1968 Gediz Kütahya doğumluyum İlk ve orta öğrenimimi Turgutlu Manisa’da yaptım.
1985-1992 Yılları arasında GATA Tıp Fakültesinde tıp eğitimi mi tamamladım.
1992-2016 yılları arasında TSK’da çeşitli birlik ve kurumlarda birçok görevde bulundum. 2016 yılında kıdemli albay rütbesinde emekli oldum
2016-2023 yıllarında İzmir ve Manisa’da işyeri hekimliği yaptım.
Tamamlayıcı tıp uygulamaları ile ilgili çalışmalarım bu süreçte devam etti. Birçok kurs ve eğitim aldım. 2024 Mart ayından itibaren Turgutlu’da muayenehanemde hizmet vermeye başladım.
Evli ve iki kız babasıyım
İzmir’de ikamet ediyorum.
Acarlar Mh. Şehit Ali Karakuzu Sk. No:15/10 Ünisite Turgutlu Manisa, Manisa
Dr.Mehmet Aygece Muayenehanesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Mehmet Aygece adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mehmet Aygece isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Aygece, Pratisyen. Size Mehmet Aygece tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mehmet Aygece adresi nerede?Mehmet Aygece şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acarlar Mh. Şehit Ali Karakuzu Sk. No:15/10 Ünisite Turgutlu Manisa Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Aygece isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Aygece online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Aygece isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Aygece, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Aygece hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Aygece ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Aygece isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Aygece tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Mehmet Aygece hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Aygece tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler