Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10, Üsküdar
u.....
eşim doktora gitmek istemiyordu yalvar yakar götürdüm serhan bey cümleleri seçerek öyle bir konuştu ki heran onu yetiştiren ona emeği geçen herkese dua ediyorum oğlum olursa adını koyacağım inş.
ke...m
doktorluk mesleğinin hakkını veriyor..iyi bir tüp bebek uzmanı.
me...t
insana güven veriyor. size doktorunuz olarak birşeyler söylediğinde veya uyguladığında, bilgisini dolu dolu hissediyorsunuz. sadece hekim değil, aynı zamanda Allahın bizlere yardım etmesi için görevlendirdiği biri bence..
me...l
Güleryüzlü,anlayışlı,bilgili,çalışkan bir hekim.KONUŞMAYA BAŞLADIĞI AN İYİLEŞİYOR İNSAN SANKİ.
as...ı
hacettepe tıp fakültesinin yetiştirdiği çok bilgili bir doktor.Herşeyden önce İNSAN.
Mahmut Serhan Akkuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Serhan Akkuş, Embriyoloji Ve Histoloji.
Mahmut Serhan Akkuş adresi nerede?Mahmut Serhan Akkuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Serhan Akkuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Serhan Akkuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mahmut Serhan Akkuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Serhan Akkuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Serhan Akkuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Serhan Akkuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mahmut Serhan Akkuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.