Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Mahmut Yıldız Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Subgingival Küretaj
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
Mahmut Yıldız Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
s....
Ön dişlerim normalden biraz daha önde olduğu için plak tedavisi uygulandı, ve ön dişlerimde önceden aldığım tel tedavisinden kaynaklı sararmalar vardı, daha önce gittiğim bir çok klinikte bunun bir çözümünün olmadığı, kaplama yapılması gerektiği söylendi, plak tedavisi ile dişlerim daha hizalı hale geldi ve estetik dolgu ile dişimdeki sararmalar giderildi, klinikteki herkes çok güler yüzlüydü ve çokça yardımcı oldular, çok memnun kaldım
Cem bey sayesinde çok korktuğum kanal tedavisi sürecimi sorunsuz atlattım. Eli çok hafifti. Açıklayıcı ve bilgilendirici yaklaşımı çok güzel
d....b
Çok memnun kaldım implant diş yaptırmaktan çok korkuyordum.
Mahmut beyin donanımı ve yardımı sayesinde bu korkularımdan kurtuldum şuan kullanıyorum ve herkese de öneriyorum
k.....
Çok hijyenik güzel ve tertemiz kullanılan teknoloji en son teknoloji insan dış ölçüsü alınırken o kadar rahat ediyor ki yani bunu deneyimlemek çok güzel bir şey inanın korkuyordum burada nasıl dişimin ölçüsü alınacak diye ama çok rahat ve çok güzel yeni dijital bir şekilde yapıldı implant yapılırken hiçbir şey hissetmedim hatta doktorum dişimi çektikten sonra hemen implantı takmış bana bitti dediğinde implantı yaptınız mı dedim evet dedi Şok oldum kesinlikle tavsiye ederim herkesin de memnun olacağını düşünüyorum doktorumuza teşekkürler
Hasta
İmplant yaptirdigim disim haricinde diğer dişlerde beyazlatma yapılacağı söylenmişti ma yapılmadı tedavim yarıda kaldı bundan dolayı memnun kalmadım
Hasta
Herkese merhabalar.
Bu zamana kadar kurtulamadığım diş çürükleri ve yamukluğundan ötürü gittiğim klinikte birden çok işlem yaptırdım, gerek süreçler hakkındaki bilgilendirme, gerekse yapılması gerekenle ilgili çıkarlar için zora sokmadan en temiz şekilde işlem sonuçlandırması çok iyi. Temiz ortam, ilgi alaka, takip süreci, tedaviyi belirtilen süreler içerisinde bitirme vs.çok iyi. Tüm işlemlerim planlandığı gibi sonuçlandı. Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir kliniktir. Tüm hizmetler ve ilgi alakasından dolayı Mahmut Bey ve ekibine teşekkür ederim.
ak...f
Her şey için teşekkürler. Eşimin 3-4 günden beri çekmiş olduğu diş ağrısını giderdiği için ve kaliteli malzeme kullandığı için tavsiye ederim.
e....
20'lik diş çekimi için gittim korkmama rağmen sakin bir çekim süreci oldu çekimden sonra beklediğimin aksine hiç ağrı yaşamadım. Ortamın hijyeni de olması gerektiği gibiydi.
ae...u
Diş dolgusu kanal tedavisi ve çene eğrilik tedavileri yapıldı çok kapsamlı hijyenik bir ortamda kaliteli bir hizmet noktası kesinlikle tercih edilebilir.
tu...
Çok kez diş tedavisi oldum en son gittiğim yerlerde hep dişi çekim odaklı yaklaşıp implant önermislerdi.Ama Dr Mahmut bey dişlerimi çekmek yerine dolgu yapıp kaplama ile kurtarabileceğini söyledi.Yapacağı işleri detaylı bir şekilde anlattı.islemi yaparken eli çok hızlıydı.herkese tavsiye ederim zaten bende buradaki yorum ve tavsiyeler üzerine kendisine ulaşmıştı.. çok teşekkürler
Mahmut Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Yıldız, Diş Hekimi. Size Mahmut Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Lezyonlu Kök Kanal Tedavisi, 20'lik Diş Çekimi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi.
Mahmut Yıldız adresi nerede?Mahmut Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. Sait Barlas Cad. No:12/A Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mahmut Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mahmut Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mahmut Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mahmut Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Mahmut Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri