İsmetpaşa Mahallesi Hacıoğlu Sokak No:80/5 Çanakkale, Çanakkale Merkez, Çanakkale
Ortodonti Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Mehmet Ali Öztürk Ortodonti Klniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Diş X-Ray
Diş İmplantı
Invisalign Tedavisi
Mehmet Ali Öztürk Ortodonti Klniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Mehmet Ali Öztürk Ortodonti Klniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Tam Diş Protezi
Çene Implantasyonu
Mehmet Ali Öztürk Ortodonti Klniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
h....p
Ortodonti tedavisi için gittim. Plak tedavisi gördüm. Tedavim bitti. Ekibi ve kendisi ilgili. Kısa sürede iyileşme oldu. Ağrı sızıda hissetmedim. İhtiyacım olduğunda görüşüyoruz. Gece plağı da kullanıyorum. Genel olarak memnunum kendisinden.
e....k
Alt dişlerimde yamukluk vardı. Kendim araştırarak buldum ve başvurdum. Muayene sonrasında plak tedavisine başladık. Alt plak ölçüsünde farklılık oldu. Hemen yardımcı oldu. Randevularda sorun yaşamadım. Çok ilgili bir doktor. Nerdeyse alt dişlerimi kaybediyordum. Bana çok faydası oldu. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarını yapıyor. Genel olarak memnunum. Bir iki arkadaşıma da tavsiye ettim. Kendimi yanında rahat hissediyorum. En önemli faktör kendimi evimde gibi hissettim. Ekibi ve kendisi güler yüzlü. Randevusuz bile gittiğim dönemlerde bekletmeden hemen aldı.
s....ş
Kendim ve çocuğum için başvurdum. Plak tedavisi görüyoruz. Tavsiye üzerine gittik. Tedavimiz güzel geçiyor. Hiçbir problem yaşamıyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Mehmet Bey iyi ve ilgili bir doktor. Tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim. Biz kendisinden memnunuz.
ş....)
Oğlumun dişlerinde yamukluk vardı. Bu sebepten dolayı tavsiye üzerine başvurduk. Plak tedavisine başladık. Sürecimiz devam ediyor. İlk başta biraz garip geldi ama şu an hiçbir sıkıntımız yok. Mehmet Ali Bey cana yakın ve samimi bir doktor. Biz kendisinden memnunuz.
e....d
Tavsiye üzerine başvurduk. Önce kızım tedavi gördü. Benim de dişlerimde yamukluk vardı, bu sebepten dolayı tedavisine başladık. Plak tedavisi görüyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalar yapıyor. İlgili birisi. Süreçten ve kendisinden memnunum. Hiçbir sıkıntım yok.
n....)
Kızımın çene darlığı ve dişlerindeki düzensizlik için gittik. Bundan dolayı tavsiye üzerine başvurduk. Plak tedavisine başladık. 6 aydır gidip geliyoruz. Mehmet Ali Bey'den memnunuz. Her soruma cevap alabiliyorum.
s....)
Kızımın dişleri öne gidiyordu. Tavsiye üzerine başvurdum. Muayane etti. Her şeyi detaylı bir şekilde anlattı, bizi bilgilendirdi. Plak tedavisine başladık. Kontrollere gidip geliyoruz. Her şey yolunda. Süreç iyi gidiyor. Aklımızda hiç soru işareti kalmıyor. Doktor dili ile konuşmuyor. Anlayacağımız şekilde konuşuyor. Çok memnunuz kendisinden.
ö....k
Çok memnunum kendisinden. İlgili ve tecrübeli bir doktor. Plak tedavisi gördüm. Tedavi öncesinde ve sonrasında gerekli tüm açıklamalarını yapıyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamadım.
es...z
Diş teli tedavisi için Mehmet Ali Öztürk'ü tercih ettim. Tedavinin başlangıcından son gününe kadar ilgili davranan doktorumun tedavi boyunca hep anlayışlı ve bilgilendirici bir tavrı vardı. Tedavi boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kontrollerde akustik rock ve metal parçalarıyla çok keyifli zaman geçirdim. Diş teli tedavim bitti ve beklediğimden daha güzel bir sonuç aldığım için çok mutluyum.
t....d
Ortodonti tedavisi için gittim. Şeffaf plak tedavisi gördüm. Çok güzel ve verimli bir süreç geçirdim. Çok ilgili bir doktor. Her soruma cevap verdi. Takibi çok güzel. Kendisinden çok memnunum. Kendisi doğru bir hekim ben böyle düşünüyorum. Farklı bir doktorda tel tedavisi görüyordum ama sürecim yarım kaldı. Arkadaş referansı ile kendisine danıştım. Dediği her şeyi uyguladım. Kontrollere gidip geliyorum. Gece plağını kullanıyorum şu an. Soran herkese de tavsiye ederim. Birçok arkadaşa önerdik, onlar da kendisinden hizmet alıyor.
Mehmet Ali Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ali Öztürk, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Mehmet Ali Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kontrol Randevusu, Normal Randevu, Ortodonti Randevusu, Randevu, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Invisalign Tedavisi, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Lingual Ortodonti, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi).
Mehmet Ali Öztürk adresi nerede?Mehmet Ali Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmetpaşa Mahallesi Hacıoğlu Sokak No:80/5 Çanakkale Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ali Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ali Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Ali Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Ali Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mehmet Ali Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Ali Öztürk ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Ali Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ali Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ali Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 71 hasta / danışan, Mehmet Ali Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.