Normal randevu
Zayıflama
Zayıflama Diyetleri
Zayıflama Programı
s....a
Mehmet Bey'e tavsiye üzerine gittim çok memnunum. İletişimi çok güzel verdiği listelerle hiç zorlanmıyorum . Mehmet Bey'e gitmeden önce çok acıkıyordum hiç dayanamıyordum diyet yaparken. Ama Mehmet Bey'le böyle bir sorunum olmadı.Kendisine istediğim her an ulaşabiliyorum . Bu kadar iyi kilo vermeme inanamıyorum. Herkese tavsiye ederim.
h....r
Çok memnunum Mehmet Bey'den. Çok güzel zayıflamamıza yardımcı oldu. Yaşam standartımız sayesindi yükseldi . Herkese tavsiye ederim.
z....t
Mehmet Bey çok ilgili, danışanlarının takibini her zaman yapıyor. Kişinin yaşayış şekline uygun zorlanmayacağı diyetler veriyor. Mehmet Bey'in danışanı olduğum için mutluyum.
s....a
Çok memnun kaldım verdiği listeleri rahatlıkla uygulayabiliyorum. Mehmet Bey'in çok başarılı olacağına inanıyorum. Herkese tavsiye ederim.
s....d
1,5 ay oldu Mehmet Bey'e danışmaya başlayalı. Bu süre 7 kg verdim. Verdiği listeler yeterli ve doyurucu gerçekten. Şu ana kadar çok iyi gidiyoruz devamı da gelecek. Herkese tavsiye ederim. Bir çok diyetisyene gittim ama en kısa sürede Mehmet Beyl'e sonuç aldım.
a....k
Mehmet Bey çok güler yüzlü, kendisinin danışanı olduğum için çok mutlu oldum ve çok mutlu ayrıldım. İdeal kiloma zorlanmadan günlük beslenme alışkanlığıma göre liste vererek ulaşmamı sağladı. Bu süre zarfında da motivasyon ve destek anlamında bana çok yardımcı oldu. İdeal kilosuna ulaşmak isteyen herkese tavsiye ederim. Bir süre diyet yaparak değil beslenme alışkanlığınızı değiştyiriyor.
b....e
Mehmet Bey ile 3 ay çalışma imkanı buldum. Bu süre içerisinde sağlıklı kilo verdim ve kilo almıyorum. Kendimi daha dinç hissediyorum. Günlük yaşamıma olumlu bir şekilde yansıdı. Gelecek aylarda tekrar kendisine gitmek istiyorum. Çok memnunum Mehmet Bey'i herkese tavsiye ederim. Diyetisyen olmasının yanı sıra çok iyi bir terapistte olduğunu düşünüyorum.
a....a
Çok memnunum Mehmet Bey'den çok iyi bir diyetisyen çok faydasını gördüm. Daha önce gittiğim diyetisyenlerden fayda görmemiştim .Mehmet Bey daha yararlı oldu benim için kilo verebildim. Herkese tavsiye ederim. Çok iyi dinliyor danışanlarını, motive ediyor çok anlayışlı.
d....a
Mehmet Bey'den bir danışanı olarak olumlu sonuçlar aldım. Bu olumlu sonuçlar neticesinde de hayatımda büyük değişiklikler oldu. Bana öğrettiği herşeyden çok memnun kaldım. Hayatımın her aşamasında onun bana kattıklarını kullanabiliyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Mehmet Akif Atay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Akif Atay, Diyetisyen. Size Mehmet Akif Atay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Randevu, Kilo Alma Diyetleri, Alkali Diyet, Zayıflama Programı, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Obezite, Kişiye Özel Diyetler, Kişiye Özel Beslenme Programları.
Mehmet Akif Atay adresi nerede?Mehmet Akif Atay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Koşuyolu Mahallesi Koşuyolu Caddesi No:1/6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Akif Atay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Akif Atay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Akif Atay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Akif Atay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Akif Atay hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Akif Atay ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Akif Atay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Akif Atay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Akif Atay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Akif Atay hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Mehmet Akif Atay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler