Psk. Mehmet Baran Yılmaz

Ankara 1 adres

Psk. Mehmet Baran Yılmaz
Ankara, Çankaya, Ankara

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden onur öğrencisi olarak mezun oldu. Lisans eğitimi süresince, alanın önde gelen akademisyenlerinin rehberliğinde, psikolojinin bilişsel ve sinirbilim alanlarına yoğunlaştı.

Lisans eğitimine devam ederken, ODTÜ Çocuk ve Ergen Gelişimi Laboratuvarı'nda 3,5 ay süreyle teorik eğitim aldı ve “Anne-baba-çocuk etkileşimi” konulu bir araştırmada aktif olarak yer aldı. HAVELSAN ve ROKETSAN gibi savunma sanayisinin önde gelen firmalarında toplam 4 ay boyunca tam zamanlı staj yaparak değerli tecrübeler kazandı. Psikiyatrist Emel Koyuncu Kütük’ün kliniğinde 3,5 ay boyunca danışan süreçlerinin birçok aşamasına katıldığı çok verimli bir staj deneyimi elde etti. Bunlara ek olarak, Rehber Klinik kurumunda 1 ay süren ve temel psikoloji eğitimi odaklı bir staj gerçekleştirdi.

Lisans eğitimine ek olarak objektif ve projektif testler ile terapi yaklaşımları konusunda çeşitli eğitimler aldı. Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) eğitimlerinin yanı sıra Mindfulness, Sanat ve Spor Psikolojisi alanlarında da temel psikoloji eğitimlerini tamamladı. Eklektik bir yaklaşımı benimsemek adına, Psikoterapide Kullanılan 35 Teknik eğitimi aldı. Objektif ve projektif testler alanında eğitim alarak bu testler üzerine yetkinlik kazandı. MOXO ve Attentioner uygulayıcılığı da bulunmaktır.

Danışan süreçlerini psikoloji biliminin güncel verileri ve kanıta dayalı yöntemleri ile yönetmekte olup mesleki gelişimi adına eğitimlerine, araştırmalarına ve okumalarına devam etmektedir. Şu an Psikiyatrist Emel Koyuncu Kütük Kliniği'nde aktif bir şekilde yüz yüze ve online olarak danışan kabul etmektedir.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Mehmet Baran Yılmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle