Diyetisyen Medine Boyraz, Malatya'da hizmet vermektedir.

Op. Dr Serdar Kara Kliniği
15 Temmuz mahallesi Abdulkadir Aksu bulvarı Sıra Evler Sitesi No: 130/C/B, Şehitkamil, Gaziantep

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

15 Temmuz mahallesi Abdulkadir Aksu bulvarı Sıra Evler Sitesi No: 130/C/B, Gaziantep

Op. Dr Serdar Kara Kliniği

Tavsiye üzerine Medine Hoca'ya gitmiştim gayet memnun kaldım. Tercih edilebilecek bir diyetisyen. Kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. 2 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım şu anda tercihim üzerine ara verdim birkaç ay içerisinde tekrar iletişime geçmeyi düşünüyorum. Diyet listelerimi kendim birkaç hafta uyamadığım zamanlarda kilo veremedim ama uyduğum zaman çok güzel kilo verdim.

Z

Ben Medine Hanım'ı sosyal medya üzerinden gördüm ve iletişime geçtim. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum, çok memnun kaldım. Gayet açık güzel anlattı. 4 haftamızdayız, iyi ki benim diyetisyenim.

Diyetisyen Medine Boyraz hem çok iyi bir diyetisyen hem de çok iyi bir arkadaştır. 68 kg ile başlamıştım 2022 yılında 61'le bırakmıştık. Sonrasında 2 ay önce 61'le tekrar başlayıp kilomu 59'da sabitledik ve kalıcı kıldı, onun sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Çok beğendim. Malatya'dan ayrılacağını duyunca üzülmüştüm, yeri ben de farklıdır. Yolu bahtı açık olsun, kilo alırsam ilk durağım hep Medine Boyraz olacaktır.

Y

Medine Hanıma internetten araştırarak ulaştım. Aldığım doğum kilolarından dolayı başvurdum ve gittim. Hayatımda aldığım en güzel karar kilo vermek oldu, tabii ki Medine Hanım sayesinde. Çok güler yüzlü ve samimi, sanki yıllardır tanıyormuşum gibi. Ben diyet yapamam sanıyordum, listelerden dolayı, ama her hafta diyet listesiyle yasaksız bir diyet yapacağımı bilmiyordum. Sadece porsiyon kontrollü ve istediğim her şeyi yiyerek 96 kilodan başlayıp kısa bir sürede emziren anne diyeti yaparak ve sütümde asla azalma olmadan 20 kilo verip ve hala yola devam ediyoruz. İşi ehline bırakmak derler, bu olsa gerek. İyi ki Medine Hanım diyorum ve hedefime çok az kaldı, pes ediyorum, olmuyor dediğim zaman beni motive eden insan Medine Boyraz. Çevreme de tavsiye ettim. Gören zaten soruyor, neyle nasıl verdin diyor, tabii ki Medine Hanım diyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Uzmanıma annem aracılığıyla ulaştım. Kendisi sağlıklı beslenme açısından Medine Hanım ile birlikte çok güzel yol kat ettiler. Kilo ve sağlık problemlerim olduğu için ben de kendisiyle şu anda devam eden sağlıklı beslenme programını uyguluyoruz. Çok memnunum kendisinden, ilgisi alakası çok iyi. Kafamızdaki bütün soruları cevaplıyor, moral olarak desteklemesi çok güzel. Çevreme tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Medine Hanım'a arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Yıllar önce o zaman kilo problemim vardı, birlikte çözdük. Şimdi de hamileyim, gebelik sürecinde destek alıyorum. Kendisinden çok memnunum, çevreme sürekli öneriyorum. Ailemden de kendisinden destek alanlar oldu.

Telefon numarası doğrulandı

Arkadaşımın önerisiyle tanışmış bulunmaktayım. Kilo vermek amacıyla kendisine başvurdum. Medine Hanım'a bayıldım, şeker mi şeker, tatlı mı tatlı ve güven veriyor. Tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Kilo vermek için başvurdum. 3 ayda 18 kilo verdim. Sürecim devam ediyor. Arada kaçamaklarım oluyor bu aralar veremiyorum. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Mükemmel bir uzman. Kendisini çok beğeniyorum. Online üzerinden görüşüyoruz. Birebir görüşmek daha güzeldi. Bizim için elinden geleni yapıyor, biz de yapıyoruz.

Telefon numarası doğrulandı

Bilinçli kilo vermek için başvurdum. Haftalık program hazırlıyor ve listeyi değiştiriyor. Yaklaşımı çok güzel. İnsanı çok motive ediyor. Yaşam tarzıma göre yardımcı oluyor. Sıkıcı bir süreç geçirmedim. Tam tersi zevkli bir süreç yaşadım. Sağlıklı yaşamı öğrendim. Artık mutluyum. Ben kendisinden çok memnunum.

Telefon numarası doğrulandı

Medine Hanım'a tavsiye üzerinden ulaştım. Kendisiyle diyet sürecimde birebir iletişimde olmak başarılı olmamın anahtarıdır. İçtiğim suya kadar takipte olan dünya tatlısı bir diyetisyen. Üstelik diyet demek istemiyorum, sağlık yaşam tarzını öğretiyor. Sürekli iletişimde olduğumuz için listeye uyamadığımız gün konuşarak dengeleme yapıyoruz. Yeni beslenme tarzıma çok alıştım ve tamamen Medine Hocam sayesinde. Üstelik çok anlayışlı ve naif bir insan, asla ve asla danışanlarını zor durumda bırakmıyor, bizler için fazlasıyla anlayışlı ve takipçi. Hedefime ilk defa Medine Hocam'la ulaştım. Bana pes etmemeyi ve sürdürülebilir beslenmeyi öğretti. Yolum kendisiyle iyi ki kesişti. Yemek ataklarımın da önüne geçti. Ben bu beslenme sürecini sınav ve yoğun çalışma tempomda başlatmıştım. Zor dönemlerde kilo vermek daha zor olur diye biliyoruz. Ama bu zorluklarda dahi doğru beslenmeyi öğrenip seve seve yaptık.