Gastroenteroloji Randevusu
Yenikaraman Mahallesi Sanayi Caddesi 4. Kantarcı Sokak Asya Plaza No:407 K:4, Bursa
İç Hastalıkları Randevusu
Karaciğer Kan Testleri
Kolesterol Testi
Kontrol Randevusu
Uzm. Dr. Mahmut Öztürk Muayenehanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Uzm. Dr. Mahmut Öztürk Muayenehanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Yara Tedavisi
Üfürüm
İnsülin Direnci Tedavisi
Uzm. Dr. Mahmut Öztürk Muayenehanesi
Annemin yaklaşık yirmi yıllık doktorudur hepatit b tedavimizi takip ediyor nezaketi ilgisi ve bilgisi için çok tebrik ediyorum .hastaya yaklaşımı bilgilendirmesi ve süreci yönetimi çok güzel Allah razı olsun gönül rahatlığıyla muayene olabilirsiniz
Rutin kontrol , tahlillerimin yapılması ve ilaç raporu için doktor beye muayene oldum. Mahmut Bey’ in uzmanlığı ve tecrübesiyle , rahatsızlığım ile ilgili detaylı bilgilendirmesi için çok teşekkür ediyorum.
gü...n
Herkesin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir doktor eğer randevu alacaksanız hiç tereddüt etmeden alıp muayne olabilirsiniz işini bilen ve teşhisi anında koyabilen bir doktor.Ben mide yanması için gittim reflü olduğu ortaya çıktı doktorumuz karnımı da muayne etmek isteyince safra kesemde taş olduğunu da öğrendik ve daha fazla geciktirmeden ameliyat olmam gerektiğini söyledi mahmut hoca yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim :)
Mahmut Bey bana göre kendi branşının en iyisi. Yaklaşık 20 yıldır kendisinin hastasıyım. Hepatit b rahatsızlığımdan dolayı takiplerimi kendisi sağlıyor. Süreç içerisinde her zaman bilgilendiriyor. Her 3 ayda bir Mahmut Bey'e kontrole gidiyorum. Allah ondan razı olsun.
i̇....
Mahmut Bey her zaman bizimle ilgileniyor. Kendisinin bugüne kadar yapmış olduğu teşhislerin hepsi doğru çıktı. Mahmut Bey'in ilgisi alakası, becerisi, konuya olan hakimiyeti çok iyi. Midemle alakalı rahatsızlığımda kendisine muayene oldum. Aynı zamanda kayınvalidemin kolon kanseri rahatsızlığında muayene olduk. Kendisi sağ olsun muayenelerinde, teşhislerinde ve ameliyatlarından sonraki süreçte yönlendirmelerde bulundu. Mahmut Bey'den aldığımız hizmetten çok memnunuz.
ş.....
Mahmut Bey 25 seneden fazladır benim doktorum. Hepatit c rahatsızlığı geçirdim, ölümlerden döndüm. Kendisi sağ olsun beni kurtardı. Mahmut Bey çok iyi bir insan. Kendisinden çok memnunum. Karaciğer yağlanmasından dolayı kontrollerime devam ediyorum. Birçok kişiyi Mahmut Bey'e götürüyorum, onlar da memnunlar.
r.....
Mahmut Bey işini çok iyi yapan bir doktor. Kendisi karaciğer rahatsızlığımdan dolayı takiplerimi sağlıyor. Süreç içerisinde her zaman bilgilendiriyor. Mahmut Bey'den aldığım hizmetten memnunum.
Mahmut Bey'e karaciğer rahatsızlığımdan dolayı çok eskiden beridir tedavi oluyorum. Şimdi çok şükür daha iyiyim ama kontrollerime devam ediyorum. Kendisinden memnunum.
e....
Mahmut Bey hem tedavi hem de insani bakımından 4-4'lük, mükemmel bir insan. Annemin siroz şikayetinden dolayı kendisine muayene ettirdik. Annem ölüm döşeğinde gibiydi. Mahmut Bey'in uyguladığı tedaviden sonra şimdi maşallahı var. Kendisi sağ olsun annemi yürüttü.
Annem kronik hepatit b rahatsızlığı olduğu için 20 yıldır Mahmut Bey takiplerini sağlıyor. Kendisinin ilgisinden, takibinden, güleryüzünden çok memnunuz.
Mahmut Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Öztürk, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları. Size Mahmut Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gastroenteroloji Randevusu, Normal Randevu, Abdominal Ultrasonografi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Endoskopi, İç Hastalıkları Randevusu, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Mahmut Öztürk adresi nerede?Mahmut Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenikaraman Mahallesi Sanayi Caddesi 4. Kantarcı Sokak Asya Plaza No:407 K:4 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mahmut Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mahmut Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mahmut Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Mahmut Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mahmut Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Mahmut Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mahmut Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Mahmut Öztürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar