1994-2001 yılları arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında sırasıyla İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji ihtisaslarını tamamlayarak uzman doktor ünvanını aldı.
2001 ve 2011 yılları arasında Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’nde ve eşzamanlı olarak kendi özel muayenehanesinde gastroenteroloji uzmanı olarak hizmet verdi.
2011 senesinden itibaren kendi özel kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.
Gastroenteroloji Randevusu
Özofajiyal Band Ligasyonu
Üst Gastrointestinal Endoskopi
İnce Barsak Biyopsisi
ş.....
Mehmet bey ve ekibi çok ilgili ve canayakınlar. Mehmet bey sorunumu detaylıca dinleyip detaylı bir şekilde muayene etti. Endoskopi işlemi sonrası çok kısa bir dinlenme süresi sonrasında sanki hiçbir işlem görmemiş gibi günüme devam ettim. Mehmet bey sorunuma yönelik bir tedavi planı hazırladı benim için, inşallah çözüm olacaktır.
ce...
Senelerdir mide yanması yaşıyordum. Ne yersem yiyeyim fayda yok midem perişan olmuştu.Dr.Mehmet beyi Dr.takvim üzerinden buldum.Tedavim hızlı, anlaşılır ve olumlu bir şekilde tamamlandı.Dikkat etmemiz gereken herşeyin açıklaması yaptı. İyi ki gelmişim.Allah razı olsun
mu...
Bursa iznik den umutsuz bir şekilde randevu alarak gittim yıllardır geçmeyen öksürük hayattan keyif alıyordum canım bişey istemiyor iştahsızlık göğüs ağrım bu arada görmediğim doktor kalmadı hatta en son astım teşhisi konuldu ama kullandığım ilaçlar hiç faydası olmuyor en son hocam detaylı muayene sonucunda helikobakter ve reflü teşhisi koydu ve 14 günlük antibiyotik ağırlıklı tedavinin ardından her gün daha iyi olduğumun farkına vardım 3 ay süren hafif bir tedavim daha devam ediyor her geçen gün daha iyiyim
c.....
Bir süredir ağrı çektiğim hemoroid rahatsızlığımdan dolayı Mehmet hocaya cumartesi gittim. Kolonoskopi ve lazer tedavisi uyguladı. işlem çok kısa sürdüğü gibi işlem sırasında ve daha sonrasında da hiç ağrım olmadı. Son derece memnun kaldım. Randevu saatinde gittiğimde çok beklemedim ve hemen işleme aldılar . son derece hijyenik bir ortam, çalışanları da ilgili ve çok güler yüzlüydüler. Mehmet hocanın Açıklamaları, önerileriler son derece iyi. güler yüzlü ve işinde çok başarılı bir hekim mutlaka öneriyorum.
ol....
Doktor Bey'in tedavisiyle mide sıkıntılarından büyük ölçüde kurtuldum. Tavsiye ediyorum.
Gerçekten maddi manevi psikoloji olarak çöküşteydim iyileşeceğime olan inancın yok olmuştu resmen kabızlık, makatta aşırı acı yanma ve şişkinlik şikayetleriyle doktor mehmet bey'e muayene olmaya karar verdim.çok az bekledikten sonra muayeneye alındım şikayetlerimi söyledim doktor beyle sonrasında soru cevap şeklinde devam etti ve ultrason ile muayene oldum kesin teşhis için kolonoskopi olmamı söyledi olmaya karar verdim ve sonucunda doktor beyin verdiği ilaçlar sayesinde önceki günlere göre çok çok daha iyiyim.Allah(c.c) mehmet bey ve ekibinden razı olsun iyiki gitmişim danışmanından hemşiresinden doktoruna.. ilgili güler yüzlü yardımsever insanlarla tanıştım var olun...
Şifa bekleyen herkese rabbim şafi ismiyle şifa versin ınşaAllah...
t.....
Annem mide rahatsızlığından dolayı Mehmet hocaya gitmeden önce 2 ayrı özel hastanede (biri ultra lüks hastanelerden) muayene oldu ve kanser olabilir ameliyatla açıp öğrenmeliyiz dediler. Şikayetleri çok fazlaydı, mental olarak çökmüştü, o kadar kötü bir süreçti ki.. Sonra Mehmet hocayı bulduk, allah ondan razı olsun, annemin tüm şikayetlerini kısa süreli ilaç tedavisiyle bitirdi, meğer yalnızca huzursuz bağırsak sendromuymuş, hocamız olmasaydı annem boşuna ameliyat olacaktı.
me...ş
Reflu şikayetiyle doktor beye basvurdum. Kendinden emin olması, muayenede yaptıklarının sıralaması ve ilgilenmesi gayet profesyonel. Espirili ve yakın davranışı insanı cok rahatlatıyor. Muayene oldukdan Sonra doktor bey Endozkopi olmamı önerdi. Yarım saat sonra arabama bindim gittim. Bu cidden önemli. Daha önce memleketimde oldugum endozkopide tüm günüm gitmişti. Sonuç itibariyle teshişim konuldu. Gayet rahatlıcı ve net cvplar alındı. Tedavıye bugun itibarıyle başladım. Yüzde 50 iyileşmiş hissediyorum kendimi. Cok tskkur ederim sayın hocam
ş....y
Bir yıldır yaşadığım mide problemini detaylı bir endoskopi ve 15 günlük tedavi sürecinden sonra atlattım çok şükür... Sayenizde artık eskisinden çok daha sağlıklıyım.... İnsanlığınız ve meslekteki başarınız için çok teşekkürler Mehmet hocam...
m....k
Reflu ve gastrit sikayetleriyle doktora gittim.Devlet hastanesinde endoskopi oldum. 3 ay süre uğraştım, gittim geldim ancak gereken ilgiyi bir türlü göremedim. Tedavim de aksadı. Eşimin yönlendirmesiyle Mehmet Bahçeci hocamızı bulduk. Ve sagolsun doğru ve yerinde uygulamalarla rahatsızlığımı net bir şekilde tespit etti ve tedavi yöntemimde bana yol gösterdi. Meğersem bende refluye paralel bakteri varmış. Ve aynı zamanda bağırsak ile ilgili küçük bir problem. Korkulacak bir şey olmadığını söyledi,ilaçlarımı verdi,ne yiyip ne içmeyecegimi anlattı ve huzurlu bir şekilde yanından ayrıldım. Kendisine çok teşekkür ediyor ve bu konuda şifa bulmak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum..
Mehmet Bahçeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Bahçeci, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları. Size Mehmet Bahçeci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yutulabilir Mide Balonu, Özofagus Varis Kanamasında İnjeksiyon Skleroterapisi, Üst Gastrointestinal Endoskopi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Perkütan Iğne Aspirasyonu, Rektosigmoidoskopi, Endoskopik Tedavi, Esnek Sigmoidoskopi, Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Kan Elektrolit Testi.
Mehmet Bahçeci adresi nerede?Mehmet Bahçeci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Beysel Apt. Kat:1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Bahçeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Bahçeci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Bahçeci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Bahçeci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Bahçeci hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Bahçeci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Bahçeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Bahçeci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Bahçeci hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Mehmet Bahçeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar