Diyetisyen Medine Boyraz, Malatya'da hizmet vermektedir.

Op. Dr Serdar Kara Kliniği
15 Temmuz mahallesi Abdulkadir Aksu bulvarı Sıra Evler Sitesi No: 130/C/B, Şehitkamil, Gaziantep

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

15 Temmuz mahallesi Abdulkadir Aksu bulvarı Sıra Evler Sitesi No: 130/C/B, Gaziantep

Op. Dr Serdar Kara Kliniği

Medine Hanımla Malatya'da görev yaparken, benim bir arkadaşımın vasıtasıyla tanıştık. Kan değerleri yükselmesi sonucunda bir diyet programına gitmemi söylediği için uzmanımızla tanıştık. Vücut analizi yaptıktan sonra, çalışma şartlarıma göre listelerimi oluşturdu ve her türlü yardımda bulundu. Her zaman hastasının yanında oluyor. Malatya'da gittiğim en memnun kaldığım diyetisyendir.

Mükemmel bir diyetisyen hatta mükemmel az kalır. Kendisine şehirdeki birçok kişinin tavsiyesi ve memnuniyeti üzerine ulaştım. Ve hayatımın dönüm noktası oldu. Hayatım boyunca kilomdan aşağılandım, hor görüldüm ve bir sürü diyetisyene gittim. Umudumu kesmişken Medine Boyraz ile tanıştım. İlk yanına gittiğim gün ağladım ve yaşadıklarımı anlattım. O kadar mükemmel yaklaştı ki, daha 15 yaşında duyguları karışık ezilmiş bir ergen kız olarak beni ayağa kaldırdı. İnsülin direncimin varlığına göre diyet hazırlayıp aç bırakmadan zor kilo verebilen beni haftada 1 hatta bazen 2 kilogram zayıflattı. Ne aç kaldım, ne canım atıştırmalık çekti. Çünkü hepsi listemde düşünülüp hazırlanmıştı. Zaman zaman oluyor kilo veremedim, bazen aldım ama o kadar motivasyon veren biri ki, onunla sohbet etmeyi hayatımdaki birçok kişi ile etmeye tercih ederim. Danışanlarının hepsine ailesi gibi bakıyor ve her zaman konu ne olursa olsun dinliyor. İşte diyorum ya, bir diyetisyenden çok çok fazlası...

Y

Kızım için başvurdum arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Kızım 11 yaşında ve 16. haftadayız. Medine Hanım ile 79 kg olarak başladık, şu an 74 kg. İlerleme sağlam gidiyor, kızımın kolesterol ve karaciğerde yağlanma problemi de var. Medine Hanım'ı tavsiye ederim.

O
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Medine hanımla yaklaşık dört sene öncesinde tanisikligimiz var ben kendisine ulaştım ozamanlar ve çok güzel ilgi çok güzel listelerle ilerledik ve şuan yine Medine hanimcimla devam ediyorum kalan fazlaliklarimi da vermek için Gerçekten işini iyi yapan harika insanlardan guleryuzluluguden asla ödün vermeden hep motive edip harika şekilde ilerliyoruz iyi ki Medine hanım

Medine Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. Yaklaşık 7 hafta oldu onunla tanışalı çok memnunum, sanki yıllardır tanıyormuşum hissi verdi. Bana liste hazırlarken bile fikrimi alması, her soruma cevap vermesi benim için çok önemliydi. 7 haftada 8 kilo verdim, kesinlikle herkese tavsiye ederim. İyi ki tanımışım kendisini.

Kilo kontrolü ve kaybı için başvurdum. Online'da da gayet ilgili ve bilgilendiriciydi. Çok tatlı ve motive edici bir diyetisyen. Kesinlikle tavsiye ederim. Dönem dönem tekrar iletişime geçebileceğimi düşünüyorum.

Tavsiye üzerine Medine Hoca'ya gitmiştim gayet memnun kaldım. Tercih edilebilecek bir diyetisyen. Kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. 2 ay kadar danışmanlık hizmeti aldım şu anda tercihim üzerine ara verdim birkaç ay içerisinde tekrar iletişime geçmeyi düşünüyorum. Diyet listelerimi kendim birkaç hafta uyamadığım zamanlarda kilo veremedim ama uyduğum zaman çok güzel kilo verdim.

Z

Ben Medine Hanım'ı sosyal medya üzerinden gördüm ve iletişime geçtim. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum, çok memnun kaldım. Gayet açık güzel anlattı. 4 haftamızdayız, iyi ki benim diyetisyenim.

Diyetisyen Medine Boyraz hem çok iyi bir diyetisyen hem de çok iyi bir arkadaştır. 68 kg ile başlamıştım 2022 yılında 61'le bırakmıştık. Sonrasında 2 ay önce 61'le tekrar başlayıp kilomu 59'da sabitledik ve kalıcı kıldı, onun sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Çok beğendim. Malatya'dan ayrılacağını duyunca üzülmüştüm, yeri ben de farklıdır. Yolu bahtı açık olsun, kilo alırsam ilk durağım hep Medine Boyraz olacaktır.

Y

Medine Hanıma internetten araştırarak ulaştım. Aldığım doğum kilolarından dolayı başvurdum ve gittim. Hayatımda aldığım en güzel karar kilo vermek oldu, tabii ki Medine Hanım sayesinde. Çok güler yüzlü ve samimi, sanki yıllardır tanıyormuşum gibi. Ben diyet yapamam sanıyordum, listelerden dolayı, ama her hafta diyet listesiyle yasaksız bir diyet yapacağımı bilmiyordum. Sadece porsiyon kontrollü ve istediğim her şeyi yiyerek 96 kilodan başlayıp kısa bir sürede emziren anne diyeti yaparak ve sütümde asla azalma olmadan 20 kilo verip ve hala yola devam ediyoruz. İşi ehline bırakmak derler, bu olsa gerek. İyi ki Medine Hanım diyorum ve hedefime çok az kaldı, pes ediyorum, olmuyor dediğim zaman beni motive eden insan Medine Boyraz. Çevreme de tavsiye ettim. Gören zaten soruyor, neyle nasıl verdin diyor, tabii ki Medine Hanım diyorum.