ba...n
Mahmut bey ile tanışmadan önce çok zorlu bir süreç geçirdik. Onunla ilk tanıştığımız andan itibaren çocuğumuzla çok güzel bir bağ kurdu. Onun sayesinde çocuğumuz her gün daha iyiye gitti. Mahmut bey gibi iyi mütevazi ve merhametli doktorların çoğalmasını diliyoruz. Doktorumuza cani gönülden ederiz
a....p
Dikkat dağınıklı nedeniyle gitmiştim. Hastaya olan yakşlaşımı ve her şeyi anlaşılır bir diliyle açıklaması gayet güzeldi. Çok memnun kaldım.
ay....
Mahmut beye aldgm ilk randevydu. Kizlarmda kekemelik ve ice kapaniklik sikayetlerim vardi. Cocklara yaklsmi cok hosuma gitti. Hastaya karsi ilg8li yaklasimi cok hostu. Cok memnun kaldim.
fa....
Hocamla atipik otizmli oğlumun tedavi ve rapor sürecinde tanıştık, hastaya yaklaşımı, iletişimi, çok güzel çok iyi bir doktor çocuğumla ilgilenmem için bana sağlık kurulu raporu bile verdi kendisine nekadar teşekkür etsem az saygılar hocam
em...t
Okadar doktor gezdik mahmut bey kadar ilgili mütevazı bir doktorla karşılaşmadık.ilgisine bilgisine tedavisine çok güvendiğim doktor.hersey için teşekkür ederiz.
ay...ç
Mahmut beyi tanıdığım en iyi doktorlardan biridir. Özellikle de çok mütevazi ve sıcak kanlı doktordur. okul hayatımda ve arkadaş çevremde olsun yaşadığım sıkıntıları ona danışıp birlikte çözerek bana yardım ederek elinden gelen her şeyi yaparak ilgilendi .
hayatımda değişikler olsun aktiviteler olsun baya değişti. şu an çok mutluyum . Derse olan odaklanamam insanlara karşı heycanım kendime olan güvensizliğim azaldı ve buna benzer sorunlar azaldı
daha mutlu birisi oldum. böyle mutlu olmamın herşeyi Doktorum Mahmut beye borçluyum
çok iyi bir insan ve kendi branşında çok başarlı bi doktordur.
i̇...r
Ben Mahmut hocamla bir buçuk yıl önce Oglum Nadir in rahatsızlıgı nedeniyle tanıdım taniştık. Bende bir kamu görevlisiyim Mahmut hocamın doktorluk anlayışı işine verdigi ehemineyet hastalarına ve hasta yakınları ile ilgisi iletişimi takdire şayan bir ilişkisi var. Büyüklerimiz hep derya Allah iyi insanlarla karşılaştısın bü sözün tam ortasına Mahmut hocamı koyuyorum ben. Normal şartlar da ben görevim nedeniyle Adıyaman ilinden tayın olacaktım sırf Mammut hocam için kurumuma detaylı bir dilekce yazdım ve burada kaldık. Şu mübarek günde ne muradın varsa Allahım bin katını versin hocam. İyiki tanıdık iyiki size denk geldik. Herkesin evladı kendine kıymetli tabi bende evladımı görev nedeniyle on ayrı ilde binbir şartta büyütmeye çalışıyorum ama anladım ki evladım yanlız degilmiş sizin gibi hocamızı tanıyınca bunu dahada iyi anladım size ne kadar teşekkür etsem az sagolun Mahmut hocam.
na....
Yaklaşik bir bucuk yil once taniştik.Hem sorunlarimdan kurtardi hem de ben mükemmel bir abi kazandim.İşini cok iyi yapan hasta ve hasta yakinlariyla gercekten hakkini vererek en ince detaylari bile degerlendiren cok iyi bir doktor.Doktor abimi tanidiktan sonra ben de O'nun gibi iyi ve basarili bir pikolok olmaya karar verdim. Doktor abimi cok seviyorum ve sonsuz tesekkurler ediyorm.Keske herkes isini bu sekilde yapsa....
me...7
Mahmut beyin bilgisi,ilgisi ve hastasının sorunlarına içselleştirerek yaklaşması çok takdire şayandır. Oğlumla ilgili okul korkusu ve benzeri stresleri sayesinde travmasız atlattık. Kendisine sonsuz teşekkürler.
be...t
Öncelikle gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşşekkur ederim sayenizde sorunlarımından kurtuldum mesleğinizde başarılarınızın devamını dilerim.
Mahmut Zabit Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Zabit Kara, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi.
Mahmut Zabit Kara adresi nerede?Mahmut Zabit Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Zabit Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Zabit Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mahmut Zabit Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Zabit Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Zabit Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Zabit Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Mahmut Zabit Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.