Liseyi derece ile tamamladıktan sonra 2005 yılında İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümüne yerleşmiş ve 2009 yılında üniversiteden mezun olmuştur. Üniversite hayatında gerçekleştirdiği akademik çalışmaların yanı sıra pek çok sosyal projede yer almıştır. Mezuniyet tarihinden itibaren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Devlet Hastanesi ve Halk Sağlığı Müdürlüklerinde psikolog olarak görev yapmıştır. Psikoterapi Enstitüsü çatısı altında Uz.Dr.Tahir ÖZAKKAŞ'tan 2014-2017 yılları arasında aldığı 864 saatlik Bütüncül Psikoterapi Eğitiminden sertifikasını alarak mezun olmuştur. Eğitim süresinin, ilerleyen yıllarda üç yıldan dört yıla çıkarılması durumunda sertifika almış olmasına rağmen psikoterapi bilgisini geliştirmek ve güncellemek amacıyla 4. yıl eğitimini de tamamlamıştır. Çalışma alanları, yetişkin problemleri ve ergenlik çağı problemleri konusunda danışmanlık ve psikoterapi hizmetlerini kapsamaktadır.

Almış Olduğu Bazı Eğitimler ve Gönüllü Mesleki Çalışmalar

İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü-Lisans Eğitimi

Psikoterapi Enstitüsü-Bütüncül Psikoterapi Eğitimi (4yıl)

Psikoterapi Enstitüsü-Bütüncül Psikoterapi Eğitimi Teorik Aşama, Darıca/Kocaeli (2014-2015)

Psikoterapi Enstitüsü-Bütüncül Psikoterapi Eğitimi Formülasyon Aşaması, Darıca/Kocaeli (2015-2016)

Psikoterapi Enstitüsü -Bütüncül Psikoterapi Eğitimi Süpervizyon Aşaması, Darıca/Kocaeli (2016-2017)

Psikoterapi Enstitüsü-Bütüncül Psikoterapi Eğitimi 4. Yıl Aşaması, Darıca/Kocaeli (Süpervizyon + Hipnoz, Rüya Analizi ve Masterson Yaklaşımı Eğitimi üç modül)

Aile Danışmanlığı Eğitimi (480 saat)-Kırıkkale Üniversitesi

Davranış Bilimleri Enstitüsü-1. Düzey EMDR Terapisi Eğitimi

12. Dönem Hipnoz Eğitimi (96 saat)-Psikoterapi Enstitüsü

2. Bütüncül Psikoterapide Rüyalarla Çalışmak Eğitimi (96 saat) -Psikoterapi Enstitüsü

Psikanalitik Psikoterapi Masterson Yaklaşımı 5. Dönem Eğitimi (96 saat) -Psikoterapi Enstitüsü

Aktarım Odaklı Psikoterapi Eğitimi (96 saat) -Psikoterapi Enstitüsü

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü-Lisans Eğitimi

Cinsel İşlev Bozuklukları Terapisi Eğitimi-Psikoterapi Enstitüsü

Gelişimsel Kuram Zemininde İlişkisel Psikanaliz Atölye Çalışması (New York Üniversitesi Klinik Psikoloji Direktörü Spyros D. Orfanos)-Psikoterapi Enstitüsü

5. Aile Danışmanlığı Eğitim Programı-CİSEAD

Gevşeme Teknikleri Süpervizyon Eğitimi-TPD

Risk Altındaki Ergenlerle Görüşme Teknikleri Eğitimi-YENİDEN Derneği

İşaret Dili Kurs Bitirme Belgesi-Milli Eğitim Bakanlığı

İşaret Dili Öğretici ve Tercüman Eğitimi Belgesi-Milli Eğitim Bakanlığı

Halk Konferansı (Bebeğin Ruhsal Doğumu)-Psikoterapi Enstitüsü Anadolu Şubesi

Paramedikler Günü kapsamında düzenlenen panelde "112 Çalışanlarının Psikososyal Durumu" başlıklı sunumuyla Panelist-ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

Simüle Hasta Laboratuvarı Uygulaması

Onkoloji Servisinde Yatan Çocukları Ziyaret Etme Projesi

Böbrek Rahatsızlığı Olan Çocuklarla Oyun Odası Projesi

Kulaktan Kulağa Madde Bağımlılığını Önleme Programı

Kronik Ruh Sağlığı Hastalarını Gönüllü Ziyaret Etme Projesi

2007-2008 etkinlik gönüllüsü ve 2008 yaz etkinlikleri gönüllüsü-Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)

Üniversite öğrenciliği boyunca her yıl yapılan Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongrelerine sözlü bildiri sunumlarıyla katılmış olup; bunlardan bir tanesi 2008 yılında, YENİDEN Derneği-Kulaktan Kulağa Madde Bağımlılığını Önleme Programı çerçevesinde yaptığı bir sunumdur: “Madde Bağımlılığını Önleme Projesinin Etkinliği, Okullarda Yapılan Çalışma Sonrası Neler Değişti?” (Hacettepe Üniversitesi 13.Ulusal Psikoloji Öğrencileri Kongresi). Üye olduğu dernekler;

Psikoterapi Enstitüsü Derneği,

Türk Psikologlar Derneği,

Yeniden Sağlık ve Eğitim Derneği,

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı.

Hobileri: Film izlemek, kitap okumak, tiyatroya gitmek, seyahat etmek, müzik dinlemek...

Zaman zaman çaresiz ve o sorunu yaşayan tek kişi gibi hissedebilirsiniz. Ama her problemin bir sebebi olduğu gibi bir çözümü de vardır. Önemli olan harekete geçmek ve destek almaktan çekinmemek. Amacım, kendini keşif yolculuğunuzda yan koltuğunuzda oturmak...

Çınar Psikoloji Hamidiye Mahallesi, Rauf Denktaş Caddesi Bulvar İş Merkezi A Blok, No: 20/1, Kat: 3, Daire: 55, 17100 Merkez/Çanakkale
Rauf Denktaş caddesi, Çanakkale Merkez, Çanakkale

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +5 daha fazla

Rauf Denktaş caddesi, Çanakkale

Makbule hanım ile bir eğitim vesilesiyle istanbulda tanışmıştık. Eğitimde çok değerli bir sohbetimiz oldu. Fakat benim danışmak istediğim sıkıntılarım vardı aslında. Boşanmanın eşiğindeydim. Daha sonra kendisine ulaşarak terapi desteği alma isteğimi ilettim. 6 aylık bir terapi sürecim oldu. Sıkıntılarımın üstesinden gelmemde çok yardımcı oldu Makbule hanım. Ayrıca kendimle ilgili farkında olmadığım bazı yönlerimi de keşfetmemi sağladı. Hem problemlerimden kurtuldum hem de kendimi daha iyi tanıma fırsatı elde etmiş oldum. Terapi desteği almak isteyenlere tavsiye edebileceğim güleryüzlü mesleğini hakkını vererek yapan bir psikolog