Diş Hekimliği maceram 2005 - 2011 yılı Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi İngilizce Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak başladı.
2012 yılında Askerlik görevimi Hava Kuvvetleri'ne bağlı Merzifon 5. Ana Jet Üssü'nde Subay olarak tamamladım.
2013 - 2016 Yılları içerisinde Diş Hekimliği Uzmanlık eğitimimi Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde tamamladım.
2016 -2022 Yıllari arasinda Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Ögretim Üyesi olarak mesleğime devam ettim.
2022 yılından itibaren akademik görevimden ayrılmış olup, Samsun ilinin Atakum ilçesinde Özel Dream Smile Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ni kurarak Diş Hekimliği mesleğimi devam ettirmekteyim
2023 Yılı Ocak ayı itibari ile Doçentlik Ünvanı almış olarak hizmete devam etmekteyim.
Diş Hekimi Randevusu
Estetik Porselen
Gülüş Tasarımı
Horlama Apareyi
Özel DREAM SMILE Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kök Kanal Tedavisi
Zirkonyum
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Özel DREAM SMILE Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ka...r
5 disime kaplama 1 de implant tedavisi yaptırdim.kaplamalarım e max tercih ettim(ön üst dörtlü) çok memnun kaldım. herşeyi detaylı açıklaması çok değerliydi. Riskleri yanliş olabilmeleri hastaya bırakmıyor tam anlamıyla kendiside tatmin olduktan sonra isini önemseyerek tamamlıyor.ben kafaya takiyodum nasil olcak nasil bitcek derken sonuca vardık.yeniden dişlerim çıktı gibi orjinalinden farksız :) kesinlikle tavsiye ederim eş dost herkese .buradan da kendisine minnetlerimi bildiriyorum gracias mehmet hocam :)
kı...t
5 yaşında oğlumu dolgu için götürdük .Mehmet hocamın tutumu,yaklaşımı ve daha sayamayacağım bir çok özelliği sayesinde hiç sesi çıkmadan geçirdiğimiz ilk diş doktoru tecrübemizle dolgu ve diş temizliği yaptırdık. işini layıkıyla yapan bir klinik.temizliği ve yaklaşımları mükemmeldi.gözünüz kapalı faydalanmanızı dileriz
n....y
Mehmet beye kanal tedavisi oldum.Böyle anlayışlı , hastasını dinleyen , tedavi sürecini hastasına tek tek anlatan bir doktor.Tedavi sürecim güzel geçti.Doktor Mehmet beye ve ekibine minnettarım.
k...
İnternette hasta yorumlarındaki memnuniyete istinaden başvurdum. Ortodonti (tel) tedavisi görüyorum. İşini özenle yapan, çalışmalarını çok beğendiğim bir doktorla tedavi oluyorum. İnanılmaz memnunum. Kesinlikle öneriyorum.
mi...a
Diş taşı temizliği için başvurdum. Randevu alırken kolaylık sağladılar. Randevu zamanında muayene alındım. Mehmet Hoca röntgen çekimime bakarak diş analizimi yaptıktan sonra diş taşı temizliği ve ağız bakıma geçildi. Bakım yapılırken detaylı bilgilendirme yapıldı ve yeterli sürede tamamlandı. Bakım yapılırken herhangi bir ağrı, sızı hissetmedim.Emeğine sağlık...
t...
Kliniği ilk gördüğüm zaman detaylı bir araştırma yaptım. Mehmet Bey'in çok değerli öğretim görevlisi olduğunu öğrendim. O yüzden uzun zamandır ertelediğim ortodontik tedavi sürecime başlama kararı aldım. Ortodontik tedavi öncesi gereken tüm işlemleri Mehmet Hocam çok büyük bir titizlikle yaptı. Premolar dişime dolgu yapıldı tel tedavisi öncesi, sonra tel tedavisine başladım. Sonrasında eşimin ve kızımın diş tedavisini yaptı. Gerek bizi karşılamadaki güler yüzlü tavırları, gerekse de uyguladıkları tedavi ile her zaman tercihimiz olacaklar.
a...
Şeffaf plak ortodonti tedavimin bitmesine yaklaşık 2 hafta kaldı. Bugüne kadar herhangi bir olumsuz durum yaşamadım. İlgi ve güler yüzlü yaklaşımlarından dolayı tedavi sürecimde mutluydum. Referansım olumlu.
ha...g
Çocuğumun diş sagligi tedavisi için dis teli surecine basladik. Iligili yorulmadan ayrintili bilgilendirme yaptilar. iyi ki tercih etmisim.
ha....
Doktorumuz iletişimi güçlü ve işini çok iyi yapıyor. 5 yaşındaki kızımıza kanal tedavisi yaptı. Kızımın rahatlamasına yardımcı oldu. Memnun ayrıldık.
f....ç
Hayatımdaki en rahat diş dolgu işlemimi bugün itibariyle Mehmet Hocama yaptırdım, kendisiyle ve güler yüzlü ekibiyle tanıştığım için mutluyum.
Mehmet Amuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Amuk, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Radyolojisi. Size Mehmet Amuk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Estetik Porselen, Lamina Uygulamaları, Köprü, İmplant, Diş Beyazlatma, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Gülüş Tasarımı, Porselen Laminate Veneer.
Mehmet Amuk adresi nerede?Mehmet Amuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle İsmet İnönü Caddesi No:40 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Amuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Amuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Amuk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Amuk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehmet Amuk hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Amuk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Amuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Amuk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Amuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Mehmet Amuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Amuk hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Amuk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri