İkiz bebeklerimin doğumundan itibaren takibini yapıyor. Yeni doğan sarılığı olmuşlardı ve 10 gün boyunca ilgiyle takip etti. Kritik seviyelere çıkınca 1 gecelik tedavi önerdi. Panik bir anne olmama rağmen herşeyi detaylı anlatarak beni sakinleştirdi. Aylık takibinde de çok ilgili.çocukları her seferinde kendisi kucağına alır sever öyle ilgili ki onun kadar çocukları seven bir doktor daha görmedim. İlaç yanlısı bir doktor olmayıp tedavi süreçlerinde sakinlikle herşeyi anlatarak atlatması bana çok güven veriyor. Kendisine acil durumdalarda telefon aracılığı ile de ulaşabiliyorum. Bilgi birikimine ve tecrübesine çok güveniyorum. Sakarya’da bir çocuk doktoru arıyorsanız bu kesinlikle Mehmet Alaca olmalı.
s....k
Çok ilgili bir doktor. Çocuğumuzun aylık kontrolleri için gidiyorduk bütün sorularımızı sabırla ve ilgiyle cevaplıyordu kendisi başka bir ile gittiği için üzüldük. Gönül rahatlığı ile bu doktora çocuklarınızı emanet edebilirsiniz.
Mehmet Alaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Alaca, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Mehmet Alaca adresi nerede?Mehmet Alaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalpaşa Mahallesi Bağlar Caddesi No:116 Serdivan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Alaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Alaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Alaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Alaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Alaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Alaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Alaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla