Mahmut Talha Uçar, İstanbul'da doğdu. İstanbul Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 2016-2018 yılları arasında İstanbul/Çekmeköy Kaymakamlığı Bağımlılıkla Mücadele ve Danışma Birimi sorumlu hekimi olarak görev yaptı. İstanbul Valiliği'nin yürüttüğü Bağımlılıklarla Mücadele Programı kapsamında bir çok eğitim, konferans ve mahalle toplantısının gerçekleştirilmesinde görev aldı. Şuanda Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sigara Bırakma Polikliniği hekimi olarak görev yapmaktadır. Yeşilay, Kızılay ve İstanbul Tabip Odası üyesidir.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Mahmut Talha Uçar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mahmut Talha Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Talha Uçar, Pratisyen.
Mahmut Talha Uçar adresi nerede?Mahmut Talha Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E5 Karayolu Üzeri İçerenköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Talha Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Talha Uçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mahmut Talha Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Talha Uçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Talha Uçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ataşehir civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar