Op. Dr.
Mehmet Ali Bozkurt
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Antalya 1 adres
Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya
Botoks
Burun Estetiği
Özel Ofm Antalya Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Liposakşın
Meme Büyütme
Meme Estetiği
Meme Küçültme
Normal randevu
fi...n
Sayin memedali beyde gecen sene karin germe ameliyati oldum .Cok memun kaldim .22yasimdayken burnumu ameliyat etmistim ,sizlere sonsuz tsklerimi sunarim .Arkaslarimima sizi tavsiye ediyorum hocam ..
ke...c
Sayin Dr. Mehmet ali bozkurt Ben gecensene almanyadan burnumu ameliyat etdirmek icin antalyaya ucdum. Bir kac doktor aradikdan sonra sizde ameliyat olmayi karar verdim. Aradan tam 1 sene gecdi ve burnumdan cok memnunum. Hersey icin cok tesekkur ederim. Sizi baskalarina tavsiye etmeye devam edecegim. Saygilar
Mehmet Ali Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ali Bozkurt, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Mehmet Ali Bozkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Meme Estetiği, Liposakşın, Normal randevu.
Mehmet Ali Bozkurt adresi nerede?Mehmet Ali Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ali Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ali Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Ali Bozkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Ali Bozkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Ali Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ali Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ali Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ali Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Ali Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Ali Bozkurt hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Ali Bozkurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra