Doç. Dr. Mehmet Akif Sargın İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 'nden mezun olmuştur.Zeynep Kamil Kadın Hastalıkları Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi,Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi,Sancaktepe Şehit Prof.Dr.İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi ,Özel Mehmet Toprak Hastanelerinde görev almıştır
Halen MedicalPark hastanesinde hizmet vermektedir.

Allianz Sigorta

Axa Sigorta + 2 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Gebe Takibi

Histerektomi +9 daha fazla

Histeroskopi

Jinekolojik Cerrahi

Kısırlık

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Gebe Takibi

Mehmet Akif hocamla tanıyanlar vasıtası ile tanıştım. 9 yıllık evlilik hayatımız sonrası Çocuğumuza sağlıkla kavuşmamızı hocamıza borçluyuz. Hep isterdim hamilelik sürecini rahat olabildiğim bir hekimle geçirmeyi. Akif hocam bunu sağladı. Burası vasıtası ile ona çok çok ediyorum. İyiki varsınız. İnsanı hiç tedirgin etmeyen yapısı ile mükemmel bir doktordur kendisi.

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Laparoskopi

Akif hocam ile rutin kontrollerim ve gebelik planımız sayesinde tanıştık. Bu süreçte bende ağrıya sebep olan birden fazla miyom olduğunu ve bunların alınmasının en doğru karar olacağını tavsiye etti. Ben her kontrolde korkudan ameliyatı ertelememizi istesem de korkulacak bir şey olmadığını ve uzun vadede çok daha sağlıklı bir sonucu olacağını söyledi. Ameliyat tipi için seçenekler sundu, sigorta ile ilgili her konuda yardımcı oldu. 14 Kasım tarihinde kapalı miyom ameliyatını geçirdim. Ameliyathanede bile kendisini gördüğüm zaman çok güvende hissettiğimi ve korkularımın azaldığını söylemeliyim. Ameliyat sonrası iyileşme sürecim çok rahat oldu. İkinci gün ayaklandım ve bir hafta sonrasında normal yaşantıma döndüm. İyi ki tanışmışız. Umarım ilerde gebelik sürecinde de birlikte devam etme şansımız olur.

P
Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Gebe Takibi

Mehmet Akif hocayla kulaktan kulağa gelen bir tavsiye üzerine tanıştım. İlk görüşmemizden 1 ay sonra hamile kaldığım için süreci onunla ilerlettik. Bu süreçte sakinliği detaylı konu açıklamalarıyla eşimide benide oldukça rahatlattı. Sonrasında bir çok arkadaşıma Akif hocanın ismini önerdim gerçekten alanında uzman bir doktor. Sayesinde ben Sıkıntısız bir hamilelik süreci ve lohusa dönemi geçirdim.

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Ürojinekolojik Ameliyatlar

Mehmet Akif hocam kısa bir süre önce miyom ameliyatımı gerçekleştirdi. Kendisine tavsiye üzerine muayneye gitmiştim ve bütün süreç gerçekten çok rahat ve kolay bir şekilde gerçekleşti. Kendisi ve ekibi tüm süreci ve olacakları detaylı bir şekilde açıklıyor ve kafanızda herhangi bir soru işareti kalmıyor. Ayrıca iletişim konusuda kolaylıkla ulaşıp Mehmet Akif hocadan cevap almak mümkün bence en önemlisi de bu.

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Laparoskopi

Endemetriozis hastalığımın tanısıyla tanıştım Mehmet Akif hocamla. Çikolata kistimin ve miyomumun da olduğunu öğrendim. Çok şiddetli dayanamadığım ağrılarım oluyordu. Hızlıca ameliyatımı planladık. Çok başarılı bir ameliyat sonrası kısa bir sürede ağrılarım tamamen geçti. Günlük rutinime eskisinden çok daha iyi bir şekilde döndüm. Ameliyattan çok korkuyordum ama kendisi süreci detaylıca anlattı ve ağrılarımın rahatlayacağını söyledi. Süreç boyunca her zaman yanımdaydı iyi ki kendisine güvenip çok geciktirmeden ameliyat olmuşum. Bu süreci en iyi şekilde atlatmamı sağlayan Mehmet Akif hocamla iyi ki yollarımız kesişmiş.

T
Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Gebe Takibi

Mehmet Akif Hocam için söze nereden başlasam bilemiyorum. Kendisi ile beş haftalık hamileyken tanıştık. Maalesef o dönem küçük bir miyomum da vardı. Zorlu bir düşük süreci, ardından gelen miyom ameliyatı derken kıymetli doktorum ailemizden biri gibi hep yanımızdaydı. Desteğini hiç esirgemedi, günün hangi saati olursa olsun hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadı.

Büyük tecrübe ve birikimiyle düşük sürecini ve miyom ameliyatını olabilecek en rahat şekilde geçirmemi sağladı. Kendimi hızlıca toparladım. Beş ay sonra ise tekrar hamile kaldım. Bu defa çook rahat bir hamilelik geçirdim ve şimdi kucağımda olan oğlumu 39. haftanın sonunda kucağıma aldım. İyi ki yollarımız kesişti. İyi ki var.

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Sezeryan Doğum

Mehmet Akif hocamızla hamileliğimin 4.ayında tanışma fırsatım oldu . İlk hamileliğim olduğundan tecrübesizliğim ve endişelerim çoktu . Kendisi tüm sorularıma açıklayıcı ve bilgilendirici bir şekilde yaklaşmıştır . Doğum sonrasında ortaya çıkan yüksek tansiyonum yüzünden hastaneye yatırıldım. Kendisi bu süreçte çok destek oldu . Yönlendirmeleri ve ilgi alakası sayesinde artık daha iyiyim . Kısacası buraya yazdıklarım kendisi hakkında yetersiz kalacaktır .

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Gebe Takibi

Hamilelik dönemi ve doğum kadınlar için soru işareti dolu bi dönem olabiliyor. Mehmet Akif hocayla bu süreç geçebileceği en rahat şekilde geçti. Aylık kontrollerinde ben daha bir şey sormadan Mehmet hoca zaten benim sorabileceğim şeyleri cevaplamış oluyordu. Kontrol dışındaki zamanlarda da ulaşabiliyor olmak çok rahatlatıcıydı. Doğum öncesi ameliyathanede yaşadığım gerginlik hocamı görünce son buldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.

R
Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Gebe Takibi

Hamilelik ve doğum sürecim boyunca desteğini hiç eksik etmedi doktordan çok daha fazlası. En sıkıntılı dönemlerimde bile tüm sakinliği ile en iyi ruh halimle atlatmamı sağladı. Doktorumuz bizi hiç yalnız bırakmadı, bir telefon kadar yakındı hep. Hastaneye gitmeden anında dönüş alıyor olmak en iyi tarafıydı. İyi ki Mehmet hocamız doktorumuz oldu.

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Gebe Takibi

Gebelik öncesi kontrollerimle ilgili tüm süreçte titizlikle benimle ilgilendi. Tüm sorularıma her seferinde detaylı bir şekilde cevap verdi. Sonrasında hamilelik sürecim hocamız sayesinde çok rahat ve sağlıklı geçti.
Doğum yapacağım günün huzurlu geçmesi için çok yoğun olmasına rağmen gün boyu benimle ilgilendi. Çok korkuyor olduğum halde çok rahat bir sezeryan ameliyatı geçirdim ve bebeğime sağlıkla kavuştum. Sonrasında da çok rahat bir şekilde toparladım. Samimiyeti, içtenliği hep çok rahat olmamızı sağladı. Şu anda resmen M. Akif hocam ile çok sık görüşemediğimiz için üzülüyorum. Yaptıkları iş çok değerli ve bu işi hakkıyla yaptıkları için ne desek az. Emeklerine sağlık, iyi ki yolumuz M. Akif hocamla kesişmiş.