Diyetisyen Medine Boyraz, Malatya'da hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Op. Dr Serdar Kara Kliniği

15 Temmuz mahallesi Abdulkadir Aksu bulvarı Sıra Evler Sitesi No: 130/C/B, Şehitkamil, Gaziantep 27560

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

15 Temmuz mahallesi Abdulkadir Aksu bulvarı Sıra Evler Sitesi No: 130/C/B, Gaziantep

Op. Dr Serdar Kara Kliniği

Çok kıymetli Medine hocamla iyi ki yollarımız kesişmiş kendisi alanının en iyi diyetisyeni. Yasaksız kontrollü ve en önemlisi evdeki malzemelerle hazırladığı diyet listesi ile aslında kalıcı şekilde doğru beslenmeyi öğretiyor. 8 kilo verdim ve hiç aç kalmadan, sağlıklı beslenerek. Şimdi doktor eşim ile aynı diyet sürecine girdiler, başarılı olacağımızdan şüphem yok. Tüm isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum iyi ki varsınız Medine hocam

• Op. Dr Serdar Kara Kliniği Diyetisyen Randevusu  •

• B

Kilo vermek için başvurdum. 3 hafta oldu, kilo vermeye başladım. Bana özel diyet listesi hazırlıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Benim diyetisyen tablolarım vardı, karşıydım. Medine Hanım'ın enerjisi ve motivasyonu çok güzel. Ben kendisinden memnunum. Kendisini sevdim, sürecim güzel geçiyor.

• N

Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. Sürecim güzel geçti, hedefime ulaştım ve sürecim bitti. Yaşam tarzıma göre diyet programı hazırladı. İyi ve güzel bir uzmandan memnun kaldım.

•  •

3 aydır kilo vermek için gidiyorum. Bana özel diyet programı hazırlıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Medine Hanım'dan çok memnunum. Listeleri çok güzel hazırlıyor. Sayesinde sağlığıma kavuştum herkese tavsiye ederim.

• K

Kilo vermek için aldığım tavsiye üzerine başvurdum. 2 aydır gidiyorum, kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırlıyor. Medine Hanım çok iyi bir uzman, ben kendisinden memnunum. Çok tatlı bir diyetisyen.

• G

Kilo vermek için 2 aydır gidiyorum. 6 kilodan fazla verdim. Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırlıyor. Sevip sevmediği gıdalara göre ilerliyor. Farklı uzmanlara da gittim iyi sonuçlar alamadım ama Medine Hanım'la iyi sonuçlar aldım. Kronik kabızlık sorunum vardı bu durumda düzelmeye başladı. Çok ilgili bir uzman. Zorlama ve baskı gibi problemimiz yok. Danışan takibi de iyi haftada bir kez kontrole gidiyorum.

•  •

Kilo vermek amacıyla başvurdum. 1 aydır devam ediyorum. 14 cm incelme ve 7 kilo kaybım var. Asla aç kalmıyorum, sağlıklı bir şekilde ilerliyoruz. Metabolizmam gençleşti, çok memnunum kendisinden.

•  •

Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için başvurdum. Kendim araştırıp buldum. 8-9 seanstır gidiyorum, 13 kilo verdim. Bana özel diyet listesi hazırlıyor. Medine Hanım çok samimi, içten birisi. Danışanını zora sokmuyor. Evimdeki yiyeceklere göre yönlendiriyor. Danışarak istediğim gıdaları yiyebiliyorum. İletişimi kuvvetli bir uzman, istediğim zaman ulaşabiliyorum.

• F

Sosyal medyada gördüm kilo vermek için başvurdum. 1 ay oldu seanslarım gayet güzel ve keyifli geçiyor. Bana özel diyet listesi hazırlıyor. Medine Hanım işinin uzmanı iyi bir diyetisyen. Listeleri ulaşılabilir. Kendisini beğendim ve memnunum.

•  •

Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. Kendisinden gayet memnunum. Sürecim güzel geçiyor. Verdiği listelerle kilo vermeye başladım. Her aradığımda ulaşabiliyorum ve herkese tavsiye ederim.