Kızılay Sok.No:4 Sıhhıye, Altındağ
Ben sizin gibi mükemmel bir doktor daha görmedim 2013 yüksek ihtisas Hastanesi'nde böbrek nakli oldum ve siz bana bir doktor değil annem gibi davrandiniz benimle ağlayıp benimle güldünüz. Bir kaç haftaya Yozgat'ta olacam inşallah hem elinizi öpmeye hem muayeneye sizi çok seviyorum Mediha hocam. Allah sizden razı olsun beni tekrar hayata bagladiniz. İnşallah görüşmek ümidiyle hoşçakalın.. Ankara'dan Erkan için...
z.....
Hocam ben yozgattan zeynep ertuğrul umarım hatirlarsiniz nakil olmuştum 2012 hastanızım ama gittinizi öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı çok araştırdım bulamadım ama enson yozgata geldiğinizi arkadaşınızdan öğrendim dünyalar benim oldu sizin gibi degerli kaliteli saygın bir doktor bulmak çok zor sizinle yeniden doğmuştum allah sizi başımızdan eksik etmesin beş sene oldu ama hala sizi arıyorum ne olur bizi birakmayin en kısa zamanda koşarak geleceğim ve kontrollerimi sizde devam edecem mükemmel tarifi olmaman degerli doktorumsun sizi cok seviyoruz iyiki varsiniz
la...e
canım dr um o dünyanın en mükemmel dr teshıslerınde hıc yanılmamıştır 22 senelik nakiıl hastası olarak herkese tavsıyem onun dediklerinden hic cıkmayın
Mediha Boran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mediha Boran, Nefroloji.
Mediha Boran adresi nerede?Mediha Boran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılay Sok.No:4 Sıhhıye Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mediha Boran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mediha Boran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mediha Boran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mediha Boran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mediha Boran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mediha Boran hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mediha Boran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nefrologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nefrologlar