Apgar Skoru

Enjeksiyon Iv

Esd (Sedimantasyon)

Fototerapi

Konum: Özel Çorlu Reyap Hastanesi Çocuk Gelişim Testi

Biz kızımın geçmek bilmeyen öksürüğü için gittik kendisine.Son çare olarak tesadüfen(iyi ki).Daha önce gittiğimiz doktorlar direkt antibiyotik işe yaramayan balgam söktürücü,öksürük ilaçları ile işe yaramayan tedavilerinin öksürüğü daha çok tetiklemesi sebebiyle.Sagolsun Mehmet beyin uyguladığı tedavi sayesinde daha ertesi günü çocuğum rahatladı ve öyle bir öksürüyordu ki.Fakat daha bir hafta olmadan tedavisi işe yaradı.Sayesinde tedavini ilk akşamında çocuğum rahat uyudu.Çok şükür.Allah razı olsun.

Konum: Özel Çorlu Reyap Hastanesi Diğer

İstanbul'dan gittim kendisine kızımın düşmeyen ateşi nedeniyle. İlk işi bizi sakinleşmek ve bilgilendirmek oldu.Çabuk ve doğru bir redavi ile hemen iyileştik.Tek kelime ile iyi bir insan ve doktor. İyi ki tanıdık kendisini..

Konum: Özel Çorlu Reyap Hastanesi

2 oğlumun da doktoru, hayatımda çocuklarımla ilgili verdiğim doğru kararlardan bir tanesi mehmet bey. 5 senedir çocuklarımın sağlığı ile ilgili uyguladığı doğru tedavi yöntemleri için çocuklarla olan iletişimi için bir kez daha çok teşekkürler.

Mehmet beye çocuklara gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi her zaman çocukların sağlığını, moralini ve ebeveynlerin endişelerini duyarlı bir şekilde anlayıp gerekli açıklamaları yapan mesleğinde titiz bir hekimdir. Tedavilerinde her zaman akılcı yaklaşımlar uygulayan ilaç dışı tedavilerinde de başarılı sonuçlara imza atan bir hekimdir.

Mehmet bey'e ilk kez oğlum 3 aylıkken gitmiştik, güler yüzlü, sorularınıza cevap veren, açıklayıcı yorumlarda bulunan, acil durumlarda telefon ile ulaşabileceğiniz, gereksiz ilaç kullanımına karşı, modern görüşlü bir hekim, şehir değişikliği nedeni ile artık çok sık kontrole götüremesem de yılda en az bir kez Mehmet Beyin oğlumu görüp, durumunu değerlendirmesini istiyorum. Buradan kendisine teşekkürlerimi sunarım.