Ben Mehmet Abukan. 15.11.2022 tarihinde Ata hocamın yanında kalça revizyon ameliyatı oldum. Hocama yaptığı başarılı ameliyattan,gösterdiği ilgi ve samimiyetten dolayı çok teşekkür ederim. Tam anlamıyla dört dörtlük bir hekimsiniz. Allah sizden razı olsun hocam.
fe...z
Allah sizden razi olsun hocam. Samimiyetiniz sicak kanliliginiz her seyinizle dort dortluk bir doktorsunuz. Hepsinden once cok iyi bir insansiniz. Oglumda kalca cikikligi vardi 4 yil gecti cok iyi durumda Allah sizi dara dusurmesin. Duha Tan Erkacmaz in babasi.
em...h
ben emrah çınar 2013 05 09 çarşamba günü ata hoca tarafından ayağımdan ameliyat oldum vede ayağım anadan doğma yan dönmüştü ve sayın ata tarafından ameliyat edilip başarılı ameliyatla düzeltildi alla ne muradı varsa versin allah ondan razı olsun kendisi çok değer verilen bir hocamdır ellerinden öper saygılarımı sunarım
Mehmet Ata Gökalp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ata Gökalp, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mehmet Ata Gökalp adresi nerede?Mehmet Ata Gökalp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Karabekir Cad. Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ata Gökalp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ata Gökalp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Ata Gökalp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ata Gökalp bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ata Gökalp ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ata Gökalp hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Ata Gökalp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.