Beştepe Mah. Yaşam sokak Neorama İş Merkezi No:13/A kat:7 daire:29 Söğütözü, Yenimahalle, Ankara
Beştepe Mah. Yaşam sokak Neorama İş Merkezi No:13/A kat:7 daire:29 Söğütözü, Ankara
Prof. Dr. Mehmet Arhan Gastroenteroloji Uzmanı
ze...
19 yıldır ülseratif kolit hastasıyım ve 9 yıldır da Mehmet hocam in takipli hastasıyım Mehmet hocamın hangi güzel yönünü yazsam bilmiyorum babacan oluşunu mu güler yüzlü sabırlı oluşunu mu en en önemlisi mesleki olarak çok donanımlı bir hekim olmasını mı? O kadar etik ve bilgili bir doktor ki sayesinde iki evlat sahibi oldum sağlıklı sıhhatli kucağıma almama vesile oldu profesyonelce süreci yönetti binlerce kere minnettarım kendisine hastalık süreçlerinde hiç ilgisini eksik etmedi hep yol gösterdi en uygun olan tedaviye yönlendirdi sonsuz güvenim var ve her daim duacısıyım rabbim ona hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin gözünüz kapalı canınızı emanet edebilirsiniz
f.....
Bugün Hocam tarafından safra kesesi şikayetimle ilgili muayene edildim ve hizmetinden son derece memnun kaldım. Kendisi son derece ilgili, bilgili ve profesyoneldi. Tüm sorularıma sabırla cevap verdi ve bana güven verdi. Kesinlikle tavsiye ederim.
k....u
Bende crohn hastalığı mevcut. Hocamın yaklaşık 1.5 yıldır takipli hastasıyım. Gerek tedavi yöntemleriyle gerek ilgi alaka ve bilgisiyle müthiş bir doktor
t.....
mehmet hocam profesör olmanın hakkını veren, açıklayıcı detaylı hastalığınıza dair en ufak ayrıntıyı soran anlatan ve bı konuda yön veren işini hakkıyla yapan bir doktor. ben premier biliyer kolanjit tanısıyla kendisine gittim. Ve tabiki minnettarlarımı sunarım
n...
Mehmet hocaya Karaciğer siroz rahatsızlığım sebebiyle başvurdum. İlaç tedavisi oldum. Hocamdan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
le....
Bilhassa gaz ve huzursuz bağırsak sendromu şikayetimle başvurdum, çok ilgiliydi. Tecrübesiyle insana güven hissettiriyor. Gastro ile ilgili herkese mutlaka tavsiye ederim.
ya...
Hocam güler yüzlü iletişimi ve tecrübesi ile bizi çok aydınlattı tedavisinde uyguladığı sistem nokta atışı ile bizi çok memnun etti annem siroz hastasi tespit ve tedavisinde olumlu sonuclar aldik teşekkür ederim hocam iyi ki tanımışız sizi
y.....
Ben 37 yaşından beri karın ağrısı nedeni ile gitmediğim Dr. Kalmadı şu an 41 yaşındayım, bu sürede bana kronik pankreatit teşhisi konuldu. Ama ağrılarım geçmedi Bu arada bir arkadaşım Profesör Dr. Mehmet Arhan beyi önerdi ona gittim bana Endoskopi , kolonoskopi yaptı ve kan tahlilleri yapıldı. Sonuç gerçekten şaşırtıcı Akdeniz ateşi teşhisi aldım. ( FMF) buna yönelik tedavi aldım şu anda çok rahatım. Çünki alkol aldığım da ağrı artıyordu, Mehmet Hocam hastaya yönlendirici sorular soruyor, dikkatli dinliyor ilk defa bu kadar hasas dr . Gördüm teşekkürler
ad....
Yıllardır mide ve bağırsak sıkıntısı çekmekteydim.Ama bir türlü teşhis konulamıyordu
Gazi Üniversitesinde Prof.Dr.Mehmet Arhan beyi duydum onun muayene ve kan tahlili yorumları dikkatimi çekti ve benim Romatolojik rahatsızlığı olduğumu tespit etti Romotolojiye gittim bel bölgemde Ankilazon Sipondilit tespit edildi ,Ve tedavisi oldum kafam rahatladım. İşinde titiz olduğu için Hocama teşekkür ederim.
Gastrit ve reflü şikayeti ile Gittiğim Dr. Mehmet Arhan bey , yaptığı endoskopi muayenesin de , Midem de hücre değişikliği denilen Metaplazi tesppit etti, Bunun Helikobacterploriye bağlı olduğunu ve takibin önemli olduğunu söyledi ve O günden beri kontrolümü yapmaktadır, Hasta memmuniyeti ve aydınlatıcı bilgileri sayesinde kendimi güvende hissediyorum teşekkür ediyorum Dr . Beye
Mehmet Arhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Arhan, Gastroenteroloji. Size Mehmet Arhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mehmet Arhan adresi nerede?Mehmet Arhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beştepe Mah. Yaşam sokak Neorama İş Merkezi No:13/A kat:7 daire:29 Söğütözü Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Arhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Arhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Arhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Arhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehmet Arhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Arhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Arhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Mehmet Arhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Arhan hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Arhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Gastroenterologlar