2021 yılı Başkent Üniversitesi beslenme ve diyetetik bölümünden mezun oldum. Aynı zamanda 2022 yılında Anadolu Üniversitesi Aşçılık Bölümü’nden mezun oldum. Eğitimi süresinde yoga ve pilates‘ten eğitmenlik sertifikaları aldım. Önceki senelerde birkaç pilates stüdyosunda pilates ve yoga eğitmenliği yaptım. Ankara Etlik Şehir hastanesinde yemek hizmetlerinde diyetisyen olarak çalıştım.
Deneyimlerim
Jungle pilates pilates eğitmeni
Trio pilates pilates ve yoga eğitmeni
Ankara etlik Şehir hastanesi ISS catering hizmetleri Diyetisyen yönetici yardımcısı
Diyetisyen Randevusu
Gelişme Geriliği
Gluten İntoleransında Beslenme
Glutensiz Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
at...r
Daha 2 günde 2 kilo verdim. Özellikle yemekler hakkında sorduğum sorulara çok iyi ve açıklayıcı yanıt verdi :)
em...u
Sevgili diyetisyenim Maya Canberk ile ilk gorusmemizi 3,5 hafta önce yaptık.. İlgisi, yüksek pozitif enerjisi, iletişim kolayligi ilk dikkatimi çeken özellikleri.. Bunlara meslek aşkı ve tecrübesi de eklenince çok keyifli bir süreç başlamış oldu..
bu 3,5 haftada genellikle şikayetçi olduğum şişkinlik problemimin önüne geçtik..
gluten intoleransima uygun diyet detayları, porsiyon kontrolüme katkıları, keyifli eşliği ve detaylı takibi çok önemli motivasyon ve destek noktaları..
bu süre zarfında 4 kg verdim ve hedefime ulaşmak için yanımda Maya Hanım'ın varlığı benim için çok büyük avantaj
ç...
Maya Hanım'la tanışıklığımızdan itibaren danışanlarına ilgisi ben kendimden pay biçiyorum. İnanılmaz aldığım enerji çok iyiydi. Bir de danışanın isteğine göre diyet yazma şekillendirme bu çok kıymetli benim için, çünkü genel klasik standart diyetler bana çok uymuyor. Zaten bağırsaklarımla ilgili bir sıkıntım vardı, bunun için de çok çok faydası olduğu benim vücudumu tanıyıp ona göre belirlediği diyetin sporla da birleştirince harika sonuçlar aldık. O yüzden çok olumlu fikirlerim var kendisiyle ilgili, geleceğinin de çok parlak olduğunu düşünüyorum.
b...
Arkadaşım tavsiye etti, sporcu beslenmesi için başvurdum. Çok memnun kaldım. Sporcu diyeti için ideal bir diyetisyen. Tavsiye ederim.
n ...a
124 kg ile başlamıştım su an 114 kg yim ve bu inanılmaz şekilde aç kalmadan ve kolay oldu yardımsever canayakin bir profesyonel
e...
Tanıdık aracılığıyla ulaştım. Fazla ödem ve kilo nedeniyle başvurdum. Maya hanım gayet cana yakın ve enerji dolu bir diyetisyen. Diyet sürecinde bana ve eşime çok destek oldu. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim. Eşim ve ben Maya hanımdan çok memnun kaldık. İyi ki onu tanımışız.
a...
Tanıdığım biri önerdi, o dönemde sağlık sorunumdan kaynaklı zayıflama diyeti uygulamıştık. Sayesinde sağlığıma kavuştum. Kesinlikle tavsiye ederim.
p...
Maya hanımı Şehir Hastanesi'nde tanıdım. Menopozdan kaynaklı zor kilo veriyordum, Maya Hanım'ın düzenli reçeteleriyle çok şükür kilo vermeye başladım. Diyetisyenlere çok sıcak bakmıyordum ancak Maya Hanım sayesinde diyetisyenliğin önemini de anlamış oldum. Tabi ki tavsiye ederim, ediyorum da... Mesleğinde başarılarının devamını dilerim Maya Hanıma, sevgilerimle...
n...
Ben Maya Hanım'la tavsiye üzerine ulaştım. Ben de diyabet vardı ve hipertiroid teşhisi kondu, dolayısıyla kullandığım ilaçlardan dolayı oldukça kilo aldım. Tabii ki bu beni rahatsız ediyordu. Maya Hanıma danıştım, tedavi sürecinde Maya Hanım'dan yardım aldım. Maya Hanım diyetlerimi hazırlarken her iki teşhisi de göz önünde bulundurarak listeler hazırladı. Oldukça da memnun kaldım.
u...
Tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Ödem ve karın bölgesi yağlanma sebebiyle başvurdum. Maya hanım çok enerji dolu ve hastalarına önem gösteren birisi. Çevreme tavsiye ederim. Eşim ve ben diyet sürecinden çok memnun kaldık.
Maya Canberk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Maya Canberk, Diyetisyen. Size Maya Canberk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Kanserde Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama.
Maya Canberk adresi nerede?Maya Canberk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Maya Canberk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Maya Canberk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Maya Canberk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Maya Canberk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Maya Canberk hangi dilleri konuşuyor?Maya Canberk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Maya Canberk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Maya Canberk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Maya Canberk hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Maya Canberk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Maya Canberk hangi sigortaları kabul ediyor?Maya Canberk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler