Borazanlar Mah.Mehmet Akif Ersoy Bulvarı Ata konutları B blok Kat:1 Daire :1, Bolu Merkez, Bolu
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi +68 daha fazla
Bel - Boyun Fıtığı
Boyun Fıtığı
Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon
FizyoBolu Fizyoterapi ve Manuel Terapi Danışmanlık Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Eklem Eğriliği
Çene Terapisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
ü.....
Uzun zamandır devam eden sırt ağrısı , boyun düzleşmesi , geçen hafta MR sonucu öğrendiğim boyun fıtığından kaynaklı ağrılarımı, bugün aldığım ilk seansta yaptıkları uygulamalar ile ağrılarımın azalmasını sağladılar.
Kendisi alanında tecrübeli ve bilgi sahibi. Tedaviye başladığımızda çok ümidim yoktu. Ancak kendisinin iletişimi gerçekten iyi ve seanslardan sonra ağrılarımda ciddi azalmalar oldu. Tedavi sürecimiz halen devam ediyor ve gayet iyi ilerliyoruz.
g.....
Kendisine dizimdeki bir rahatsızlıktan dolayı başvurdum. Bir ayda mucize yarattı diyebilirim. Diğer doktorların altı ay olarak öngördüğü olası iyileşmeyi bir ayda katettim.
ay...
Bel ağrısı ve kalça ağrısı nedeniyle başvurduğum fizyobolu terapi merkezinden çok memnun kaldım. Ağrılarım epey azaldı. Anlayışı bilgisi ve ilgisi nedeniyle fizyoterapistim Mehmet beye şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız.
Mehmet Bey'den memnunum. Kendisi güzel ilgileniyor. Boyun fıtığı ve karpal tünel rahatsızlığım için kendisi ile görüşme sağladım. 9-10 seans tedavi uygulandı sonrasında gidemedim. Tedavisinden sonra şikayetlerimde iyileşme var.
Mehmet Hoca iyiydi, beğendim. Boynum çok kötüydü, omuzum arkası ağrıyordu. 4 sene tedavi uyguladı kendi nedenlerimden dolayı bırakmak zorunda kaldım, tedaviyi yarım bıraktım. Tedaviden memnun kaldım, iyi gidiyordu. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Mehmet Hocanın ilgilenmesi, konuşması, sohbet etmesi, anlatması her yönünden iyiydi.
Ben çok memnun kaldım. Belimde disk kayması vardı ve tedavisi için platin takılacaktı. Yaşam konforumu, hareketlerimi çok kısıtlıyordu aldığım terapilerden sonra çok daha rahatım. 10 seans tedavi uygulandı. Mehmet Bey bence güzel, işinde uzman. İlk gittiğimde acaba psikolojik mi yoksa gerçekten işe yarıyor mu dedim. İlk gittiğim andan itibaren işe yaramıştı.
Ben çok memnunum. Faydasını gördüm. Kendisini herkese tavsiye ederim. Bel ağrısından dolayı 6-7 seans tedavi uyguladı. Tedaviden sonra şikayetlerimde iyileşme sağlandı. Mehmet Bey'in yetkin birisi olduğunu düşünüyorum. Kendisi kibar, nazik, işinin ehli bir insan.
Kendisi çok iyi, çok efendi birisi. Gittiğimde tedavilerinden çok güzel hizmet alıyorum, beğenerek gidiyorum. Boynumda boyun fıtığı, eğrilik, düzleşme var. Kollarımda ağrıyor ve karpal tünel sendromum var. Bugünde kendisine randevum var. Bant tedavisi, iğneleme ve hareket yapıyor. Uyguladığı tedavilerden sonra ağrılarımda, şikayetlerimde azalma oldu.
Mehmet Bey'in tedavisinden sonra iyileştim. Boyun fıtığından dolayı 2 ay tedavi uyguladı. Mehmet Bey mükemmel bir uzman. Kendisinden aldığım tedaviden memnunum.
Mehmet Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Arslan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Mehmet Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı, Eklem Eğriliği, Bel - Boyun Fıtığı.
Mehmet Arslan adresi nerede?Mehmet Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Borazanlar Mah.Mehmet Akif Ersoy Bulvarı Ata konutları B blok Kat:1 Daire :1 Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mehmet Arslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mehmet Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehmet Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Arslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Mehmet Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.