüm hemşire, asistan ve doktor ekibi sabaha kadar tek tek başımda beklediler, sürekli test yapıp sonuçlara göre hızlı müdahaleler yaparak ikinci ameliyattan kurtardılar beni. Hocam da sabaha kadar uyumayıp takibimi yaptı sağ olsun. 5 gün hastanede kalmam gerekti. Amaliyat sonrası rutin kontrollerimde de tüm ekibin ilgi alakası çok iyiydi. Kendisine ve ekibine tekrar çok teşekkür ediyorum. Daha iyi bi ekip bulamazdım sanırım :) Bundan sonra tüm kadın hastalıkları ile ilgili şikayetlerim ve kontrollerim için hocama giderim.
d....y
İdrar kaçırma ve myom problemim vardı Mahmut Hocamın başarılı ameliyatı sayesinde şuan çok rahatım hiçbir şikayetim kalmadı ameliyat sürecim çok iyi geçti Mahmut Hoca ameliyat öncesi ve sonrası her aşamada çok ilgiliydi ve beni bilgilendirdi Hocamız ve ekibi çok ilgili ve profesyonel hepsine teşekkür ediyorum
Benim güzel doktorum kendisiyle acil hastaneye gelme durumunda tanışmıştı acil ameliyat olmam gerekliydi ben hastaneden kaçmaya çalışırken Mahmut hocam seni bırakamam demişti iyiki de bırakmadı çok korktuğum kistektomi ameliyatını gerçekleştirdik o kadar samimi o kadar içten ve güler yüzlü bir insan olması ve bütün sorularıma cvp verip bana katlanması beni okadar aydınlatması her konuda beni okadar mutlu ediyor ki kontrollerime bile sıkılmadan korkmadan rahatlıkla gidebiliyorum sizden çok memnunum hocam iyiki sizi tanıdım 3tane oğlum var inşallah sizin gibi vatanına milletine hayırlı evlat olurlarherşey için çok teşekkür ederim
si...
Rahmimin şeklinin myomlar yüzünden , doktorların tabiriyle patates çuvalı şeklinde olması ilaçla tedavisinin olmaması ve tek çarenin ameliyat olduğunu duymak ve kabullenmek benim için zor bir surecti. Mahmut hoca sayesinde ameliyatim sorunsuz ve çok iyi geçti. Sayesinde rahmim 112 myomdan temizlendi ve olması gereken boyuta ulaşmaya başladı. İlgisi ve bilgisi için çok teşekkür ederim. Iyi ki Mahmut hocayla tanıştım.
Mahmut Öncül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Öncül, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mahmut Öncül adresi nerede?Mahmut Öncül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Öncül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Öncül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mahmut Öncül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Öncül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Öncül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Öncül hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Mahmut Öncül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları