Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi +9 daha fazla
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Akabe mahallesi, Cemil Çiçek caddesi, Palabıyıklar Plaza, 3. kat, No: 302, Konya
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ortopedik Rehabilitasyon
Pelvik Taban Fizyoterapisi
Pelvik Taban Rehabilitasyonu
FİZYOKON Sağlıklı Yaşam ve Fizyoterapi Merkezi
Hacamat yaptırmak için gittim. Fizyoterapist gayet ilgiliydi, kullandığı malzemeler tek kullanımlıktı, steril bir ortamda hacamat yaptı. Faydasını gördüm, memnun kaldım, düzenli gitmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim Fizyokon Mehmet Ali Küçükgöçer.
d.....
mehmet ali beye erken boşalma için gittim. üroloji tahlillerimde hiç sorun yoktu. tavsiye üzerine kendisiyle görüştüm. her şeyi sordu sorguladı. pelvik taban fiziği çalıştık. 5 seans sonunda şikayetlerim bitme noktsaına geldi. kontrol seanslarımızla ayda 1 kez devam edecegiz. kendisine cok teşekkür ederim...
al...i
Mehmet ali hocama erkek saglıgı fizyoterapisi için geldim. İdrarda tam bosaltamama, hala varmış gibi hissetme sikayetlerim vardi. Tahlillerde prostat bezimde hic sorun gorunmuyordu. Ilk gorusmemizde bana pelvik tabanı detaylica anlattı, bilgilendirdi. 4 seans pelvik taban rehabilistasyonu yaptık. Ev ve iş yeri egzersizleri oluşturdu. 4 seans sonunda şikayetlerim kayboldu. Çok memnun kaldım hocam çok tesekkur ederim
ha...
Mehmet ali hocama omuz ağrılarım için gitmiştim
Ön görüşmemizde çok detaylı dinledi ve muayene etti
MR la görüntülerle değil benimle ilgilendi beni dinledi bilgilendirdi. Sadece 1 saat görüsmeyle gecti
4 seans sonunda kolumu agrısız tamamen kaldırır oldum
Geceleri uyuyabilmeyi çok özlemişim
Allah razı olsun hocam
a....k
Her gün tutuk bir boyunla uyaniyordum boyun hareketlerim çok kısıtlıydı.Tedavimi tamamladiktan sonra çok rahatladim kendisi de çok güleryüzluydu beni ağrılarımdan kurtardi Allah razi olsun ondan
n ...o
Mehmet ali hocama kalçamdaki agrılar için başvurmuşdum. hocam bana özel bir program oluşturup manuel terapi, kuru igneleme ve egzersizlerden oluşan 5 seanslık tedavi sonrası ev egzersizleri hakkındada detaylıca bilgilendirip agrılarımdan kurtardı. Kendisine tesekkur ediyorum
Mehmet Ali Küçükgöçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ali Küçükgöçer, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Mehmet Ali Küçükgöçer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manuel Terapi, Pelvik Taban Rehabilitasyonu, Pelvik Taban Fizyoterapisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi, Bel - Boyun Fıtığı, Kuru İğneleme, Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi, Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon, Ortopedik Rehabilitasyon.
Mehmet Ali Küçükgöçer adresi nerede?Mehmet Ali Küçükgöçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akabe mahallesi, Cemil Çiçek caddesi, Palabıyıklar Plaza, 3. kat, No: 302 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ali Küçükgöçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ali Küçükgöçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Ali Küçükgöçer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Ali Küçükgöçer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mehmet Ali Küçükgöçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ali Küçükgöçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ali Küçükgöçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ali Küçükgöçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mehmet Ali Küçükgöçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.