Seyrantepe, Abdulkadir Konukoğlu Cd No:1, Şehitkamil
Liv Hospital Gaziantep
i̇....
Güzel bir doktor, ilgi alakası güzel.Uzmanlık alanında da güzel.Sırtımda yağ bezesi vardı, onun tedavisi için geldim.Sırtımdan ameliyat oldum, beze alındı.Ameliyat öncesi ve sonrası için de ilgilendi.Başka bir hastamız vardı, doktorumuzu önerdim.Ameliyatı kendisinde olacaklar.
g.....
Mehmet Ali Bey eşime biyopsi yaptı ve biyopsi öncesi ve sonrasında hastaneden taburcu oldu.Rastladığı heryerde hastasının durumunu soran birisi.O derece ilgili, telefon açıp soruyor.Çok memnun kaldık.Tekrar teşekkür ederiz ve herkese tavsiye ederiz.
Kendisi ilgili,hastasına karşı açıktı.Apandisit ameliyatı oldum.Ameliyat sonrası da geri dönüşü hızlı oldu.Bütün sorularımızı cevapladı sağolsun.Memnun kaldım.
Mide bölgesinde ne olduğunu bilmediğim ağrı şikayetiyle gitmiştim.Çözümünü yaptı.Şu an hiçbir sıkıntımız yok.Ultrasonla bakıldı.Midede yüksek gastrit ve ülser başlangıcı gibi bir teşhis koydu. İlaç tedavisi uyguladı.Sonuçta gayet iyi oldu, rahatladım.Sıcakkanlı, iyi bir insan.Baya ilgili.Yaklaşımı da çok iyiydi.
Çok ilgili bir doktor.Bir doktor gibi değil aslında bir yakınımız gibi ilgisi vardı.Bizim için önemliydi.Çok açıklayıcı,çözümleyici bir yaklaşımı var.Benim ve akrabalarımın daha önce çalıştığı yerde de tercihimizdi.Hala telefonla bile görüşüyoru.Gaziantep'te olmasına rağmen kendisine geliyoruz.Benim safra kesemde taş vardı,küçük bir operasyonla kapalı ameliyatla aldı. Ameliyat öncesi ve sonrası çok güzel ilgi gösterdi.Şu an hiçbir sorunumuz yok.Ameliyattan 3 gün sonra ayağa kalktım, günlük işlerimi halledebildim.Tek tercihimiz Mehmet hoca.
Ben meme üst bölgemde kol altından kist aldırdım.Sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım.Gayet iyi geçti operasyonum.Ameliyattan sonra kontrole gitmiştim, ilgilendi.Canayakın, nazik kibar biri.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Başka hastalara da tavsiye ederiz kendisini, iyi bir doktor.
Kasık fıtığı ile ilgili rahatsızlığımız vardı. Ameliyatımızı yaptı, 2 gün kaldık hastanede.Kendisinden Allah razı olsun, yaklaşımları iyiydi.Bize karşı diyalogları güzeldi. Bizi detaylı şekilde bilgilendirdi. Herkese öneririm kendisini.
Gece yarısı acile gittim. Safra kesesi sancısıyla gitmiştim. Ameliyatımı kendisi gerçekleştirdi.Safra kesesi taş vardı, kapalı ameliyat oldum.Kendisi süreç hakkında baya bilgilendirdi.Ameliyat sonrasında safra kanalında çamurlaşma olduğunu, biraz beklememiz gerektiğini, vücudun atacağını da belirtti.Olmazsa nasıl bir süreç geçireceğimizi belirtmişti.Telaşlandırmadan, gayet net şekilde açıkladı.Şu anda bir sıkıntım yok, gayet rahatım.Tekrar bir ameliyat olmadı söylediği gibi. Ameliyattan sonra çamurlaşma da kendileğinden gitti.Yeniden endoskopiye gerek kalmadı.Kontrole gittiğimde de çok ilgilendi.
t.....
Gerçekten çok başarılı ve işinde uzman bir doktor.Yardımlarından ve bilgilerinden dolayı teşekkür ederim,beni rahatlattı.Ben hemoroidden dolayı gittim ve ameliyat olmadan, bir işlem gerçekleştirmeden ilaçlarıyla ve yöntemleriyle beni çok rahatlattı.Güleryüzlü ve samimi, hal ve hareketleri karşısındaki hastasını psikolojikmen çok rahatlatıyor.Böyle bir hastanede kendisinin olması bizi memnun etti.Doktorumuzdan çok çok memnun kaldık, tüm herkese kendisini tavsiye ederiz.
i̇....
Çok ilgili ve alakalı bir hekimdi,ben daha önce çalıştığı hastanede ameliyatımı oldum. Safra kesemde taş vardı,laparoskopik kapalı yöntemle ameliyat olmuştum.Hekim olarak da insani olarak da başarılıydı.Ameliyat sonrası hiçbir problem yaşamadım.Gayet iyi geçti.Fazlasıyla yardımcı oldu kendisi.
Mehmet Ali Melik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ali Melik, Genel Cerrahi. Size Mehmet Ali Melik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mehmet Ali Melik adresi nerede?Mehmet Ali Melik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seyrantepe, Abdulkadir Konukoğlu Cd No:1 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ali Melik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ali Melik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Ali Melik hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Ali Melik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Ali Melik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ali Melik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ali Melik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ali Melik hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Mehmet Ali Melik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar