Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kanserde Psikolojik Destek
Nefes Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Marjinal Psikoloji
Şu an beni incelediğiniz için öncelikle kendinize teşekkür etmenizi istiyorum. Nasıl bir uzmandan hizmet alacağınızı bilmeniz sürece daha emin bir şekilde başlamanıza yardımcı olacaktır. Bu sebeple biraz kendimden bahsetmek istiyorum.
Öncelikle lise dönemimi, diğer lise programlarından farklı olan ve eğitim-psikoloji alanına daha çok odaklanan Anadolu Öğretmen Lisesi'nden mezun oldum. Ardından Lisans eğitimime başlayıp bir devlet üniversitesi olan Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim dalından yüksek onur derecesiyle mezun oldum.
Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde Psikolojik Danışman olarak yurt dışında görev yaptım. Görevimi tamamladıktan sonra insani bir vazife bilerek kurucularından olduğum dernek bünyesinde ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti sundum. Bu süreçte danışanlarıma daha iyi bir hizmet vermek amacıyla yeterli eğitimlere katıldım. Ardından yetkin kadro, etkin hizmeti kendisine ilke edinen Marjinal Psikoloji'yi kurdum.
Veee şimdi de yine bir devlet üniversitesi olan Gaziantep Üniversitesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında yüksek lisansımı yapmaktayım.
Şu ana kadar beni sabırla araştırmanıza çok memnun oldum. Hayatınızdaki kurumuş veya yeteri kadar gelişmemiş kökleri birlikte filizlendirebileceğimiz bir süreçte benimle ilerlemek istiyorsanız iletişim adreslerimden benimle iletişime geçebilirsiniz.
Danışman arayışında iken bilgisi yaklaşımı ile dikkatimi çeken terapi sürecinde kendimi rahat hissettiğim çok değerli biri. Yönlendirme ve davranışları ile hızlı ilerlememde çok katkısı vardır Mehmet Ali beyin
Yaklaşık 1 yıllık bir terapi süreci gerçekleştirdik, migren üzerine yoğunlaşmıştık migrenim geçti ve ek olarak hayata bakış açım yaşam doyumum da arttı. Bu sürece başlamayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
y....g
İçimi açacak dertleşebileceğim biri benim için. Çünkü çevremdekiler sürekli bana bir şeyler söyleyip farklı farklı yollar gösterip beni eleştiri yağmuruna tutuyorlar. Mehmet Ali Bey bana konu ile ilgili düşüncelerimi yapmak istediğimi bana göre neyi doğru neyi yanlış yaptığımı vs. sorunca ben cevaplarken olumsuz bir eleştiriye maruz kalmadan kendi fikirlerimi söylediğimin farkına vardım. Bu durum görüşmeden sonra yüzümde bir gülümsemeye ve içimde kelebek uçuşturan bir etki yarattı. Bu duyguyu tam anlatmak imkansız.
Mehmet ali hocayla olan seanslarimizda başından beri verimliydi benim için özellikle sağlıklı ve pozitif düşünme konusunda geliştiğimi hissettigimi söyleyebilirim
m....s
Terapist Mehmet Ali Bey'e bir tanıdığımızın tavsiyesiyle ulaştım. Sınav stresini aşamamış olduğum ve kendime olan inancımı yitirdiğim için başvurdum. Şuana kadar yaptığımız seanslar iyi gidiyor. İnsanlara kendimden bahsederken çok gerilirim ama kendisi ses tonuyla konuşma şekliyle o an ki gerginliğimi biraz azaltıyor. Bir terapist olarak kafamdaki soruları kendim cevaplamamı sağlıyor. Mesleki açıdan çok yorum yapmıyor doğal olarak ama keşke azıcık daha yorum yapsa. Bence kendisi gayet başarılı bir terapist. Arkadaşlarıma ve çevreme hep önerdiğim birisi. Seans zamanından erken gittiğimde beklerken bile çok iyi ilgileniyorlar. Ödemeler konusunda da çok yardımcı oluyorlar.
Tavsiye üzerine Mehmet Ali Bey den randevu aldım meth edildiğinden daha etkin bir hizmet aldım ve almaya devam ediyorum, bana değerli olduğumu hissettirdi kendisine çok müteşekkirim...
a....y
Ilk önce Sorunların kaynağını öğrenildi ve buna çözümlerinin nasıl olacağını karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak farklı bakış açıları ile yapılmasında yardımcı olundu
be...n
Gerçekten dakik birisi kendisi. Terapi konusunda da gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Hala devam ediyor olsam da başlangıca göre çok daha iyi olduğumu hissediyorum.
z.....
Kurum olarak rahatlıkla tercih edebileceğiniz nezih bir mekan Mehmet Ali hocamında uzmanlıgına sonzuz güvenebilirsiniz.Başlangıçtaki benle şuanki ben arasındaki farkı es geçmem mümkün değil
a....k
İçime kapanıklık ve öfke kontrol problemiyle destek almam gerektiğini düşünüp bir arkadaşım sayesinde ulaşmıştım. Terapi sürecinin en başından bu yana duygularımı daha iyi anlamaya başladım, bir sorun veya olay karşısında nasıl tepkiler vermem gerektiğini veya neler yapmam gerektiğini öğrenmeye başladım. Kendimi sorgulamaktan çekinmemeye başladım. Hocamın doğal, içten ve sanki karşımda bir yabancı değil de uzun yıllardır tanıdığım biri gibi hissettirmesi ilk günden bu zamana kadar verdiği samimiyet ve güven gerçekten çok güzeldi. Belki de mesleği olduğu için öyledir ama sanmıyorum o gerçekten çok samimi ve iyi birisi. Kendinizi güvende hissederek görüşebilirsiniz.
Mehmet Ali Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ali Genç, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Mehmet Ali Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bireysel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Online Terapi, Çift Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Nefes Terapisi.
Mehmet Ali Genç adresi nerede?Mehmet Ali Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akif İnan İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ali Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ali Genç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Ali Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Ali Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mehmet Ali Genç hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Ali Genç ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Ali Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ali Genç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ali Genç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ali Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Mehmet Ali Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Ali Genç hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Ali Genç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.