Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Varis Tedavisi
Çalışan Kalpte Koroner Bypass Cerrahisi
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
Özel Avcılar Hospital
Ayrıca Istanbul Haseki Eğtim Ve Araştırma Hastanesi’nin Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğinin kurulumunu ve koordinatörlüğünü yapmıştır. Mesleki deneyim olarak 2000 civarı hastaya açık kalp ameliyatı yapmış iken, bir çok hastaya periferik arter ve venöz ameliyat uygulamıştır. Minimal İnvaziv Cerrahisi alanında 2017 yılından bu yana operasyonlar gerçekleştirmiştir.
Diploma Aldığı Üniversite:
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi / 2005
Uzmanlık Alanları:
Koroner by-pass (Küçük Kesi ile-Atan kalpte)
Küçük Kesi ile Kalp Ameliyatları
Kalp Kapak Ameliyatları (Tamir-Değişim)
Aort Cerrahisi
Aritmi Cerrahisi
Kalp Deliği Ameliyatları
Şah Damarı Ameliyatları
Bacak Damar Tıkanıklıkları
Varis Tedavisi (Ablasyon, Löpük Tedavisi, Lazer)
Uzmanlık Aldığı Kurumlar:
İstanbul Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim dalı
Daha Önce Çalıştığı Kurumlar:
Van Erciş Kocapınar Sağlık Ocağı / 2005-2006
Van Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Acil Ünitesi / 2006
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kalp Ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı / 2007-2012
Istanbul Haseki Eğtim ve Araştırma Hastanesi Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Kliniği / 2014-2018
Istanbul Haseki Eğtim Ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Kliniği / 2018-2019
İdari Görevler:
Istanbul Haseki Eğtim Ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Kliniği / 2014-2019
Bilimsel Kuruluşların Üyeliği:
Carotid Workshop
Alt Ekstremite Arter Hastalıkları Tedavisi
Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı
t....k
Hoca anjıo filmimi izlediğinde ilk cümlesi benim babam olsa bir dakka bile dişarda gezmesine müsade etmem hemen tedaviye başlarım ,kendini benim gibi iyi hıseden hastaların nerede kırız geçireceği bilinemez dedi,ben babamı çok sevdiğim için beni baba mertebesinde gördüydü için hiç düşünmeden amelıyat olmaya karar verdim
d....s
Mazlum Hoca’mıza annemin bacakta varis kaynaklı oluşan pıhtı sebebiyle geldik, kendisi gayet ilgili ve işinin ehli bir hekim, hızlı aksiyon alarak bizleri hem tedavi sonrası, hem de annemin kullanacağı ilaçlar konusunda detaylıca bilgilendirmiştir. Alanında gayet iyi, muayene olmanız gereken bir hekim kendisi.
ay...ı
Anneme birçok doktorun açık kalp ameliyatı olmak zorunda dediği kalp zarı tümörü ameliyatını Doç.Dr. Mazlum Şahin Bey küçük kesi yöntemiyle ameliyatı yaparak annemin daha kısa sürede sağlığına kavuşmasına yardımcı olmuştur.Kendisine ailece minnettarız.Hastane ve tedavi sürecinde gösterdikleri ilgi için ekibine ve kendisine teşekkürlerimizi sunuyor,başarılarıyla yeni hayatlara umut olmasını diliyoruz..
ay...r
Hastalığım tesbit edilip acil by-pass ameliyatına alındım. İlgi alaka, tecrübe, güler yüz, güven veren tavırlar ve çok iyi hastane ortamı. Elhamdulillah ameliyatım iyi geçti ve iyiyim.
tp...k
Acil baypas amaliyatı olmak zorunda kaldım çokta arayış içine girme zamanım yoktu Avcılar hospıtlda mazlum bey oldugunu başarılı biri olduğunu söyleyen bir kaç arkadaşıma inanıp acil amaliyata girmek için hastahaneye gitim aynı gün içinde açık kalp amaliyatı oldum şu an hayattayım ve çok iyi durumdayım allah mazlum beye uzun ömür versin başarılı ilgili bir hekim
Sayinmazlum bey babam icin yaptiginiz baypas ameliyatin daki basarilariniz icin size ekibinize ve hastaneye cok tesekkur ederiz basarilarinizin devamini dileriz Ismail Hakki Ozen ve ailesi
Sayın Doç. Dr. Mazlum hocam. Annemin yaklaşık 7saat süren baypas ameliyatından başarılı ve sorunsuz bir şekilde çıktı. Sonrasında da sık sık hastamızı ziyaret ederek tüm gelişmeleri birebir takip edip iyileşme sürecini hızlandırdı. Çok değerli hocamıza ve hastanedeki hemşirelere hasta bakıcılara ve tüm hastane personeline emekleri için teşekkür ederiz. Sağolun.
Melek Arslan adına eşi ve çocukları. Engin ARSLAN.
se...l
Sayin Doktor Mazlum Sahin ve ekibine ne kadar tesekkur etsek az..Annemizin riskli olan aort anevrizma ameliyatini basari ile gerceklestirmis ve bizlerle ilgi alakasini ameliyat sonrasinda da fevkalade surdurmustur.. Ayrica 29 Mayis ek hizmet binasi kalp ve damar hastaliklari bolumunde gorev yapan hemsire ve diger calisanlara da tesekkur ederiz.Umariz ki ulkemizde daha nice sizler gibi islerini layikiyla yapan insanlar yetisir.
ha....
Süper bir doktor. Fazla araştırma yapmadan 29 Mayıs hastanesinin hizmetinden memnun olduğumuz için orayı tercih ettik. Mazlum bey hastalarıyla yakından ilgileniyor ve durumlarını ameliyat öncesi en iyi duruma getirmek için ne gerekiyorsa yapıyor. Benim sırf değerlerim hafif yüksek olduğu için ameliyatı hemen yapmadı. Bakıma aldı ve birkaç gün sonra ameliyatı oldum. Bypass ameliyatım çok rahat geçti ve ortalamanın üstünde bir hız ile iyileştim. Ameliyat öncesi bakım ve hastanedeki bakım sayesinde çok rahat ameliyat ve ameliyat sonrası dönem geçirdim. Bunda Mazlum hoca ve ekibinin çok büyük bir etkisi var. Ekibi de çok deneyimli ve yakından ilgili. Herkese canı gönülden tavsiye ederim.
eb...t
Şüphesiz doğru tercih Mazlum Şahin hocamız gerek tedavi sürecinde ki başarısı gerekse hasta ve hasta yakınlarına olan yaklaşımı ile takdire değer bir hekim.
Mazlum Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mazlum Şahin, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Mazlum Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Lazerle Varis Tedavisi, Lazer İle Varis Tedavisi, Varis Tedavisi, Varis Ameliyatları, Şah Damarı (Karotis) Stentleme, Damar Cerrahisi Ameliyatları, Damar Ameliyatları, Aritmide Ablasyon Tedavisi, Kalp Bypass Ameliyatı.
Mazlum Şahin adresi nerede?Mazlum Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mahallesi Uran Caddesi No:10 Avcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mazlum Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mazlum Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mazlum Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mazlum Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mazlum Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mazlum Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Mazlum Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mazlum Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Mazlum Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy Kalp Ve Damar Cerrahları