Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ana(Antinükleer Antikor)
Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi
Koç Üniversitesi Hastanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Batık Tırnak Tedavisi
Koç Üniversitesi Hastanesi
Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Brakiterapi
Da Vinci Robotik Cerrahi
Dirsek Cerrahisi
Diz Artroplastisi
Diz Protezleri
Eklem Enjeksiyonu(Kortizon Enjeksiyonu)
Eklem Protezleri
Koç Üniversitesi Hastanesi
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
El Cerrahisi
Total Kalça Replasmanı
Vertebroplasti
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Koç Üniversitesi Hastanesi
TOTBİD kemik ve yumuşak doku şubesinde 2017-2021 yılları arası 4 yıl yönetim kurulu üyeliği yaptım. Şu an AOTrauma Türkiye Yönetim kurulu başkanlığı ve AOTrauma Avrupa Eğitim konseyi görevlerini yürüymekteyim. .
al...p
Tavsiye üzerine gittiğim bir doktor. Kapıdan içeri girdiğiniz an işinin ehli olduğunu anlıyorsunuz. Gereksiz süslü cümleler kurmadan sıkıntımı teşhis etti ve akabinde çapraz bağ ve menisküs ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası inanılması güç bir şekilde ayağımda hiç ödem yoktu ne agrı ne sızı hissettim internette yazılanları görünce vaz geçmiştim bu ameliyattan çünkü sonrası için çok zor olarak betimlemişlerdi, ama kendisi beni ikna etti iyikide olmuşum çünkü nerdeyse hiç sıkıntı çekmedim gerçekten güven veren bir hekim kalitesi ve bilgisi tartışılmaz derecede iyi.
be...l
2 yıl önce oğlumun dizin de enfeksiyon oluşmuştu teşhisi hocam koydu ameliyatını da başarıyla yaptı. Tabi bunlar böyle kolay değildi kısa anlattigima bakmayın çok zor bir süreçti .Hocamın dikkati bilgisi ve uzmanlığı sayesin de oğlumun ayağı kurtuldu iyi ki varsınız ve iyi ki size rastladık .
g...
Diz protezi için daha önce cok doktor gezdim ancak güven bulamadım. Doktorumuzun verdiği güven, güleryüzü ve sabır, samimiyetiyle tercih sebebim oldu. Allah razı olsun kendisinden. Böyle doktorların sayısının coğalmasını diliyorum.
5 ay önce eşimin beklenmedik bir anda basit bir kırılma diye düşündüğümüz bir olayı ile Gaziantep'ten Adana Balcalı Hastanesi'nde Mehmet Ali Deveci ile Yolumuz kesişti onun yaptığı inceleme ve tetkikler sonucunda ki güçlü teşhisi ile patolojik kırık Malign Mezankimal Pleomorfik Sarkom teşhisi koydu. Fakat ne yazık ki eşimin Burger hastası olması nedeniyle ameliyatın son derece zor oldugu hatta ayağının kesile bileceğini söyledi ancak biz kendisinin bu ameliyatı başarı ile yapabileceğini tüm kalbimizle İnandık Güvendik Mehmet Ali hocamız Onkoloji doktoruna yönlendirerek kemoterapi alıp tümörün küçülmesini sonra da ameliyatını yapabileceğini söyledi fakat ne yazık ki sevgili doktorumuz Adana Balcalı Hastanesi'nden �stanbul Koç Üniversitesi Hastanesi'ne gitmişti Biz de kendisiyle iletişime geçtik ve ameliyatı mızı yapabileceğini söyledi �stanbul'a geldik eşimin ameliyatını büyük bir başarı ile yaptı ayağı kesilmedi 2 gün sonra ayağa kalktı yürüdü şu anda eşim son derece sağlıklı ve iyi Elinize emeğinize sağlık hocam siz bizim mucizemiz oldunuz Ayrıca hocamız için geldiğimiz hastaneden de çok memnun kaldık kaldığımız sürece tüm çalışanlara bizimle ilgilenen hasta bakıcısı hemşiresi fizikçisi ne kadar ayrı ayrı teşekkürlerimi bir borç biliyorum Sevgi ve saygılarımla
2011 yılında küçük yaşta olan kızımın Dermatofibrosarkoma protuberans SDÜ tıp ta tanı konulan rahatsızlığından dolayı başka üni lerdeki talihsiz süreç sonunda tanışarak Çukurova Üni. de tedavi sürecini başlattığımız bize hastalık ve tedavi hakkında detaylı bilgi vererek ve yönlendirerek gerek operasyonlarda gerek sonrasında Radyoterapi ile ilgili yönlendirmede bulunarak daha sonraki kontrol aşamasında aynı şekilde bilgi vererek insanlığı ve yardımseverliği ön planda tutup üstün mesleki bilgi beceri ile ender bulunacak şekilde tedavimizi gerçekleştirdi ,Allah yardımcısı olsun M Ali Deveci ülkemizde aşırı derecede ihtiyaç bulunan bir hekim ve insan
5 yıl öncesinde oğlumun ayağında sürekli bitmeyen ağrılar sebebiyle Mersin ve Adana olmak üzere bir sürü hastahane, Doktora götürdüm.Ama bir türlü teşhis konulamayordu.Taki Doç. Dr. Mehmet Ali Deveciye götürene kadar.Önce doğru teşhisi koydu ve gereken tedavi sürecini başlattı.Oğlumun ayağında tümör vardı ve hastalığıda Granülostik Sarkomdu.Bir anne olarak dünyam başıma yıkılmıştı.Bu sancılı süreçte sadece Doktor olarak değil aile bireyimiz gibi her zaman hastalığın her evresinde yanımızda oldu. Oğlumun sadece Doktoru değil abiside oldu.Bizim umudumuz oldu.Çok başarılı bir ameliyat geçirdi oğlum.Ve çok şükür ayağı kesilmeden bu hastalıktan kurtuldu. Doç.Dr.Mehmet Ali Deveci çok başarılı bir ortopedisttir.Bütün hastalarına aynı özveride bulunur.Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.Mehmet Ali bey bizi hayata tutundurdu.Kendisini tanıdığım için çok mutluyum.
Mehmet Ali Deveci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ali Deveci, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Mehmet Ali Deveci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kırık Cerrahisi, Kalça Protezi, Artroskopik Cerrahi, Diz Protezleri, Diz Artroplastisi, Total Kalça Replasmanı, Artroplasti, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif).
Mehmet Ali Deveci adresi nerede?Mehmet Ali Deveci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ali Deveci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ali Deveci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Ali Deveci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Ali Deveci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Ali Deveci hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Ali Deveci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Ali Deveci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ali Deveci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ali Deveci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ali Deveci hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mehmet Ali Deveci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Ali Deveci hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Ali Deveci, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mehmet Ali Deveci ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kartal Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Zeytinburnu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Zeytinburnu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları