ea...
Mehmet Ali Beye Uşakta görev yaptığı hastanede muayene olmuştum. Kendisi son derece ilgili ve özenliydi. Hem sedef rahatsızlığım için hem de yüzümdeki sivilcelerim için verdiği ilaçları kullanmanı söylediği şekilde ve düzenli olarak kullandım. Gerçekten şu ana kadar almadığım verimi Mehmet Ali beyden aldım. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
ke...r
Keziban Aşır (29 Aralık 2014)
Sn:Doktorum
Selamun aleyküm
Yıllardır hiç değişmeden sergilemiş olduğunuz Güler yüzlü gayet güzel ve sabırlı tavırlarınızdan dolayı son zamanlarda rahatsızlığım nedeniyle (bana) katlanan tüm hekimlerimize ve size sonsuuuuz teşekkürler.Çünkü herşeyi unutuyorum :) Rabbim razı olsun inşaAllah.
Sizin gibi değerli hocalarımızın olduğunu görmek memnuniyet verici biz hastaların reçeteden önceki ilacı moraldir.Sağlık mutluluk ve başarılarınızın devamı temennisiyle Selam ve dua ile.
al...k
Çok Diğerli hocam Hastanede beni ve ailemi gösterdiğiniz ilği ve alakadan dolayı teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim
Mehmet Ali Bozok isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ali Bozok, Dermatoloji.
Mehmet Ali Bozok adresi nerede?Mehmet Ali Bozok şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Durak Mahallesi Fatih Caddesi No:2 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ali Bozok isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ali Bozok online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Ali Bozok isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ali Bozok bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ali Bozok ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ali Bozok hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Ali Bozok hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Ali Bozok hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Ali Bozok tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Uşak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar
Uşak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Dermatologlar