Bu süreç içerisinde yenilikleri takip ederek bir çok sertifika programına katılım sağladım
konak mah. fevzi paşa cad. no1 daire 3, Burdur Merkez, Burdur
Terapötik Egzersizler
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnkontinans Tedavisi
Fizyomed's Sağlıklı Yaşam Merkezi
Priformis sendromu nedeniyle kendisinden destek aldım. Randevuya gelirken arabaya binip inmekte bile sıkıntı yaşıyordum. Tek seans sonucunda ağrımda belirgin bir azalma oldu. Ağrıdan topallıyordum seans sonu yürüyerek çıktım. Detaylı açıklamalar yaparak beni bilgilendirdi evde yapmam gereken egzersizleri gösterdi. Alanında oldukça etkin, hasta olarak bilgisiyle, iletişimiyle bana güven verdi. Ağrısız bir şekilde devam ediyoruz şu an.
u....c
Kendisi hem bilgilendirici hem de ilgili. Bel ağrısı sikayeti ile kendisine basvurdum. Bana en iyi gelicek tedavi seklini bularak cok yardımcı oldu. Sürec boyu verdigi bilgiler ve egzersizlerden cok memnun kaldım.
f....y
Pankreas yetmezliği, şeker ve boyun fıtığı rahatsızlığım var. Çok şiddetli ağrılarım oluyordu. Kendisine başvurdum. Manuel terapi ve fizik tedavi uyguluyor. Çok rahatladım. Başka rahatsızlığım vardı, beni doktora yönlendirdi. Dediği doğru çıktı. Kendisinden çok memnunum. Aradığım her an ulaşabiliyorum. Seansları bana göre ayarlıyor. 15 seanstır gidiyorum. Medine Hanım çok mükemmel ve sempatik birisi. Her şeyi rahatlıkla konuşabiliyorum. Çok şefkat dolu bir uzman. Elinde gelen her şeyi yapmaya çalışan bir insan.
c....e
Omuz ağrısı için tavsiye üzerine gittim. Seanslar sayesinde ağrılarım geçti. Sağlıklı bir şekilde hayatıma devam ediyorum. Manuel terapi uyguladı. Süreci kendisi sonlandırdı. Artık düzeldiğimi söyledi. Medine Hanım alanında çok iyi. İnsancıl bir yaklaşımı var. Bende olumlu bir etki bıraktı. Memnun kaldım.
h....f
Kendisinden çok memnunum. Birçok rahatsızlığım var: romatizma, Haşimato ve fibromiyalji. Tutulmalarım oluyor. Manuel terapi uyguluyor. Seanslar sayesinde her şey güzel gidiyor. Ailecek gidiyoruz kendisine. Her zaman ulaşabiliyorum. Her konuda yardımcı oluyor. Medine Hanım bence branşında gayet başarılı bir uzman. Tek yönlü çalışmıyor. Çok iyi birisi. Yanında kendimi rahat ve huzurlu hissediyorum.
c....y
Sırt ağrılarım ve sağlıklı yaşam için eşimle birlikte başvurduk. 2.5 sene devam ettik. Çok ilgilendiler. Tüm ağrılarım geçti. Reformer pilates ve manuel tedavi uyguladı bana. Şu an ara verdik. Yoğun bir süreçten geçiyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum kendisine. Medine Hanım çok sıcakkanlı bir uzman. Diyecek kötü bir şeyim yok. Çok memnunuz.
o.....
Omuz ve dirsekte 3 aydır devam eden kas ağrısı ve güçsüzlük durumu vardı. İlaç tedavisi gördüm ama fayda etmedi. Bir arkadaşın tavsiyesi ile kendisiyle tanıştım ve tedavi süreci başladı. İlk günden itibaren uygulamış olduğu tedaviler ve özellikle de manuel terapi sayesinde çok şükür sağlığıma kavuştum. Bağırsak ile ilgili sıkıntımı da yapmış olduğu manuel terapi ve önerdiği vitaminler sayesinde gidermiş olduk. Yaptıklarını tek tek anlatması, güler yüz, neşeli sohbeti, içten samimiyetiyle gerçekten her seans çok güzel geçti. Dizimde yeni oluşan ağrılar içinde en kısa sürede seanslara tekrar başlayacağız.
bn...
İki yıl önce üst üste kalça üzerine düşüp Medine Hocam’dan manuel terapi almıştım. Belimden bacağıma kadar uzanan ciddi ağrılarım vardı ve iki seansa toparlarız demesine rağmen tek seansta çözülmüştü. Ne kadar rahatlamıştım anlatamam. Bu yıl da yine belimi temizlik yaparken zorladım ve yine siyatik ağrım tutmuştu. Pantolonumu zor giyiyor, çok az bile eğilemiyordum. Yatarken ağrı, otururken ağrı artık dayanılmaz bir hal alıp hayat kalitemi düşürmüştü ağrılar. Yeniden Medine Hanım’a gittim manuel tedaviye. İki üç seansta ağrılardan kurtuldum , hareket kısıtlamam azaldı. Ayrıca kendisi osteopati eğitimleri de aldığı için tüm vücudunuzdaki tepkileri gözlemleyip ona göre tedavi önerebiliyor, bütüncül yaklaşımı çok iyi. Tecrübesinin yanında tatlı dili ve güler yüzü ile de her zaman ilk tercihimiz Medine Hocam oluyor bu sebeple.
ö....r
Medine hocama bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ve sadece tek seansın ardından bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim. Masa başı uzun süre oturmayı gerektiren işimden dolayı yıllardır süren sırt ve boyun ağrım vardı, boyun düzleşmesi teşhisi aldım. Medine hanım sayesinde sadece 5 seansta tamamen ağrısız hayata geçiş yaptım.
Sadece boyun sırt ağrılarım değil, mide- bağırsak sorunum ve çene sıkma problemimi çok ayrıntılı yaptığı görüşmelerde fark etti. Sadece fizyoterapi eğitimi değil kendini geliştirdiği birçok alan sayesinde bütüncül uygulamalar yapıyor. Her yaptığı uygulamayı gerekçeleriyle birlikte anlatıyor kafanızda hiçbir soru işareti kalmıyor. Medine hocamla seanslarımızdan sonra mide bağırsak problemlerim azaldı, çene kaslarım gevşedi hatta yutkunmam bile değişti. Osteopati uygulaması yaptı ve yüzümdeki gerginlikleri azalttı, kronik baş ağrımı tek seansta yok denecek kadar azalttı. Herkese gözüm kapalı tavsiye ederim. Kendisi Burdur için bir şans!!
g.....
Medine hocamın şifalı ellerine ne desem az gelir . İşini bu kadar özverili sevgi ile yapana rastlamak zor . Sırt boyun ağrılarımla gittim manuel terapi sonrasında bu kadar rahatlayacağımı düşünmemiştim . Belimdeki yıllardır geçmeyen batmadan kabızlık sorunuma kadar şifa oldu iyi ki yolumuz kesişmiş . Ve uzun süreden sonra ilk kez deliksiz uyudum
Medine Keskin Cantürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Medine Keskin Cantürk, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Medine Keskin Cantürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi.
Medine Keskin Cantürk adresi nerede?Medine Keskin Cantürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- konak mah. fevzi paşa cad. no1 daire 3 Burdur
Adresine gitmek zorunda kalmadan Medine Keskin Cantürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Medine Keskin Cantürk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Medine Keskin Cantürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Medine Keskin Cantürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Medine Keskin Cantürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Medine Keskin Cantürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Medine Keskin Cantürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Medine Keskin Cantürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medine Keskin Cantürk hangi sigortaları kabul ediyor?Medine Keskin Cantürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.