Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Tendon Onarımı
bu...i
2022 yılında Mehmet bekir hocaya kol kırığı (humerus) için gittim röntgenler çekildi ertesi gün için hemen ameliyat yapılması gerekti. Ameliyat sorunsuz bir şekilde tamamlandı ameliyat sonrası kendisi hemen hemen her sorumu cevapladı güler yüzlü ve aşırı ilgiliydi zor bir kırık ve kalıcı hasar oluşma ihtimali vardı neyseki sinir sıkışması gibi sorunum olmadığını ve kalıcı bir sorun olmayacağını ameliyatın başarılı geçtiğini söyledi.Ameliyat sonrası ağrılarım neredeyse hiç olmadı kendisinin söylediği egzersizleri evde uygaldım fizik tedavi gerekmedi.Ameliyat sonrası süreçte bence en güzel olan konu kolumun alçıya alınmamış olmasıydı bundan dolayı fizik tedaviye gerek kalmadı kısa süre içersinde kolumu eskisi gibi kullanmaya başladım.Ameliyatın üstünden daha tam 1 sene geçmemesine rağmen gayet sağlıklı ve iyi durumdayım Bekir hocayla tanıştığım ve ameliyatıma kendisi girdiği için mutluyum.Alanında gayet başırılı hemde güler yüzlü tek benimle değil her hastasıyla ilgenen bir doktor.
10 yıl önce sağ bileğimde tendonlar ve sinirler kesildi. Günlerce düzgün bir plastik cerrah aramadan sonra tesadüfen El Cerrahı Mehmet Bekir hocayı bulduk. Tereddütlerimiz vardı çünkü çok ince bir ameliyattı, ilk ameliyatımda ana damarlar onarıldıktan sonra plastik cerrah olmadığı için tendon ve sinirlerim açık bırakılmış, plastik cerraha yönlendirilmiştim, ilk ameliyattan 15 gün kadar geçmişti aradan ve sinirle tendonlar erimeye başlar demişlerdi. Neyse ki Mehmet Bekir hocayı bulduk ve Hemen sabah gelin ameliyata alalım dedi. 5 saatlik ameliyat sonucunda tendonlarımı ve sinirlerimi çok güzel onardı. Bir kaç aylık fizikten sonra da elimi rahatça kullanmaya başladım. Alanında en iyilerden gerçekten. Allah razı olsun. Var olsun.
Mehmet Bekir Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Bekir Ünal, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Mehmet Bekir Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Mehmet Bekir Ünal adresi nerede?Mehmet Bekir Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Bekir Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Bekir Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Bekir Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Bekir Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Bekir Ünal hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Bekir Ünal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Bekir Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Bekir Ünal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Bekir Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Bekir Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Bekir Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Bekir Ünal, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mehmet Bekir Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gebze Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları