tu...k
05.06.2024 tarihinde burunda kemik eğriliği ve nefes almada problem nedeniyle rhinoplasti ameliyatı oldum 3. aydayım ve burnumdan çok memnunum ne şekilden ne nefesten yana hiç bir sıkıntım yok iyi ki Mansur Bey'i tercih etmişim eline sağlık.
ed...
12 gün önce ameliyat oldum çok kaliteli ve Güler yüzlü doktor burun ameliyatı yaptı çok güzel yaptı ellerine sağlık böyle doktorlara ihtiyacımız var Hayatımı değiştirdi resmen kendisi çok ilgili biri
e....h
Septum deviasyon ameliyatı oldum cok şükür ne ağrım var ne sızı gönül rahatlıyla olabilirsini saolun doktor mansur hocam
ha...a
burnum için estetik ameliyatı oldum fakat şu an burnum eski halindende berbat arkadaşlarım dalga geçiyor keşke yaptırmasaydın yenisi eskisindende kötü diye hiç tafsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
em...l
4 yasindaki oglumun bademcik ve geniz eti alma ameliyatini gerceklestirdi kendileri.hasta ile ilgilenmesi,mutevaziligi ve guleryuzlulugu had safhada.cocugun ameliyattan sonra hic agrisi olmadi ve ameliyat bayagi kisa surdu
ellerinize saglik hocam.tsk ederim.
el...u
Şarkişlada gidelecek gerçek bir dişçi. Eşimle ve ben gayet memnun ayrıldık yanından. Hijenik ve suyu bol kullanıyor. Güvenilir işini bilen ve kendi cebini
doldurmak yerine hastasını uygun ve doğru bilgiler vererek tedaviye geçiyor. Kesinlikle tekrar diş tedavisi için gideceğim tek adres diş hekimi Mansur bey olur.
ya...8
Birinin tavsiyesi uzerine gitmistim Mansur Bey e ve cok cok memnun kaldim . Cok ilgili mukemmel bir hekim !!! Suanda yurtdisina tasindim ve tr yeye gittigimde ilk isim yine Mansur bey e muayene olmak insan hicbir dr a boyle guven duyamiyor ve burda bircogunu cebinden cikartir !! Isi gucu rastgitsin insallah ....
ka...n
ben bir avukatım ve halı saha macında burnum kırılmıştı ve acilen ameliyat olmam gerekiyordu. dr. mansur doğan vardı ve ameliyat oldum ona şuan burnum tamamen eğri ve nefes alamıyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum. ameliyatt sonra 1 kere bile görmedim ilgilenmesi sıfır.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
yu...n
sayın mansur bey bana antibiyotik factive ağrı kesici olarak avares burun spreyi verdi düzenli kullandım. çok şükür çok olmasada hafiften agrılarım devam etmekte. başka doktorada gidip görünmüyorum kendisinden başka.kısmet olursa en kısa zamanda tekrar gidip muayene olacagım.kendisine saygılar sunuyorum....sivas için değerli bir hekimdir tabi ğüven meselesi bende kendisine sonuna kadar güveniyorum.tşk ediyorum....
Mansur Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mansur Doğan, Kulak Burun Boğaz.
Mansur Doğan adresi nerede?Mansur Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Ünv.Kampüsü Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mansur Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mansur Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mansur Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mansur Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mansur Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mansur Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Mansur Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları