Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
en...z
Telefon numarası doğrulandı
Gerçekten hocama çok teşekkür ederim elinden geleni en iyi şekilde yaptı 15 gün hastanede yattım şimdi çok iyiyim Bu arada Hocamın Tek Kelimesi İle Sigarayı Bıraktım :) 5 aydır sigara İçmiyorum çok şükür saglıklıyım bide eger önem verirseniz kısa bi cümle kurmak istiyorum ((( SİGARA PİŞMANLIKTIR )))
Mehmet Akif Tercan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Akif Tercan, Göğüs Cerrahisi.
Mehmet Akif Tercan adresi nerede?Mehmet Akif Tercan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Akif Tercan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Akif Tercan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Akif Tercan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Akif Tercan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Akif Tercan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Akif Tercan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Akif Tercan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kocasinan civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar