Doç. Dr. Mehmet Akif Sargın İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 'nden mezun olmuştur.Zeynep Kamil Kadın Hastalıkları Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi,Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi,Sancaktepe Şehit Prof.Dr.İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi ,Özel Mehmet Toprak Hastanelerinde görev almıştır
Halen MedicalPark hastanesinde hizmet vermektedir.

Allianz Sigorta

Axa Sigorta + 2 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Gebe Takibi

Histerektomi +9 daha fazla

Histeroskopi

Jinekolojik Cerrahi

Kısırlık

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Laparoskopi

Endemetriozis hastalığımın tanısıyla tanıştım Mehmet Akif hocamla. Çikolata kistimin ve miyomumun da olduğunu öğrendim. Çok şiddetli dayanamadığım ağrılarım oluyordu. Hızlıca ameliyatımı planladık. Çok başarılı bir ameliyat sonrası kısa bir sürede ağrılarım tamamen geçti. Günlük rutinime eskisinden çok daha iyi bir şekilde döndüm. Ameliyattan çok korkuyordum ama kendisi süreci detaylıca anlattı ve ağrılarımın rahatlayacağını söyledi. Süreç boyunca her zaman yanımdaydı iyi ki kendisine güvenip çok geciktirmeden ameliyat olmuşum. Bu süreci en iyi şekilde atlatmamı sağlayan Mehmet Akif hocamla iyi ki yollarımız kesişmiş.

T
Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Gebe Takibi

Mehmet Akif Hocam için söze nereden başlasam bilemiyorum. Kendisi ile beş haftalık hamileyken tanıştık. Maalesef o dönem küçük bir miyomum da vardı. Zorlu bir düşük süreci, ardından gelen miyom ameliyatı derken kıymetli doktorum ailemizden biri gibi hep yanımızdaydı. Desteğini hiç esirgemedi, günün hangi saati olursa olsun hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadı.

Büyük tecrübe ve birikimiyle düşük sürecini ve miyom ameliyatını olabilecek en rahat şekilde geçirmemi sağladı. Kendimi hızlıca toparladım. Beş ay sonra ise tekrar hamile kaldım. Bu defa çook rahat bir hamilelik geçirdim ve şimdi kucağımda olan oğlumu 39. haftanın sonunda kucağıma aldım. İyi ki yollarımız kesişti. İyi ki var.

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Sezeryan Doğum

Mehmet Akif hocamızla hamileliğimin 4.ayında tanışma fırsatım oldu . İlk hamileliğim olduğundan tecrübesizliğim ve endişelerim çoktu . Kendisi tüm sorularıma açıklayıcı ve bilgilendirici bir şekilde yaklaşmıştır . Doğum sonrasında ortaya çıkan yüksek tansiyonum yüzünden hastaneye yatırıldım. Kendisi bu süreçte çok destek oldu . Yönlendirmeleri ve ilgi alakası sayesinde artık daha iyiyim . Kısacası buraya yazdıklarım kendisi hakkında yetersiz kalacaktır .

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Gebe Takibi

Hamilelik dönemi ve doğum kadınlar için soru işareti dolu bi dönem olabiliyor. Mehmet Akif hocayla bu süreç geçebileceği en rahat şekilde geçti. Aylık kontrollerinde ben daha bir şey sormadan Mehmet hoca zaten benim sorabileceğim şeyleri cevaplamış oluyordu. Kontrol dışındaki zamanlarda da ulaşabiliyor olmak çok rahatlatıcıydı. Doğum öncesi ameliyathanede yaşadığım gerginlik hocamı görünce son buldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.

R
Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Gebe Takibi

Hamilelik ve doğum sürecim boyunca desteğini hiç eksik etmedi doktordan çok daha fazlası. En sıkıntılı dönemlerimde bile tüm sakinliği ile en iyi ruh halimle atlatmamı sağladı. Doktorumuz bizi hiç yalnız bırakmadı, bir telefon kadar yakındı hep. Hastaneye gitmeden anında dönüş alıyor olmak en iyi tarafıydı. İyi ki Mehmet hocamız doktorumuz oldu.

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Gebe Takibi

Gebelik öncesi kontrollerimle ilgili tüm süreçte titizlikle benimle ilgilendi. Tüm sorularıma her seferinde detaylı bir şekilde cevap verdi. Sonrasında hamilelik sürecim hocamız sayesinde çok rahat ve sağlıklı geçti.
Doğum yapacağım günün huzurlu geçmesi için çok yoğun olmasına rağmen gün boyu benimle ilgilendi. Çok korkuyor olduğum halde çok rahat bir sezeryan ameliyatı geçirdim ve bebeğime sağlıkla kavuştum. Sonrasında da çok rahat bir şekilde toparladım. Samimiyeti, içtenliği hep çok rahat olmamızı sağladı. Şu anda resmen M. Akif hocam ile çok sık görüşemediğimiz için üzülüyorum. Yaptıkları iş çok değerli ve bu işi hakkıyla yaptıkları için ne desek az. Emeklerine sağlık, iyi ki yolumuz M. Akif hocamla kesişmiş.

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Sezeryan Doğum

Hamileliğimin başından beri Akif hocamın takibindeydim. Gayet sakin bir sekilde her detayı inceleyen değerlendiren bir hekim kendisi. Bebegimin karın cevresi ölçümü haftasının gerisinde ilerliyordu Akif hocamiz son ana kadar yakın takiple 35+1 e kadar bebegi anne karnında tutabildi. Bebegim gayet sagliklı 5 aylık oldu bile:)Başarılö Spinal sezeryan ile bebegimi dogdugu an koklayabildim ve aynı gün aksam olmadan yürümeye baslamıstım bile. Ameliyat sonrası cok hızlı iyilestim ve agrilarim minimumdaydı. Herseyden önemlisi bebegime saglıkla kavuşmam benim icin , cok sükür doktorumuz sayesinde kavustuk. Herkese gönül rahatligiyla tavsiye ederim. Dogum sonrasi tüm takiplerimde de kendisiyle devam edecegim tabii ki.

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Gebe Takibi

Hamilelik planı için doktor araştırması yaptığım sırada , canım Mehmet Akif hocamız ile tanışma fırsatım oldu. Kendisi benim için büyük bir şans. Öncelikle alanında profesyonel bir hekim, etik çalışma yapısı ile güvenli bir liman gibi. 9 aylık hamileliğim boyunca, süreçler öncesinde detaylıca yapmış olduğu bilgilendirmeler ile , rahat bir hamilelik süreci geçirmemi sağladı. Empati yapabilen, babacan tavırları ile korkularımızdan arındıran, günün her saatinde ulaşabileceğimiz mükemmel bir doktor kendisi. Sezeryan doğumum Akif hocamın sayesinde çok rahat geçti, doğum sonrasında ilgisini eksik etmemesi ailemiz için çok önemliydi. Sonraki süreçte doğum ile ilgili korkulan herhangi bir ağrım olmadı. İyi ki varsınız. Emekleriniz için ailecek minnettarız.

T
Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Sezeryan Doğum

Canım hocamla yolumuza hamileliğim 3. Ayında başladık, kendisinin ismini çok duymuştum ve onunla devam etmek istedim. 9 ay boyunca kontrollerimde hiç birşey sormama gerek kalmadan herseyi öyle güzel açıkladıki kafamızda hiç bir sorun olmadan çıktık odasından hep. Ne zaman mesaj atsam en ufak birşeyde saat kaç olursa olsun hangi gün olursa olsun hep sorularıma en açık şekilde cevap verdi, tansiyon yüksekliği sebebi ile son dönemde sıkı takipli gittik ve hocamın da tecrübeleri ve ön görüsüyle 37. Haftada sezeryan doğumum gerçekleşti, plesantadan kaynaklı zor bir ameliyat geçirdim, akif hocam olmasaydı çok başka sonuçlar yaşayabilirdim. İyiki onunla devam etmişim ameliyat sonrası en az ağrı ile 2. Gün hemen ayağa kalktım. iyiki varsınız hocam

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi Histeroskopi

Mehmet Akif hocayla yaptığım araştırmalar sonucunda rahim içi miyomlarımdan dolayı 4 ay önce deneme amacıyla muayene aşamasında tanıştık o zamana kadar gittiğim doktorların aksine detaylı açıklamalarla yaptığı muayene sonucu ameliyat olmaya karar verdim ameliyat süresince her konuda destek sağladı ameliyat günü 5 kere viziteye gelmesi bile ne kadar doğru karar verdiğimi anlamama sebep oldu sayesinde bütün sıkıntılarından kurtulup hayat kalitemin düzeltidiğini ve sağlıklı biri olduğumu hissediyorum ellerine sağlık ıyiki hocama denk gelmişim