Zirkonyum Porselen Kronlar
Diş Hekimi Randevusu
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
Ortodontist Mehmet Ali Karabel - Özel Avrupa Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortodonti Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Invisalign Tedavisi
Kanal Tedavisi
Kemik Grefti
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Komplikasyonlu Diş Çekimi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa
1982 yılında Kayseri'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 2007 yılında mezun oldu. 2011 yılında aynı üniversitenin Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı'nda Doktora çalışmasına başladı. Aynı yıl bu bölümden ayrılarak Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı'nda doktora çalışmasına başladı. Uzmanlık Eğitimini 2011-2016 yılları arasında Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı'ndan 'Deneysel Ortodontik Diş Hareketlerinde Diyot Lazer Kullanımının Etkilerinin Değerlendirilmesi' tezi ile tamamlayarak "Ortodontide Bilim Doktoru" ünvanını aldı.
Çeşitli ulusal ve uluslararası kongre ve eğitim çalışmalarına katılmış ve "Evaluation of the effects of diode laser application on experimental orthodontic tooth movements in rats. Histopathological analysis" başlığı ile uluslararası dergide yayını bulunmaktadır.
Eğitim ve uzmanlık çalışmalarının devamında kariyerine Avrupa Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin kurucu ortağı olarak devam etmektedir. Profesyonel kariyerine Ortodonti Doktoru olarak, Invisalign şeffaf plaklarla telsiz ortodontik tedavi, telli ortodontik tedavi, ortognatik cerrahi, erken yaş çene yüz anomalilerinin teşhis ve tedavisi alanlarında devam etmektedir.
Mesleki çalışmalarına paralel yürüttüğü sosyal hayatında ilgi alanları; uzun mesafe yüzme, masa tenisi, binicilik ve fotoğraf alanlarında devam etmektedir.
Türk Ortodonti Derneği, Türk Aligner Derneği, İstanbul Dişhekimleri Odası ve Türk Dişhekimleri Birliği üyesidir.
İngilizce ve Almanca bilmektedir.
t....ş
Mehmet Ali bey in profesyonel uygulamalarıyla ortodonti tedavim tamamlandı oğlumu da götüreceğim
e....a
Geçen yıl şeffaf plak tedavisi için başvurdum. Tedavi gayet iyi ilerledi. 1 yıl sonunda istediğim sonuca ulaştım. Randevularda zamanlama çok iyiydi. Harika bir ortodontist :)
ra...a
Mehmet Ali hoca ile ortodonti tedavimi tamamladık.Muhteşem bir gülüle kavuştum ve doktordumdan çok memnun kaldım.
mu...i
Ön açık kapanış vardı mehmet hocamız çözdü öneririm
mi...
Ortodonti tedavisi uzun süreli bir tedavi olduğu için iyice araştırarak karar verdik iki yıl süren bir tadavi sürecini başarılı bir şekilde tamamladık bu süreçte hocamız her konuda bize açıklama yaptı bilgilendirdi kızımın dişlerini inci gibi dizdi kendilerine minnettarım ellerine sağlık
ce...k
Tedavim bitti.Öncelikle doktorum Mehmet Ali Bey e ilgisi, güler yüzü ve içtenliği için minnettarım.Her randevuya mutlu gelip mutlu ayrıldım.Tedavi boyunca hicbir sıkıntı yaşamadık.Çok sükür her şey istedigim gibi sonuçlandı.Ortondonti tedavisi sürec iceren bir tedavi olduğu için doktor ve klinik cok önemli bence.Ben bu sure zarfinda çok fazla doktor ve klinik araştırdım ve görüstüm.Daha sonra Mehmet Ali Bey i buldum sonrada çalıştığı kliniği.Gittigimde tedavi sürecini bana uygunluğu vs hepsini detaylıca açıkladı.Samimi buldum ve doktorumdan emin oldum.Tedavi boyunca kendisi ve ekibi hem sohbetleriyle hem samimiyetleriyle evimde gibi hissettirdiler.Her ne kadar canınız minimum acısa da o acıyi unutup mutlu bir sekilde ayrılmanızı saglıyorlar. :) Benim tedavim yaklaşık 1 buçuk yıl da bitti.Tabi bu tamamen benimle alakalı bir durum.Uzun bir süreç olduğu icin doktorunuz çok önemli.Ben de en dogru secimi yaptığım için mutluyum.
mi....
Zorlu bir diş ve ağız yapım olmasına rağmen invisalign tedavisi sonucu elde ettiğimiz sonuç benim için gayet başarılı. Süreç boyunca doktorum benimle yakından ilgilendi. Sorduğum tüm sorulara cevap alabildim.
ha...
Mehmet Ali hocayla neredeyse 1 senelik invisaling tedavim bugün bitti. Kendisi çok güleryüzlü ilgili bir hekim. Her konuda sabırla bilgilendirip süreçte sizi rahatlatır. Tedavimi düğünden önce bitirmek için durumu esnetip bana çok yardımcı oldu. Dişlerim ise inci gibi oldu gerçekten sonuç beni aşırı memnun etti herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.
ne....
Cevremin memnuniyeti ve tavsiyesi uzerine kendisine ulastim ve ozellikle alt dislerimde olan yamuk dişlerimden dolayi 1 senelik Ortodonti
tedavi sürecimi tamamladim. 1 senelik surec
icerisinde her randevumdan memnun ayrildim.
Detayli bilgi ve yonlendirmeleri ile kafaniz da soru
işareti birakmadan ilgili sekilde sureci tamamlama yardimci olmustur.
Ayrık diş şikayetiyle tavsiye üzerine Mehmet Ali Bey ile görüştüm. Şeffaf plak ve tel tedavisi arasında kararsızdım doktor bey ile istişaremiz sonucunda 10 ay süren şeffaf plak tedavisine başladık. Sonuçtan oldukça memnunum, tavsiye ederim.
Mehmet Ali Karabel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ali Karabel, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Mehmet Ali Karabel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Bakımı, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi.
Mehmet Ali Karabel adresi nerede?Mehmet Ali Karabel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34 Bayrampaşa
- Cebeci Mahallesi 1. Cebeci Caddesi No:77-79/C İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ali Karabel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ali Karabel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Ali Karabel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Ali Karabel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Ali Karabel hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Ali Karabel ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Ali Karabel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ali Karabel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ali Karabel hakkında ne düşünüyor?Toplam 121 hasta / danışan, Mehmet Ali Karabel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Ali Karabel hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Ali Karabel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Halk Bankası A.Ş. Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.