İç Hastalıkları Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu
Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169, Nilüfer
Nev Esentepe Hastanesi
ca...n
İshal, kusma, aşırı halsizlik, bayılma şikayetiyle gittiğimiz Uzman Dr. Mehmet Ali ECER daha sonuçları görmeden domuz gribi teşhisi koydu ve daha sonra bizden sonra gelen hastaları bizden önce muayene ederek ve çıkan sonuçları hastalara ileterek bizim durumumuz aralarında en kritik.olmasina rağmen en son odaya alındık. Sonuçlar geldiğinde hastanın hiç bir şeyi yok dedi ve nörolojik olabilir tanısına vardi. Uzman bir doktorun olabilir kelimesini kullanması ne kadar doğru tartışılır.
öm...n
Uzun saglık sorunlarından dolayı epey doktorlar tanıştım Mehmet Ecer hocam sadece karşında saygı duyuyorum.bu memlekete senin gibi hekimlerimizin çoğalması dileğiyle dua ediyorum.
Mehmet Ali Ecer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ali Ecer, İç Hastalıkları. Size Mehmet Ali Ecer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu.
Mehmet Ali Ecer adresi nerede?Mehmet Ali Ecer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ali Ecer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ali Ecer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Ali Ecer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Ali Ecer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Ali Ecer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ali Ecer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ali Ecer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ali Ecer hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Ali Ecer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa İç Hastalıkları Uzmanları
Aydın İç Hastalıkları Uzmanları
Orhangazi İç Hastalıkları Uzmanları
Şanlıurfa İç Hastalıkları Uzmanları
Karacabey İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (5)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları