me....
Maviş hanım doktorluğundan önce mükemmel bir insan. Zor bir gebelik süreci geçirdim. Gebelik tansiyonu ve zehirlenmesi yaşadım . Yaşadığım her zorlukta bizi korkutmadan olabilecek şeyleri ifade etti. Hep iyiyi düşünerek bizi iyiye götürdüğünü düşünüyorum . Kendisi her görüşmede çok kötü hissetmeme rağmen hep moral ve motivasyonumu yükseltti. Bizi sadece doğuma değil bebekli bir hayata hazırladı. İlk gebeliğim olması nedeniyle bize anne baba olmayı da anlattı . Sadece gebelik değil bu sürecin tamamında destek oldu. Her zaman güler yüzlü ve fazlaca ilgiliydi. Hangi hastanede çalışıyor olması onun hiç farketmedi. Hizmet aldığımız her kurumda ilgisi aynıydı. Doğum anında kendimi hiç yalnız hissetmedim. Her an yanımda olduğu için ona minnettarım . Daha öncesinde hiç tanımıyor olmama rağmen aileden biriymişim gibi sevip ilgilendi. Doğum sürecini kesinlikle maviş hanımla yaşamalısınız. Ne kadar zorluk olsada kolaylaştırır. İkinci gebelik durumunda kesinlikle tercihim olucak.
öz...z
Hamilelik sürecimde en büyük şansımdır kendisi. Canım doktorum Hem alanında çok iyidir hem de hastasıyla kurduğu ilişki muhteşemdir, samimidir. Sizi anlar, rahatlatır. Enerjisi harikadır. Doğum sonrası yaşanabilecek olumsuz duygularla baş etmeniz için bile size yol gösterir, örnekler verir rahatlatır. Nerede olursa olsun gider muayene olurum, herkese de tavsiye ederim.
se...y
Hayatta bazen iyi şeyler olabiliyor iyi olanlara çıkabiliyor yolumuz dediğim bir doktor ilgisi sevecenliği samimiyeti bilgisi ve doğumda göstermiş olduğu naifliği ile bizim gönlümüzü fethetti :) ikinci sezeryanım ilkinde tanışmayı çok isterdim hamilenin halinden anlayan egosu olmayan muhteşem bir insan :) gelelim doğuma konuşmaları espirili yaklaşımı ve en güzeli de ameliyat sırasında ve sonrasındaki ilgisi beni çok mutlu etti ve pskolojik olarak sütüme de yansıdı sakin bir gebelik ve sakin bir doğum süreciydi her zaman dua edeceğim ve adını andıkça gülümseyeceğim biri iyi ki varsınız :) Yolunuz sizin gibi iyilere iyiliklere çıksın sağlıcakla kalın :)
kş...
Maviş hanımla enerjim tuttuğu için midir bilemiyorum ama harika bir doktor.muayene sırasında ki yatışırıcı konuşması ,gülümsemesi ve tatlı tatlı bilgi vermesi harikaydı.(rutin kontrol için gitmiştim)
ni...
Dr Maviş hanımla pazartesi günü tanıştım. Muayenem sonucunda servikal polipimin bulunduğunu ve acil olarak alınması gerektiğini söyledi. Tek tek açıkladı ve buna ek ses tonuyla, tavrıyla inanılmaz derecede rahatlattı. Bugün polip alındı, 1 saniye bile ağrım olmadı. Sabırla beni yatıştırdığı için teşekkür ederim. Çünkü işlemden daha yorucuydu benim korkularım :) artık nerede olursa olsun Maviş hanıma ulaşır, muayene olurum
c.....
Hamilelik sürecinde rastgele karşılaşıp hayran olduğum doktor ilk hamileligim olduğundan hamilelik hakkındaki tüm sorularıma itinayla ve bıkmadan guleryuzlulugunu kaybetmeden savsaklamadan ve muayene süresi ne kadar uzarsa uzasın gözü kapıda olmayan her daim empati yapabilen işini çok çok seven ve bunu size sonuna kadar hissettiren sempatik ve inanılmaz anlayışlı bir doktor gebelik takibim icin gittim ve bu süreçte desteğini ve ilgisini hiç kaybetmedi ve bu süreçte mutlu bir hamilelik geçirmeme destek oldu .
l.....
Koyu renkli akıntı şikayetim sebebiyle kendisine muayene olmaya gittim. Hakkında çok fazla yorum göremedim ama kötü yorum da görmediğimden kendisini seçtim. Çok naif, kibar ve ilgili. Stresli olduğumu fark edip bilgilendirerek beni sakinleştirdi. Bundan sonra da ihtiyaç duyduğum her an kendisinden randevu alacağım, iyi bir hekim bulduğum için de çok mutluyum
e....k
Sigil teşhisi koyup yakmak için gün planlaması yapmıştı. Başka bir hekime daha görünüp aslında mantar enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim ve mantar tedavisi ile şikayetlerim son buldu . İyi ki maviş hanımın önerisi ile kaşıntıya bağlı olarak oluşan şişlikleri yaktırmamışım .
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Harika bir doktor. Ilk kadin dogum randevumdu. Yaklasimi cok guzeldi. Randevuda kendimi cok rahat hissettim. Aciklayici ve ilgiliydi. Sorularimi cevapladi. Tavsiye ediyorum. Tesekkurler.
Maviş Özge Gedik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Maviş Özge Gedik, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Maviş Özge Gedik adresi nerede?Maviş Özge Gedik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Maviş Özge Gedik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Maviş Özge Gedik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Maviş Özge Gedik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Maviş Özge Gedik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Maviş Özge Gedik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Maviş Özge Gedik hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Maviş Özge Gedik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları