Küçük oğlumun gözündeki enfeksiyon için gitmiş olduğumuz muayenedeki hasta ve hasta yakınlarıyla olan iletişim şeklinden hiç memnun kalmadık. Tekrar tercih etmeyiz.
ca....
İki yıl önce Kudret Göz’de yüksek dereceli gözlerimi laser ameliyatı (miyop/astigmat) yapmıştı. Görüşümde hiçbir problem yok. Bugün genel kontrole gittim. Dünya Göz Keçiören şubesine gelmiş, evime yakın olduğu için çok sevindim. Güler yüzlü, samimi ve ilgili bir doktor.
ay...c
Guleryuzlu, anlayisli ve etkin tedavilerle sorunlari kesin olarak cozmeyi basaran cok basarili bir hekim Berna Hocam. Iyi ki tanismisiz :)
ok...z
Güler yüzlü,güven veren ve işini iyi yapan bir doktor..Gözümdeki rahatsızlığın basit bir işlemle geçmesini sağladı..Teşekkürler Hocam..
bü...u
15.09.2014 tarihinde muayene için başvurdum. Güleryüzü ve ilgisinden çok memnun oldum. Daha öncedende kayınvalidem ve annesi muayene olmuşlardı. Onların tavsiyelerinde ne kadar haklı olduklarını anladım. Teşekkürler
Makbule Berna Ötük Yaşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Makbule Berna Ötük Yaşar, Göz Hastalıkları.
Makbule Berna Ötük Yaşar adresi nerede?Makbule Berna Ötük Yaşar adresini belirtmedi. Makbule Berna Ötük Yaşar yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Makbule Berna Ötük Yaşar adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Makbule Berna Ötük Yaşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Makbule Berna Ötük Yaşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Makbule Berna Ötük Yaşar hangi dilleri konuşuyor?Makbule Berna Ötük Yaşar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Makbule Berna Ötük Yaşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Makbule Berna Ötük Yaşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Makbule Berna Ötük Yaşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Makbule Berna Ötük Yaşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Makbule Berna Ötük Yaşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.