Aile Danışmanlığı Randevusu
✓ Sanat Terapisi / Psikodrama Eğitimi
✓ Bilgisayar İşletmenlik Eğitimi
✓ Ilk ve Acil Yardım Eğitimi
✓Psikoterapi Eğitimleri
Ve yazılamayan 100 yakın eğitimi bitirmiştir.
to...k
Depresyon ve buna bağlı olarak aşırı motivasyon düşüklüğüm sebebiyle Mazlum Bey'i tercih ettim. uyguladığı terapiler ve seanslar sonucunda çok yollar katettik. kendisini çok başarılı bulurum. danışma sürecinde iletişim ve terapotik becerisini son derece takdir ediyorum. herkese tavsiye ederim.
de...z
Kaygı problemim olduğundan dolayı mazlum beyi tercih ettim. Son derece memnun kaldım. Herkese kesinlikle öneririm.
on....
Mazlum hocamız yakın zamanda yaşamış olduğum ayrılık sonrası depresyonda beni sıkılmadan dinledi.Sohbeti ve tavsiyeleriyle beni tekrar hayata bağladı ilgisinden çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Mazlum Tapkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mazlum Tapkan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Mazlum Tapkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Mazlum Tapkan adresi nerede?Mazlum Tapkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinyalı Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mazlum Tapkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mazlum Tapkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mazlum Tapkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mazlum Tapkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mazlum Tapkan hangi dilleri konuşuyor?Mazlum Tapkan ile İngilizce, Flemenkçe, Rusça, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Mazlum Tapkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mazlum Tapkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mazlum Tapkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mazlum Tapkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mazlum Tapkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mazlum Tapkan hangi sigortaları kabul ediyor?Mazlum Tapkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.