Dr.
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
Leke Tedavisi
Dr. Medine Tosyagülü Muayenehanesi
Aktif çalışmayı sevdiğimden isteyerek 5 yıl acil polikliniği çalışdım. 1997-2007 yıllarında Adana da hem kendi muayenehanem hem sağlık ocağında görev yaptım. 2008 de Aile hekimliğine geçtim fakat Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp ve ötesi hedefimdi. 2019-2020 de sağlık bakanlığı Necmeddin erbakan ün de Akupunktur sertifika eğitimini tamamladım . yine 2020 de ozonterapi, MEZOTERAPİ ve Kupaterapi sağlık bakanlığı onaylı eğitim programını tamamladım.2021 de emekli oldum ve kendi özel muayenehane ve Getat kliniğimi açtım. (2021-2023)2021 aralıkda İtalya camerino ün medikal estetik yüksek lisans eğitimine başladım ve hala öğrenci olarak devam ediyorum.
n....y
Medine Hanım'ın 2 yıldır danışanıyım.İlk tanıdığımda yaklaşımı,güleryüzü,işindeki profesyonelliği bana çok güven vermişti ve yaptırdığım gençlik aşıları,dolgular gibi tüm işlemlerde yanılmadığımı anladım.Yüzümde herkes tarafından farkedilen bariz değişim oluştu.Sizler de kendinizi önemseyin ve doktor hanımın maharetli ellerine güvenin.Herkese rahatlıkla öneririm.
ay...r
Değerli medine hocamıza dolgu botoks dudak dolgusu yaptırdım çok memnun kaldım harikalar yaratıyor
c.....
Doktorumuz Medine Hanim , Yuz lekelerim konusunda doğru teşhis ve doğru tedavi süreciyle bana büyük güven verdi ..Ve Bugun yuz lekelerim
icin gerekli islemlere basladi....Leke tedavisiyle açıklayıcı şekilde bilgilendirmeleri, bir hasta olarak çok memnun kaldım...
Medine hnm harika bir doktor ilgisi tecrübesi özeniyle CGF PRP ve Hacamat tedavisi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Kesinlikle öneririm ellerinize emeğinize sağlık. Sevgilerimle Sema
h....a
Burun dudak ve çene dolgusu yaptirdim ve çok memnun kaldım. Çok kibar bir insan ve çok işinde çok başarılı
as...n
Dünya tatlısı doğal isine önem veren her zaman en iyiyi hedefleyen doktorum.Daha önce altı nokta lifting islemi yaptirmistim.Cok memnun kaldim.Bu kez dorothy nem dolgusu uyguladı.Iki gün olmasına rağmen sonuç şimdilik çok güzel.Islem sırasında verdiği pozitif enerji ile insani rahatlatıyor. Ve yapılacak işlem hakkında detaylı bilgilendirme yapıyor. Her zaman mutlu ayrılıyorum.
g....d
Harika bir doktor çok tatlı çok samimi ve dürüst işini hakkıyla yapıyor. botoks Glutatione ve Göz alti mezoterapisi yaptırdım bütün işlemlerden çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum artık tek adresim
na...t
Doktor hanıma yüzüme gençlik aşısı yaptırdım. Ilk başta etki göremedim doktor hanım 20 gün beklememi istedi. Ve 20 gün sonra herkes yüzündeki parlaklığı fark etti daha sonra hacamat yaptırdım hemen rahatlama sağladı.
a....ç
Doktorum gercekten cok guler yuzlu elide cok hafif bilgilendirici ben sivilce skarlarim için gittim henüz 1. Seans ilerleyen zamanlarda tekrardan gitmeyi düşünüyorum
b....o
Güler yüzle karşılandım. Randevu saatimde işleme alındım. Doktor hanım tüm sorularımı detaylıca yanıtladı. Bana uygulanacak olan ürünler gözümün önünde hazırlandı. Botoks ve gençlik aşısı uygulamalarından da çok memnun kaldım. Cildim çok hassas olmasına rağmen ne kızarıklık, ne morarma yaşamadım. Dürüstlüğüne ve bilgisine son derece güvendiğim bir uzman
Medine Tosyagülü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Medine Tosyagülü, Akupunktur, Mezoterapi, Kupa Terapi (Hacamat). Size Medine Tosyagülü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Hekimliği Randevusu, Akupunktur Tedavisi, Ozon Tedavisi, Nöralterapi, Subkütan Enjeksiyon, Sigara Bırakma, Mezoterapi, Akupunktur ile Migren Tedavisi, Akupunkturla Zayıflama Tedavisi.
Medine Tosyagülü adresi nerede?Medine Tosyagülü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mahfesığmaz Mahallesi 79063 Sokak Karol Sitesi A Blok K:2 D:3 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Medine Tosyagülü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Medine Tosyagülü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Medine Tosyagülü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Medine Tosyagülü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Medine Tosyagülü hangi dilleri konuşuyor?Medine Tosyagülü ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Medine Tosyagülü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Medine Tosyagülü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Medine Tosyagülü hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Medine Tosyagülü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medine Tosyagülü hangi sigortaları kabul ediyor?Medine Tosyagülü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.