Pratisyen Randevusu
Birlik Mah. 448. Cad. 34/2, Ankara
Dr. Maryam Torabi Muayenehanesi
Birlik Mah. 448. Cad. 34/2, Ankara
Dr. Maryam Torabi Muayenehanesi
Sonrasında yurtdışı onaylı ve uluslararası medikal estetik eğitimlerimi ve sertifikalarımı alarak bu alanda da hizmet vermeye başladım. Uygulama yaptığım hastaların memnuniyeti benim için oldukça önemli. Her zaman işlem sonrasında da irtibatta kalarak kendime yapılan önerileri ve şikayetleri dikkate alarak hastalarımla güzel bir iletişim içerisindeyim. Danışmanlık verdiğim hastalarımın progresini takip ederek kişiye özel tedaviler ile destek oluyorum.
Rahat ve ferah bir ortamda danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak ve tedavi almak için randevu almanız yeterlidir.
i̇....
Doktor hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Botoks yaptırdım. Benimle iletişim şekli ve dürüst davranması çok hoşuma gitti. Bundan sonra hem tavsiye edebileceğim bir doktor. Hem de kendim devamlı olarak kendisine gideceğim.
y.....
Maryam hanıma arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ulaştım.
Yüzümde kuruluk hassasiyetim vardı ve alnımdaki çizgilerden rahatsızdım kendisine mezoterapi ve botoks yaptırdım
Maryam hanımda en beğendiğim özellik kesinlikle işlem anında beni sakinleştirmesi ve işlem detayını en ince detayına kadar açıklaması oldu. Maryam hanimi kesinlikle çevreme tavsiye ederim
t.....
Maryam Hanım'la bir tanıdığım vasıtasıyla tanışma imkanı buldum. Kliniğine cildimde lekelenmeler olması nedeniyle başvurdum. Güler yüzüyle tedavi surecini bu kadar güzel ve detaylı anlatması bana çok güven verdi. Tedavi sonrasında yüzümdeki lekeler önemli derece azaldı. Kesinlikle herkese öneriyorum
e...
Doktor Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Kırışıklığım olduğu için botoks yaptırdım. Tedavi süreci olarak kendisi çok ilgili ve bilgili birisi. Hastalarına çok sevecen ve yardımsever yaklaşıyor. Yaramayacak işlemleri önermiyor, aksine kişiye tam nokta atışı işe yarayacak şeyleri önererek yardımcı olmaktadır. En beğendiğim özellikler olarak ilgili, alakalı ve ılımlı sevecen birisi olması. Ayrıca iletişim kurması da kolay birisi. Doktorumu çevreme tabii ki tavsiye ederim. Kendisi çok iyi ve bilgili bir doktor danışan kişilere yardımcı olmaktadır.
a...
Maryam Hanım'a dolgu, botoks ve mezoterapi için hocama başvurdum. İyi ki de başvurmuşum. Doktor Hanım çok güler yüzlü ve çok dikkatli dinledi beni. Sorularıma cevap verdi ve yaptırmak istediğim işlemler konusunda beni çok güzel bilgilendirdi ilk başta. İşlemlerin yapılma sırasında da sorarak ve göstererek memnun olup olmadığımı sordu ve ona göre işleme devam etti. Kontrol randevusunda da tekrar yanına çağırdı ve kontrol etti. Hasta memnuniyeti konusunda çok özenli olduğunu gördüm. Yaptırdığım işlemlerden çok memnunum. Kendisine çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.
h...
Doktor Hanıma sosyal medya üzerinden ulaştım. Kendisi çok içten ve sıcakkanlı biri. Biyolojik lifting için gitmiştim ve işlemle ilgili bana her şeyi detaylı bir şekilde anlattı. Eli çok hafifti, zaten hiç acı hissetmedim. Sonuçlarını da ertesi gün görmeye başladım. Yüzümdeki değişimi şimdiye kadar başka hiçbir yerde ve işlemde göremedim, o yüzden kendisinden çok memnunum. Bundan sonra hep kendisine gideceğim ve çevrede soranlara da tavsiye edeceğim.
ca...u
Efsane! Dudak dolgusunda sıfır acı (ki daha önce başka bir yerde ağlaya ağlaya yaptırmıştım). Süper ilgi, alaka, samimiyet. Meryem Hoca’nın estetik zevkine güvenim sonsuz. İşinde son derece rahat ve profesyonel. Kendisine denk geldiğim için çok şanslı hissediyorum, burayı okuyan arkadaşların da tereddütü olmasın
de...n
Tesadüf eseri gittim,kibar ve çok naif birisi. İletişim çok iyi botoks ve dudak dolgusu yaptırdım neredeyse ağrısız geçti kendi yaptığı uyuşturucu krem sayesinde gitmeyi düşünenler gidilebilir bir muayene
Her şeyiyle mükemmeldi. Maryam hanıma çok teşekkür ediyorum. Yaptığı mezoterapi işlemiyle adeta gençleştirdi beni. Yüzüme çok güzel bir gerginlik sağladı. Ellerinize sağlık
ç.....
Merhabalar
Çok uzun zamandır yaptırmak istediğim bir işlem için başvurdum. İşlem öncesinde çok tedirgindim. Doktor hanımın verdiği ayrıntılı bilgi ve içtenliği ile tedirginliğimden kurtuldum. Size asla olmayacak şeyler vaad etmiyor. Ne istiyorsunuz ve ne yapılabilir konusunda dürüst davranıyor. Ben dudak dolgusu ve Mezoterapi yaptırdım çok memnunum. Tekrar teşekkür ederim
Maryam Seyedtorabi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Maryam Seyedtorabi, Pratisyen. Size Maryam Seyedtorabi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pratisyen Randevusu, Randevu.
Maryam Seyedtorabi adresi nerede?Maryam Seyedtorabi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Birlik Mah. 448. Cad. 34/2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Maryam Seyedtorabi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Maryam Seyedtorabi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Maryam Seyedtorabi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Maryam Seyedtorabi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Maryam Seyedtorabi hangi dilleri konuşuyor?Maryam Seyedtorabi ile Farsça, İngilizce, Türkçe, Azerice dilinde konuşabilirsiniz.
Maryam Seyedtorabi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Maryam Seyedtorabi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Maryam Seyedtorabi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Maryam Seyedtorabi hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Maryam Seyedtorabi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Maryam Seyedtorabi hangi sigortaları kabul ediyor?Maryam Seyedtorabi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Pratisyen Hekimler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler