Haliç üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde lisansını tamamlamış Mehmet Akif Atay aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlayarak uzman diyetisyen unvanını almıştır. Okulu bölüm birinciliğiyle tamamlamıştır. Lisans tez çalışması Okul Öncesi çocuk beslenme durumunun saptanması üzerinedir. Yüksek Lisans Tez Çalışması Geriatride yaşam kalitesi üzerine etkisi tamamlamıştır. Okan Üniversitesi’nde Doktorasına devam etmektedir.Beslenme konusunda çeşitli kuruluşlara danışmanlık vermekte ve sektör ile ilgili konferansları ve kongreleri aktif olarak takip etmektedir. Üniversitede akademisyen kimliği de bulunan Atay aynı zamanda sağlık bilimleri enstitüsü genel temsilciliği başkanıdır.

Koşuyolu Mahallesi Koşuyolu Caddesi No:1/6, Kadıköy, İstanbul

Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme

Normal randevu

Makaleler

Ş

Mehmet Bey sayesinde 95 kilodan 80 kiloya indim. Verdiği listeler çok iyiydi rahatlıkla uyguladım. Listesine uyan herkes faydasını kesin görür. Ben çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

Uzm. Dyt. Mehmet Akif Atay

Güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

Mehmet Bey'e tavsiye üzerine gittim çok memnunum. İletişimi çok güzel verdiği listelerle hiç zorlanmıyorum . Mehmet Bey'e gitmeden önce çok acıkıyordum hiç dayanamıyordum diyet yaparken. Ama Mehmet Bey'le böyle bir sorunum olmadı.Kendisine istediğim her an ulaşabiliyorum . Bu kadar iyi kilo vermeme inanamıyorum. Herkese tavsiye ederim.

Çok memnunum Mehmet Bey'den. Çok güzel zayıflamamıza yardımcı oldu. Yaşam standartımız sayesindi yükseldi . Herkese tavsiye ederim.

Z

Mehmet Bey çok ilgili, danışanlarının takibini her zaman yapıyor. Kişinin yaşayış şekline uygun zorlanmayacağı diyetler veriyor. Mehmet Bey'in danışanı olduğum için mutluyum.

Çok memnun kaldım verdiği listeleri rahatlıkla uygulayabiliyorum. Mehmet Bey'in çok başarılı olacağına inanıyorum. Herkese tavsiye ederim.

1,5 ay oldu Mehmet Bey'e danışmaya başlayalı. Bu süre 7 kg verdim. Verdiği listeler yeterli ve doyurucu gerçekten. Şu ana kadar çok iyi gidiyoruz devamı da gelecek. Herkese tavsiye ederim. Bir çok diyetisyene gittim ama en kısa sürede Mehmet Beyl'e sonuç aldım.

Mehmet Bey çok güler yüzlü, kendisinin danışanı olduğum için çok mutlu oldum ve çok mutlu ayrıldım. İdeal kiloma zorlanmadan günlük beslenme alışkanlığıma göre liste vererek ulaşmamı sağladı. Bu süre zarfında da motivasyon ve destek anlamında bana çok yardımcı oldu. İdeal kilosuna ulaşmak isteyen herkese tavsiye ederim. Bir süre diyet yaparak değil beslenme alışkanlığınızı değiştyiriyor.

Mehmet Bey ile 3 ay çalışma imkanı buldum. Bu süre içerisinde sağlıklı kilo verdim ve kilo almıyorum. Kendimi daha dinç hissediyorum. Günlük yaşamıma olumlu bir şekilde yansıdı. Gelecek aylarda tekrar kendisine gitmek istiyorum. Çok memnunum Mehmet Bey'i herkese tavsiye ederim. Diyetisyen olmasının yanı sıra çok iyi bir terapistte olduğunu düşünüyorum.

Çok memnunum Mehmet Bey'den çok iyi bir diyetisyen çok faydasını gördüm. Daha önce gittiğim diyetisyenlerden fayda görmemiştim .Mehmet Bey daha yararlı oldu benim için kilo verebildim. Herkese tavsiye ederim. Çok iyi dinliyor danışanlarını, motive ediyor çok anlayışlı.

Mehmet Bey'den bir danışanı olarak olumlu sonuçlar aldım. Bu olumlu sonuçlar neticesinde de hayatımda büyük değişiklikler oldu. Bana öğrettiği herşeyden çok memnun kaldım. Hayatımın her aşamasında onun bana kattıklarını kullanabiliyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.