Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin
Cevizli, Ritim İstanbul, Zuhal Cd. no:46 E D:A5 Blok Daire 14,, İstanbul
Spirit of Ergotherapy
Ülkemizin akademik kurumlarının literatürüne yeni girmiş, fakat dünyada uzun bir geçmişe sahip olan Ergoterapi alanında lisansımı tamamladım. Duyu bütünleme,Ergonomi,Mesleki Rehabilitasyon,Asistif teknoloji ve Önleyici sağlık müdahaleleri konuları ana ilgi alanlarımı oluşturmakta.
Eğitim sürecim içerisinde araştırma, öz motivasyon, girişimcilik ve farklı yetenekler edinme noktasında kendimi geliştirdim. Mesleğim gereği hastalıklara, yalnızca oluştuktan sonra müdahale edilmemesi, önleyici sağlık müdahalelerinde bulunarak oluşmadan engellenmesi gerekliliği üzerine çalıştım. Dünya insanlarının gelecek yaşantısında ki refahını artırmaya yönelik çalışmalarda bulunmaktayım.
İş yaşamında efektif ve hızlı olmak konusunda son derece özverili ve hevesli olduğumu, pozisyonun gerektirdiği sorumluluğu merak ve istekle üzerime almak istediğimi belirtmek isterim.
Öğrenim hayatımda, Avustralya Direct Aid Programdan Öğr.Gör. Safa HEYBET Dr. Öğr. Üyesi Başar ÖZTÜRK ile Dezavantajlı bireyler için adaptif ürünler tasarlama ve oluşturma projesini kazandık.Bu proje kapsamında 1000 kişiye ücretsiz olarak ekipman ihtiyaçlarını üretmekteyiz.Bununla birlikte TÜBİTAK 1512 BİGG projesinde gerçekleştirmiş olduğumuz Gamexercise projesi bulunmakta.
Avrupa Birliği Delegasyonu Sivil Toplum Desteği ve Medya 2018-2019 “Sivil Toplum Ağlar ve Platformlar” hibe programı kapsamında ETRAF/AROUND projemiz bulunmaktadır.
Engelli bireylere yönelik ev içi tasarım ve ev içi eşya üretimi konusunda kurucusu olduğum Eym Concept firması olarak faaliyet göstermekteyiz.
Beslenmenin Yaygın gelişimsel bozukluklar üzerine etkisini inceleme çalışmamız sonucu yeni insan neslinin bu nevi bozukluklardan korumak üzerine Canada Fund for Local Initiatives hibesini yürütmekteyiz.
Bulunduğu işi sahiplenmek en önemli unsurlarımdandır.
Bulunduğu işi sahiplenmek en önemli unsurlarımdandır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Erg. Mehmet Akif Toraman adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mehmet Akif Toraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Akif Toraman, Ergoterapi. Size Mehmet Akif Toraman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mehmet Akif Toraman adresi nerede?Mehmet Akif Toraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli, Ritim İstanbul, Zuhal Cd. no:46 E D:A5 Blok Daire 14, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Akif Toraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Akif Toraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Akif Toraman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Akif Toraman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mehmet Akif Toraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Akif Toraman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Akif Toraman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakınlardaki Ergoterapistler