Prof. Dr.
Mehmet Aytaç Yüksel
Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji
Küçükçekmece 1 adres
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi
Acıbadem Atakent Hastanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Minimal Invaziv Cerrahi
Pelvik Muayene
Pelvik Muayene Ve Pap Smear
Prenatal Ultrason
Acıbadem Atakent Hastanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
Rahim Filmi
Rahim Içi Araç(Spiral)
Rahim ve Yumurtalık Ameliyatları
Rahmin Alınması
Sezeryan Doğum
Acıbadem Atakent Hastanesi
Tubal Reanastamoz (Bağlı Tüplerin Yeniden Açılması)
Acıbadem Atakent Hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Tüp Bebek
Vezikovajinal Fistül Düzeltimi
Yumurtalık Kistleri
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
Çoğul Gebelik Takibi
İkili Tarama Testi
İnfertilite ve Tüp Bebek
ha...a
Detaylı ultrason için yanına gitmiştim bebeğimin kalbinde bir odak noktası vardı ve çok korkuyordum ilk tanıştığımızda bile konuşmasıyla beni öyle bir sakinleştirdi ki endişem kayboldu zaten hamilelikte de en önemli şey bence doktorların böylesine ılımlı olması bebeğimi çok detaylı bir şekilde inceledi yüzünü göstermemesine rağmen uzun uğraşlar sonucu bebeği çevirip detaylıca kontrol edip yanından mutlu ayrılmamı sağladı ilgisi tavrı o kadar güzeldi ki iyi ki yollarımız kesişti iyi ki böyle hekimlerimiz var
be...l
23.haftamda tanıstım Aytac hocayla.gebelik tansıyonum çıktı ve cok zor bir sürecin benı beklediğini bilmiyordum.bu sürecı hastanede takıp altında gecirdim ve hocamız sayesinde bebeğimde bende sağlıgımıza kavustuk.herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor.burdanda tekrar kendısıne tesekkür ederim.
tg...b
İkizlerimde anne karnında gelişen ttts hastalığı sebebiyle yollarımız kesişti. Hikayemiz çok uzun ama şunu söyleyebilirim. Aytaç Hoca bizim ailemizin kahramanı iyi insanların hala nefes aldığına dair inancımız, her şeyimiz. Kendisi her türlü takdiri ve övgüyü hakediyor. Ne söylesek eksik kalır, İyi ki tanıdık. Hocama minnettarız...
n....̇
Bebeğimizin kalbinde sıkıntı olduğu için çalışmış olduğu hastanede doğum yapmayı tercih ettik ve kalp doktorumuz bizi Aytaç beye yönlendirdi. Gebeliğimin son dakikasında gitmemize rağmen bizi çok sıcak karşıladı. İlgisine ve bilgisine hayran kaldık. Keşke gebeliğimin başından beri Aytaç hocayı tanımış olsaydık. Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir doktor. Her ne kadar gebeliğim güzel sonlanmamışda olsa biz kendisiyle tanıştığımız için çok memnunuz.
ni...
Aytaç hocaya arkadaşım önerisi ile detaylı ultroson için gitmiştim;Öylesine memnun kaldım ki hamileliğim sonraki sürecine hiç düşünmeksizin Aytaç hoca ile devam etmeye karar verdim.Gerek pozitif yaklaşımı,gerek detaylı açıklamaları ile benim ve bebeğim için Aytaç hoca büyük bir şans oldu İhtiyacım olan her an kendisine ulaşabildim,oldukça zorlu geçen hamilelik sürecim ,güvenli ellerde olduğuma emin olduğum için huzurlu bir sürece dönüştü Keşke tüm doktorlar böyle olsa dediğim tek doktor oldu kendisiDeğerli Aytaç hocama, hem kendim ,hem bebeğim adına çok teşekkür eder,hamile tüm arkadaşlara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim
p.....
Riskli gebeliğim sebebiyle Düzce’den Dr Aytaç Beye gittik.Kendisi son derece güleryüzlü, sorularınızı sabırla cevaplayan biri.Bu bölümle ilgili bir sıkıntım olsa yine kendisini tercih ederim.Her şey için teşekkürler hocam.
du...z
Merhabalar dr aytaç beye tesadüfen raslastim. AMA hayat tesadüf değilmiş. Kendisine KS.suleyman devlet hastanesinde muayne oldum.tedavimi doğumumu kendisi yaptı kendiside dahil olmak üzere ekibi bölümü çok iyiyi di.cok sukur endişeli süreçten sonra sayesinde sağlıklı bir kızım oldu .Dr beye pandemide dolayi teşekkür için gidememiş olsamda burdan çok minnettar oldugumu bildirmek istedim Iyiki varsin dr bey gorusmek uzere hastaniz d.donmez
t....u
Aytaç bey’in kapısını detaylı ultrason için Çalmıştık doktorumuzun yönlendirmesiyle. Çok güzel 45-50 dk geçirdik ve eşimle beraber mutlu ayrıldık yanından. Pozitif yaklaşımıyla, tecrübesiyle ve ilgi-bilgisiyle bizi mutlu olarak evimize gönderdi. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum yeniden :)
d.....
Aytaç Bey çok iyi bir beyefendi sağolsun, çocuğumuz sayesinde kurtuldu.. Hamileyken çocuğumun ciğerinde bir kitle olduğu farkedildi ve doktorum sıvı oluştuğunu bu yüzden çocuğumu kaybedebileceğimi söyledi. Aytaç Bey'le önceden görüşmüş sağolsun, benim de görüşmek istersem gidebileceğimi söylemişti ben de gidip görüştüm kendisiyle. Anne karnındayken bu sorunla ilgili operasyon geçirdim Aytaç Bey'le, güzel de sonuçlandı. Öncelikle kendisi hastaya iyi davranmakla beraber yanımızdaki eşlerimize de aynı şekilde davranışlar sergiliyor. Gerçekten çok iyi bir hekim ve bir o kadar da iyi bir insan bence. Sizi rahatlatıyor olması çok güzeldi, ben memnun kaldım hocamızdan.
p.....
Gebelik sürecimde beni hiçbir şekilde mahçup etmeyen, her soruma net cevaplar alabildiğim ve sayesinde sağsalim bir şekilde çocuğumu kucağıma alabildiğim bir hekimdir Mehmet Aytaç Bey. Bölümü zaten riskli gebelikler üzerine biliyorsunuz, ben de gebeliğimin riskli olduğunu öğrendiğimden beri kendisine gitmeye başlaşmıştım. Gerçekten mükemmel bir hekim. Pendik'te ikamet ediyorum ve keşke kendisi de buralarda bir yerlerde olsaydı da sürekli görüşebilseydik diyorum, hiç bırakmak istemediğim bir hekimdi.. Hastalarına ve etrafındaki tüm insanlara karşı güzel konuşan biriydi.
Mehmet Aytaç Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Aytaç Yüksel, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji. Size Mehmet Aytaç Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Detaylı Ultrason, Gebe Takibi, Amniosentez, Doğum, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Çoğul Gebelik Takibi, Fetal Ekokardiyografi, Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj), Multifetal Redüksiyon.
Mehmet Aytaç Yüksel adresi nerede?Mehmet Aytaç Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Aytaç Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Aytaç Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Aytaç Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Aytaç Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Aytaç Yüksel hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Aytaç Yüksel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Aytaç Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Aytaç Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Aytaç Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Aytaç Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Mehmet Aytaç Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Aytaç Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Aytaç Yüksel, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mehmet Aytaç Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları