Abdominal Laparoskopi
Robot Destekli Laparoskopik Prosedürler
Robotik Cerrahi
Timektomi
ah...̇
Zihin engelli kızım Aleyna Terzi’nin bağırsağında düğümlenme olması sebebiyle acil sevk ile Kayseri Şehir Hast.'e yönlendirildik.Sn doktorumuz Mehmet BAYKAN’la tanışmamız bu şekilde oldu.Tüm sürece baktığımızda o gün iyi ki Mehmet beye yönlendirilmişiz diyoruz.Bağırsak torbaya alındığında,inanılmaz korkmuş durumdayken bizi başarabileceğimize inandırdı.Akabinde acil durum gelişince tekrar ameliyata alındı,doktorumuz ve ekibi bu ameliyatı da başarıyla bitirdi.Belki de hayatta en zor dönemimizi geçirdik fakat doktorumuz hergün bizi sabırla dinledi ve bilgilendirdi.9 ay sonra bağırsak içeri alındı,çok riskli bir vaka olmasına rağmen.Bu süreçte de bizi her konuda anlayışla karşıladı ve bilgilendirdi.1.5 yıldır süreç bizim için çok sancılıydı ama Mehmet hocayı görünce endişemiz azalıyordu.Başarılı bir hekim olmasının yanı sıra iletişimi ve anlayışı ile ayakta alkışlanacak bir hekim.Halen kontrollerimize gidiyoruz kendisine ve ekibine güvenimiz sonsuz.Hekimimize daima minnettar kalacağız.
a....ç
Safra kesemde ki şikayet nedeniyle 14 eylülde Mehmet BAYKAN hocama ameliyat oldum.Ameliyat öncesi verdiği ayrıntılı bilgi ve içten yaklasımı ameliyat korkumu yenmeme vesile oldu.Aklımda hiç bir soru işareti kalmadı.Farklı hastanelerde açık yapılır dedikleri ameliyatı,kapalı ve başarılı şekilde yaptı.Ameliyat sonrası bizzat kendisi bilgi verdi.Ertesi gün taburcu etti.Hocama minnetarım.Kendisine ve ekibine başarılar dilerim.Varlıkları daim olsun
se...a
1 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum. Ameliyat olmadan önce mehmet hocam beni çok güzel dinledi ve bilgilendirdi ilk defa ameliyat olmama ragmen Mehmet hocamın ilgili ,güler yüzlü ve olumlu oluşu içimi çok rahatlattı. Ameliyat olduktan sonraki sürecimde çok rahat ve sıkıntısız geçti.mehmet hocam ve ekibinden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
20 gün önce mide fıtığı ameliyatı oldum.Ameliyat olmadan önce kalp çarpıntısı ve ağıza acı su geliyordu.Ameliyattan sonra Allaha şükür hiçbiri kalmadı. Mehmet Baykan hocama ve ekibine canı gönülden başarılar diliyorum.
k.....
Tavsiye üzerine Dr Mehmet Baykan dan randevu aldım çok güzel ilgilendi rahatsızlığımi dinledi guatr teşhisi koydu
Ameliyat öncesi ve sonrası hep güler yüzlü ve ilgiliydi
Hastanede kaldığım her gün kontrole geldi güler yüzü ile beni çok rahatlattı
Boğazımdan tenis topu büyüklüğünde iki troidimide aldı bugün tam 1 ay oldu şu an çok rahatım gece rahat uyuyorum yutkunmam düzeldi hayat kalitem arttı
Eline sağlık Mehmet hocam etrafımda kim varsa seni tavsiye edeceğim
Sonuç olarak çok memnunum ve herkese tavsiye ederim
şe...
Merhabalar, Mehmet beye paratiroidi ameliyatı olmak için gittim ilk görüşmemizde sabırla beni dinledi ve süreci anlattı ameliyat öncesi sonrası bütün samimiyetimle söylüyorum çok ilgili ve güleryüzlüydü.Kendisini tanıdığım için çok şanslıyım eger bir genel cerrahi uzmanı arayışı içindeyseniz kesinlikle Mehmet BAYKAN derim, Allah yolunu açık etsin inşallah,eline emeğine sağlık.
t....c
Bir ay önce kayseri sehir hastanesinde mehmet Baykan hocama kasik fitigi ameliyati oldum ilgisi ve alakasindan dolayı kendisine ve ekibine çok iyiydi ederim ameliyatim başarılı geçti şu anda iyim gayet memnunum
ay...r
Bir ay önce Kayseri Şehir Hastanesinde Annemin laparoskopik safra ameliyatı ve iyileşme süreci için Ameliyat öncesi verdiğiniz ayrıntılı bilgiler ve samimi tavrı, hem annem hem de ailemiz için büyük bir rahatlık kaynağı oldu. Ameliyat süresince ve sonrasında özveri ve özen, bize güven ve umut verdi. Annemin sağlığına kavuşması için yaptığınız her şey için size minnettarız.
Siz ve ekibinizi ne başarılarınızın devamını dilerim
g....s
Babamın şikayetleri nedeniyle Mehmet Baykan hocama Kayseri Şehir Hastanesi'nde ulaştık. Mehmet hocam bilgisiyle babamın tanısını koydu ve çok başarılı bir kapalı bağırsak ameliyatı yaptı. Babam şu anda son derece sağlıklı. İlgili, alakalı ve son derece güler yüzlüydü. İyi ki varsınız Mehmet hocam.
Mehmet Baykan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Baykan, Genel Cerrahi. Size Mehmet Baykan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopi, Kolonoskopi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası.
Mehmet Baykan adresi nerede?Mehmet Baykan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Baykan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Baykan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Baykan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Baykan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Baykan hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Baykan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Baykan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Baykan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Baykan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Baykan hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, Mehmet Baykan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Baykan hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Baykan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar