m....t
Saç dökülmesi problemim vardi bu sebepten kendisine başvurdum 8 aylık tedavim sonuç vermedi memnun kalmadim.Saçlarım eskisinden daha fazla dökülüyor.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Kendisinden 4 ay boyunca akne lekesi ve güneş lekesi için tedavi aldım her ay düzenli bir şekilde muayene oldum farklı farklı ilaçlar yazdı yüzümdeki lekeler çoğaldı…. Son olarak yüzümde derinleşmiş yara izi vardı onu lazerle gideceği söyledi lazerle yakıp kabuk oldu 3 aydır iz gitmiyor düzenli ilaç kullanmama rağmen anlayacağınız arkadaşlar hiç işe yaramadığı gibi kötü etkisi oldu
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
f....c
Abbas Bey e tavsiye üzerine gittim.Sivilce izlerim için yaptığı işlemden memnun kaldım.Kendisine teşekkür ederim.
oa...
Abbas bey çok tatlı dilli bir doktor fakat 2 yıldır enfeksiyon diye tanı koyduğu hastalığın Sedef olduğunu öğrendim . Çok üzgünüm erken tedavi olarak ilerlemeyi durdurmuş olabilirdim .
al...n
Ali MERCAN
Gaziantep' de Böyle güler yüzlü ve hastayı ilaçla değil TATLI DİLİYLE TEDAVİ EDEN bir doktorla tanıştığım için ve yardımları için kendisine çok teşekkür ederim.
kü...k
SLM ABBAS BEY Bende 14 yıldır senedir (SEDEF HASTALIĞI) VAR. sizin sayenizde bütün yaralarım geçti allah sizden razıolsun.dıyer doktorlarımdan çok farklısınız onlara gittiğim zaman morelimi çok bozuyorlardı oyüzden hiç gitmek istemiyordum .Ama sizde tedaviye başladığımdan beri randevu günümü sabırsızlıkla bekliyorum. Allaha emanet olun abbas bey
me...l
tek kelimeyle mükemmel bir doktor hastalarla iletişimi çok iyi çekinmeden doktorlara soru sormak hala ülkemizde tabu olasada abbas bey o tabuyu güler yüzüyle yok etmiş, hekimliğine zaten diyecek yok bide özel hastaneye geçse bunuda o devlet hastanesindeki koku sıra kargaşadan ötürü diyorum iyi olurdu
ra...t
Sayın Dr. Mehmet Abbas İnandırıcı eşimin rahatsızlığı nedeniyle tanıma şansı yakaladığım değerli bir insan hastasıyla sağlıklı iletişim kurabilen iyi bir doktor Gaziantep'te böyle doktorların görev yapması hastalar açısından olumlu bir durumdur.Kendisine başarılar diliyorum.
al...l
8 yıldır çare bulamadığım hastalığıma sağolsusun abbas bey çare buldu allah ondan razı olsun teşekkkür ederim
Mehmet Abbas İnandırıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Abbas İnandırıcı, Dermatoloji.
Mehmet Abbas İnandırıcı adresi nerede?Mehmet Abbas İnandırıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alleben Mah. Kemal Köker Cad.No:41 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Abbas İnandırıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Abbas İnandırıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Abbas İnandırıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Abbas İnandırıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Abbas İnandırıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Abbas İnandırıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Mehmet Abbas İnandırıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Dermatologlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Dermatologlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Dermatologlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Dermatologlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Dermatologlar