Uzman Klinik Psikolog olarak danışanlarımla online veya İstanbul / Gaziosmanpaşa'da yüz yüze görüşmeler yapmaktayım.

İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji Lisans bölümünden onur derecesiyle mezun oldum. Bu süreçte Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, yetişkin psikiyatri polikliniği, çocuk-ergen psikiyatri polikliniği, yatılı psikiyatri servisi, psikolojik değerlendirme merkezi, çocuk izlem merkezi, çocuk gelişimi birimlerinde stajımı tamamladım. Lisansım boyunca çeşitli şirket, kurum ve derneklerde stajlar ve görevler üstlendim. İmkanları kısıtlı olan çocuklarla yönelik gönüllü eğitim ve organizasyon faaliyetlerinde bulundum. Üniversitenin "Mentörlük Projesi" kapsamında mentörlük faaliyeti yürüttüm. "Belirsizliğe Tahammülsüzlüğün Stres Üzerine Etkilerinin Araştırılması" ve "Sosyal Medyadaki Gelişmeleri Kaçırma Korkusu ile Benlik Saygısı ve Romantik İlişki Doyumu Arasındaki İlişkinin İncelenmesi" üzerine iki çalışma gerçekleştirerek Psikoloji bölümünden mezun oldum.
2020 yılında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programına kabul aldım. Bu süreçte süpervizyon kapsamında danışan görmeye başladım. Psikolojik danışmanlık merkezinde stajımı tamamladım. “Bilişsel Davranışçı Terapiler ve Yeni Kuşak Bilişsel Davranışçı Terapilerde Yaygın Kaygı Bozukluğunun Tedavisi” üzerine yaptığım çalışmayla yüksek lisanstan mezun oldum. 2022 yılında dereceyle girdiğim Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi'nden "Klinik Psikolog" olarak mezun oldum.

Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR, Flash EMDR, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Kısa Süreli Bilişsel Davranışçı Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Şema Terapi, Cinsel Terapi eğitimleri aldım. Psikoterapi dışında çeşitli zekâ ve kişilik testleri uyguluyorum.

Banka Havalesi

Bağlarbaşı Mah. Güllü Cad. No:5 D:2 Kat:1, Gaziosmanpaşa, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Online Terapi +64 daha fazla

Konum: Psk. Mehmet Berk Yandım Yetişkin Terapisi

Berk Bey ile karar almakta zorlandığım çocukluktan bu yana gelen birçok travmamın yaşamımı oldukça zorlaştırdığı bir süreçte terapiye başladık. Nezaketi, yüksek empati kabiliyeti ve alanındaki yetkinliği ile kısa sürede doğru yerlere dokunarak çok iyi hissederek süreci sonlandırdık. Üzerinden aylar geçtiği halde hala bazen aramızda geçen diyaloglar doğru ve faydalı kararlar almama yardımcı oluyor. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

Konum: Psk. Mehmet Berk Yandım Randevu

Hayatta verdiğim en doğru kararlardan biri annemi Berk Beye götürmek oldu. Beyin ameliyatı sonrasında ileri derece anksiyeteden dolayı evden bakkala kadar bile tek başına gidemiyordu, Berk Beyle terapilere devam ettikçe şuan minibüse binip tek başına yolculuk yapabiliyor ve bu noktaya kısa bir sürede geldik. İlgi alakası, samimi ve kibar davranışlarından dolayı ayrıcada anneme iyi gelmesinden dolayı kendisine minnettarım

Konum: Psk. Mehmet Berk Yandım Psikoloji Randevusu

25 Yaşındayım. sosyal fobim ve yaşadığım travmalar sebebiyle kaygı bozuklukları yaşıyordum. Kısa bir süre de verdiği tavsiyeler ve kaynaklar sayesinde doğru yolda emin adımlarla ilerliyorum. Utangaç ve sosyallikten kendini izole eden biriyseniz benim gibi tavsiye ederim.

Konum: Psk. Mehmet Berk Yandım Randevu

Kendisinden ailevi sıkıntılarımın fazla olduğu bir süreçte destek almaya başladım sonrasında kendimle ilgili bazı problemlerimi de hala çözümlüyoruz. Kendisi olaylara bakmadığjm yönlerden bana bakış açısı kazandırıyor ve duygularımı daha iyi kontrol etmemi sağlıyor. Çok memnunum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Ö
Telefon numarası doğrulandı

Kendisiyle ben panik atak problemim üzerine tanışmıştım, iki veya üç ay gibi bir süre seans sürecimiz devam etti. Bu süreçte hem depresyon, hem kaygı, hem de panik atak problemi üzerine kendisiyle beraber çalıştık. Başlangıçta iki haftada bir kendisine gidiyordum, sonrasında iyileşme sağladıktan sonra seanslarımızı ayda bire düşürdük, şu anda da ihtiyaç duyduğumda ya da kendimi çok kötü hissettiğim zamanlarda ihtiyacıma göre ayda bir ya da iki ayda bir görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisinden çok memnun kaldım, daha önce de bir çok uzmanla görüşmüştüm ama kendisinden sonra farklı bir uzmanla görüşme ihtiyacı hissetmedim.

Telefon numarası doğrulandı

Ben yakınlarımı kaybetmiştim, bundan dolayı kendisinden destek aldım.Kendisinin uyguladığı terapiler çok eşdeğer bir şekilde ilerliyor ve birkaç seanstan sonra da bunun olumlu etkisini de farkedebiliyorsunuz. Danışanını dinlerken gayet sakin biri ve sonuna kadar dinledikten sonra bir sonuca ulaşabiliyor, bu anlamda faydasını da gördüm,

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Mehmet Bey ile yaklaşık 3 aylık bir sürecimiz oldu ve bana çok fayda sağladığını yaşayarak gördüm. Mehmet Beyin terapileri sayesinde hem değişmeye başlayan davranışlarım tekrar düzeldi hem de Farklı bakış açısı kazandırdı. Ayrıca çevremde olan biten olay ve kişilerle ilişkilerimi tekrardan gözden geçirip özel hayatımda resmen tazelenme yaşadım seansları sayesinde.

Mehmet Bey’e çok teşekkürlerimi sunuyorum, kesinlikle ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Benim sıkıntılı ilişkilerim vardı ve sonuncusunda da aynı durumu yaşadığımda bir problem olduğunu anladım ve destek alma ihtiyacı hissettim.Kendisine beni arkadaşım yönlendirdi, online olarak ben başta işe yaramayacağını düşündüm ama yüzyüze seans için vaktim yoktu fakat kendisinden çok memnun kaldım. Bu süreçte yönlendirmeleri çok iyiydi, şimdi yeni bir ilişkim var ve sorunsuz gidiyor gibi, gayet memnunum, seanslarımı bitirdim ama ihtiyacım olursa tercih edebileceğim ilk kişi yine kendisidir, çevremde de zaten herkese kendisini tavsiye ediyorum, gönül rahatlığıyla da herkese tavsiye edebilirim.

Telefon numarası doğrulandı

Ben kendisinden ailevi problemlerinden ötürü görüşme sağladım, bununla ilgili olan süreçte kendimde yanlış olduğunu farketmediğim birtakım konularla alakalı bana farkındalık kazandırdı, aynı zamanda depresyon özellikleri taşıyordum ve bu konuda da hayata tutunmam açısından kendisiyle oldukça faydalı bir görüşme yaptık, şu anda da seanslarım sonlandı, devamlılık sağlayamadım için seanslarımı bitirmek durumunda kaldım.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisiyle depresyonda olduğum bir süreçte tanışmıştım, yaklaşık yedi ya da sekiz seansımızı tamamladık, dokuzuncu seansımızı gerçekleştireceğiz.İlk dönemlerde haftada bir kendisine gidiyordum, şu an iki haftada bir görüşmeye başladım, süreçte intihar düşüncelerim de vardı, böyle bir durumda kendisi ile sürekli olarak iletişim kurabildim, seans dışında da kendisini aradığımda gayet ulaşılabilirdi, bu yönü de bana çok büyük bir destek sağladı diyebilirim. Kendimi yalnız hissettiğim ve depresyonda olduğum süreçte hayata tutunmamı sağladı, seanslarımıza devam edecek, şuan iyileşme sürecindeyim, genel olarak ulaşılabilir olması, ilgili olması ve süreci güzel yönetmesi beni memnun etti.